• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
تشکر سجاد جان . خرم اباد فکونم یه 200 متر اگه بلند تر بود شرایط برفش خیلی بهتر میشد . اره متاسفانه خشکسالی ول کن نیست . جالبه که خاورمیانه هم اینطوری شده و به خصوص غرب ایران . چندین ساله متوالیه بارشای نیمه غربی زیر نرماله که این دیگه واقعا داره عجیب میشه !!

راستی شما قله این کوهای خرم آباد هم رفتی ؟ همین 3000 متری ها که عکسشون و میزاری . عکسی داری از اونجاها ؟

خواهش میکنم.دقیقا. ارتفاع حرف اول رو میزنه
فقط سفید کوه رو رفتم اونم حدود 7-8 سال پیش که دوربین نداشتم. الانم بخاطر دیسک کمر فقط کوهپیمایی سبک رو میتونم برم. البته همین سبکشم که میرم تا دوروز درد میکشم

aria_tehran

کاربر ويژه
این مراسم اگر نوع برگزاریش تغییر کنه و از مواد کم خطر تر استفاده بشه خوبه . یه چیزی مثل جشن های سال نو چین
آره
من بیشتر به خاطر اینکه آسیب نبینم نمیرم!
اگه بدون آسیب باشه که خیلی خوبه
بچه که بودم یکم جلوترم نارنجک ترکوندن ولی خداروشکر ترکشاش به من نرسید.واقعا هنوز که هنوزه اون صحنه یادم میاد با خودم میگم برم بیرون کور شم یا برم بیرون یه عمر با پوست سوخته شده زشت شم؟

imboeing

کاربر ويژه
ترافیک هوایی اینجا خیلی زیاد شده. دیروز داشتم از کوه برمیگشتم این صحنه رو دیدم جالب بود

jcrhqli1pupz5uk8iecw.jpg

براي مشاهده ترافيك هوايي انلاين جهان ميتونيد به سايت flightradar24.com مراجعه كنيد !
متاسفانه ايران رو خوب نميشه ديد! ممنوع شده اخه !!

imboeing

کاربر ويژه
یه پرواز فرانکفورت - پونا (هند) داره از جنوب آذربایجان عبور می‌کنه!

بله ديگه متاسفانه !
:خنده2:

كلا پرواز ها ترجيح ميدن از رو ايران رد نشن ! نقص فني ايجاد بشه گرفتار ميشن ! چند سال پيش يك پرواز امريكن ايرلاينز تو تهران لند كرد به دليل مشكل فني ! يك صهيونيست تو پرواز بود كم مونده بوده خودشو خيس كنه :خنده2: ملت رو پياده كردن خودشون نقص رو بدون اطلاع به بويينگ برطرف و هواپيما رو راهي كردن ! تا يك هفته بويينگ در شوك بود

پرواز هاي الان !
امارات در حال تركيدنه !!!!!!
دقت كنيد چه جوري دور ميزنن ايران رو !

vjf6oqu4lzj0z8oi7dg.jpg

Rastegari

Banned
تبلیغ های من اثر کرد همین الان یه هواپیمایی پُر از توریست نروژی بر فراز یاسوج در حال پرواز هستش :خنده2:

aznavar

کاربر ويژه
بله ديگه متاسفانه !

كلا پرواز ها ترجيح ميدن از رو ايران رد نشن ! نقص فني ايجاد بشه گرفتار ميشن ! چند سال پيش يك پرواز امريكن ايرلاينز تو تهران لند كرد به دليل مشكل فني ! يك صهيونيست تو پرواز بود كم مونده بوده خودشو خيس كنه :خنده2: ملت رو پياده كردن خودشون نقص رو بدون اطلاع به بويينگ برطرف و هواپيما رو راهي كردن ! تا يك هفته بويينگ در شوك بود

پرواز هاي الان !

میدونی پروازهایی که از اینجا رد میشه برا کجاست؟

imboeing

کاربر ويژه
بله ديگه متاسفانه !

پرواز هاي الان !

vjf6oqu4lzj0z8oi7dg.jpg

البته اين سيستم كه راه اندازي شده يك بدي داره !
اون اينه كه براي اينكه سيستم كار كنه شما نياز به يك فرستنده امواج در سطح زمين داريد ! اين فرستنده امواج رو به سمت بالا ميفرسته !
با برد هاي مختلف !
اين امواج بعد رسيدن به هواپيما توسط قطعه اي خاص در هواپيما شناسايي ميشن ! اين قطعه پاسخ هايي رو كه در مورد نوع هواپيما ! مقصد و مبدا و سرعت و ... است دوباره به اون قطعه اي كه در زمينه ميفرسته ! اون قطعه هم اطلاعات رو ميزاره رو سايت !
چون اين قطعه در ايران جاسوسي به حساب مياد كسي جرات نصبش رو نداره !
به همين خاطر پرواز هامون ديده نميشن!
اون هايي هم كه ديده ميشن مال كشور هاي همسايه هستن كه تا حدي ايران رو پوشش ميدن ! مثلا رادار فرودگاه وان تا نزديكي هاي تبريز رو جواب ميده بعد يهو هواپيما از رادار غيب ميشه !

mohamad$

کاربر ويژه
امشب مثل اینکه تهران یکم خنک تر شده . پنجره اتاق بازه باد خوب و خنکی میاد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا