• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد جان فکر کنم مشهد از نظر اقلیمی از اون شهرهاست که بارش هاش بیشینه ای نیست و آهسته و پیوسته ( بقول ضرب المثل رهرو )

دقیقا همین طوره
اقلیم خراسان همین طوره به دلیل دوری از منابع رطوبت - ( اما تعداد سیکلون های عبوری به مراتب بیشتر از نیمه جنوبی کشور هست- )
امسال سال نادری بوده از نظر نوع باریدن
مثلا ما شاید هر 3-4 سال یکبار بارش بالای 30 میلی متر در 24 ساعت داشته باشیم اما امسال 3-2 بار این اتفاق افتاده

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام ببخشید مزاحمتون شدم :خجالت2:
اصفهان الان چند روزه داره باد شدید میادمیشه بگید چندروزطول میکشه
:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
گاهی اوقات تو اذر شده برم مرکز شهر بعد دیدم اونجا درختا هنوز درست زرد نشدن در حالی که جنوب و شرق و غرب و شمال شهر کاملا پاییز و روبه زمستان هست !!!! شاید خیلیاتون این حالت و دیده باشید. مرکز شهر از خودش گرما داره

mohamad$

کاربر ويژه
دقیقا همین طوره
اقلیم خراسان همین طوره به دلیل دوری از منابع رطوبت - ( اما تعداد سیکلون های عبوری به مراتب بیشتر از نیمه جنوبی کشور هست- )
امسال سال نادری بوده از نظر نوع باریدن
مثلا ما شاید هر 3-4 سال یکبار بارش بالای 30 میلی متر در 24 ساعت داشته باشیم اما امسال 3-2 بار این اتفاق افتاده

دقیقا همینطوره .مشهد به طور میانگین در طول سال 76 روز بارش داره چه برف چه بارون . در حالی که این عدد برای یاسوج 67 روز هست

mahmood600

کاربر ويژه
2013031912_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_264.gif

rahsazan

کاربر ويژه
ببخشید آخر ساله گفتم از هم بیخبر نباشیم
saeed hh نیست
حالش خوبه؟چرا نمیاد فروم؟

mikadd

کاربر ويژه
سلام.ساله نو همه دوستان پیشاپیش مبارک .سلامتی در درجه اول و بعد هم موفقیت و ارامشو برای همه ارزومندم.امشب اخرین شب زمستان 91 و ازفردا دیگه میریم تو 6 ماه گرم سال که یجورای تا 7 8 ماهم جدیدا طول میکشه.ایشالا 92 از نظر بارش و سرما ساله خوبی باشه:گل::گل::گل::گل::گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
عظمت و زیبائی تهران رو مهرداد جان فقط تو ایام نوروز خصوصا هفته اول عید داریم بدون دود و دم و این روزها با این باد شدید و سرد خیلی زیباست امروز رفتم سمت شهریار تهران و کوههاش خیلی خوشگل بودند من امسال از زیبائی های تهران کمال استفاده رو می برم با 120 کیلومتر از جنوب به شمال می ری از شرق به غرب بدون ترافیک و ...
فقط می گن بی وجدان ها امسال گفتند سرعت بالا 80 کیلومتر رو با دوربین ها رصد و جریمه می دن؟ خوب زد حال ه دیگه

آره محمد

مخصوصا وقتي بارون از نوع بهاريش مياد چنارهاي تازه برگ زده خيابون ولي عصر بهشته خدا روي زمينه جون ميده براي قدم زدن توي. :گل:

Abbath

New member
درود...

اینجا بارش از شدت خوبی برخورداره،البته الان از چند ساعت پیش کمتر میباره،بارش خوبی داشت مشهد

mohamad$

کاربر ويژه
سلام.ساله نو همه دوستان پیشاپیش مبارک .سلامتی در درجه اول و بعد هم موفقیت و ارامشو برای همه ارزومندم.امشب اخرین شب زمستان 91 و ازفردا دیگه میریم تو 6 ماه گرم سال که یجورای تا 7 8 ماهم جدیدا طول میکشه.ایشالا 92 از نظر بارش و سرما ساله خوبی باشه:گل::گل::گل::گل::گل:

عرض درود خدمت داش میلاد عزیز:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا