خیلی زیباست ممنون واقعا زنده شدم با این عکس مخصوصا اون ابرهانمای قوچان پس از بارش به سمت شمال
خیلی زیباست ممنون واقعا زنده شدم با این عکس مخصوصا اون ابرهانمای قوچان پس از بارش به سمت شمال
سلام آرش جان
توی این هفته که فکر نکنم سایت استان آپدیت بشه باید از ogimet پیگیر باشیم
اینجا بعد از یه وقفه نیم ساعته شدتش خوب شده دوباره
اینجا هم بارش قطع شدهاینجا که متاسفانه هنوزم تقریبا هیچی نمیاد!!:ناراحت:
ماشاله این سامانه از اون سامانه ها بود بدون خبر و یکبارکیبارش اینجا 16 م م گزارش شده و جالب اینجاس که هیچکدوم از سایت های مورد استفاده این مقدار بارش پیش بینی نکرده بودن نروژ 0 م م پیش بینی کرده بود
داشتم پست های 17 اسفند و میخوندم . خیلیاش و اصلن ندیده بودم . هر دقیقه میانگین 5 - 6 پست داده میشد !
منطقه آبتین هم خیلی عالی بوده . به راحتی 30 سانت و میشده شایدم 35 . دقیقا مثل تجریش در حالی که ارتفاعشون یه 300 متری شاید کمتر از تجریشه ! اونا از محل ما یه مقدار غرب ترن . عکس قشنگیه .
برفش تقریبا تو تمامی نقاط غربی و شمالی شهر سنگین بوده و اینطور نبود که شمال شهر خیلی بیاد ولی سایر نقاط ضعیف باشه
بنظرم برو کوهرنگ.
شهر سامان در چهارمحال و بختیاری اردیبهشت ماه در کنار رودخانه زاینده رود بی نظیره
کتیبه پیرغار فارسان در کنار { آبشار . رود خانه و غار که از پایینش میشه بری بالای کوه! و... } کنار کتیبه چند تا دختر خوشگل هم هستند که راهنمایتان می کنند و می گن که اینجا یه منطقه نظامی در دوران اشکانیان بوده و کتیبه مال چگونگی فتح تهران و اصفهان توسط بختیاری ها هستش
چندین و چند آبشار استان که عکساشو گذاشتم!
منطقه جنگلی بازفت کوهرنگ که بنظر من تمیز ترین رودخانه ایران اونجا هستش چون آب اش از برف خالص از منطقه بکر زردکوه میاد.
~~~
راستی یه رفیق هم بوشهر داری. نمی خوای بیای یه حالی بهش بدی؟؟؟ :خنده2:
دوستان بارش اسفند مشهد چقدر شده ؟
سلام محمد عزيز
اين براي مركز شهره
محمد جان فکر کنم مشهد از نظر اقلیمی از اون شهرهاست که بارش هاش بیشینه ای نیست و آهسته و پیوسته ( بقول ضرب المثل رهرو )دوستان بارش اسفند مشهد چقدر شده ؟
تا ساعت 21:30 امشب 56 میلی متر:فرار:
57 میلیمتر محمد رضا جان:خنده1:
درود نوید جان . کجای شهر هست این عکس ؟
محمد رضا اسم عموی بندست آرش جان:خنده2:
محمد جان فکر کنم مشهد از نظر اقلیمی از اون شهرهاست که بارش هاش بیشینه ای نیست و آهسته و پیوسته ( بقول ضرب المثل رهرو )
خوب یکی بود البته همه جا این بارش ها رو تو اسفند داشتیم هر سال چون ماکز بارش ایران در این فصله بر عکس امسال یادمه تقریبا یک سوم بارش نهاوند تو اسفند بود حتی تا 140 میلی بخداولی امسال که چند تا بارش سنگین بالای 30 میل داشته تو 24 ساعت