كي رد شده ؟
رنگ زير بدنه اش چي بود ؟
قرمز ؟
هر ساعت شبانه روز رد میشن معمولا جهت پروازشونم شمال -جنوب و غرب - شرق هست
تا حالا دقت نکردم فک کنم بیشترشون سفید ه. البته ارتفاعشون خیلی زیاده شاید بخاطر این سفید بچشم میاد
كي رد شده ؟
رنگ زير بدنه اش چي بود ؟
قرمز ؟
هر ساعت شبانه روز رد میشن معمولا جهت پروازشونم شمال -جنوب و غرب - شرق هست
تا حالا دقت نکردم فک کنم بیشترشون سفید ه. البته ارتفاعشون خیلی زیاده شاید بخاطر این سفید بچشم میاد
نگاه تایپیک هواشناسی!!! :خنده1:
بحث : ترقه و چهارشنبه سوری . هواپیمای بوئینگ و حریم هوایی. توریست ها و اماکن گردشگری دبی . :خنده2:
از عكس ياسوج بهتره كه :خنده2:
اگه به
امیرمحسن نگفتم :51:
چه هواپیمای آبی قشنگی داخل شرق استان فارس هستش. می خواد بره آمستردام هلند :138:
سعید ه ه الان اس داد گفت به همه بگو عیدشون مبارک باشه و براش دعا کنید
سعید اچ اچ کجاس مگه ؟
نقشه هاي جالبيه؛
نه اون نیست اون یه سعیده دیگست آریاتو بخش فوتبال پرشین تولز تو کلوپ هوادران استقلال:خنده1: .من اتفاقی که رفتم اونجا ازش پرسیدم چرا نمیای گفت اینجا واسش باز نمیشه و همه چی به هم میریزه
ولی گفت سلام گرمشو بهتون برسونم و گفت سرم که خلوت شدش سعی میکنم یه فکری بکنم
شاخص UV تهران چهار شنبه به درجه 6 ميرسه كه سطح زياد محسوب مي شه:
البته اين سيستم كه راه اندازي شده يك بدي داره !
اون اينه كه براي اينكه سيستم كار كنه شما نياز به يك فرستنده امواج در سطح زمين داريد ! اين فرستنده امواج رو به سمت بالا ميفرسته !
با برد هاي مختلف !
اين امواج بعد رسيدن به هواپيما توسط قطعه اي خاص در هواپيما شناسايي ميشن ! اين قطعه پاسخ هايي رو كه در مورد نوع هواپيما ! مقصد و مبدا و سرعت و ... است دوباره به اون قطعه اي كه در زمينه ميفرسته ! اون قطعه هم اطلاعات رو ميزاره رو سايت !
چون اين قطعه در ايران جاسوسي به حساب مياد كسي جرات نصبش رو نداره !
به همين خاطر پرواز هامون ديده نميشن!
اون هايي هم كه ديده ميشن مال كشور هاي همسايه هستن كه تا حدي ايران رو پوشش ميدن ! مثلا رادار فرودگاه وان تا نزديكي هاي تبريز رو جواب ميده بعد يهو هواپيما از رادار غيب ميشه !
بله حتما چشمسلام ما هم بهشون برسونید . کجاس ؟؟ چیزی شده مگه ؟
حالا انقدر بشینید پروازارو ببینید ببینیم میتونید یکیشون به سقوط بکشونید؟!!!:خنده2:پرواز آمستردام امام خمینی KLM دیده میشه روی دریاچه ارومیه
:تعجب2::تعجب2:هان؟:تعجب2: