• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام
اينجا در شرق مشهد آسمان نيمه ابري و پوشيده از ابرهاي كومولوسي است كه برخي از آنها به خوبي رشد نموده اند و گهگاه قطرات باران هم از آنها نازل ميشود.
وضعيت اتمسفر ديشب مشهد
توجه داشته باشيد كه عبور خط قرمز از سمت راست خط مشكي (منحني دما) نشانه ناپايداري هوا است در اين حالت هر چه فاصله اين دو منحني (خط قرمز و مشكي) بيشتر باشد شرايط مساعدتري براي صعود هوا وجود خواهد داشت چون كه بسته هوا از محيط اطراف خود گرمتر بوده به همين خاطر به حركت صعودي خود ادامه ميدهد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

ايندفعه مركز از غرب جلو زد و بارش ها اينجا زودتر شروع شد البته گاهگاهي در زمان همرفت مركز شهر بارش بيشتري نسبت به 2 طرف شهر ميگيره

کاملا درسته هادی جان

خیلی وقتا داخل شهر زودتر بارش شروع میشه. منتهی من فکر میکنم بارشهای قبل از ظهر مشهد دامنه کوتاه و رگبارهای خیلی کوتاه مدت باشه و خیلی به فراهم شدن شرایط در بعدازظهر امروز امیدوارم.

خدا کنه که بارش خوبی رخ بده.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:
هم اکنون وزش باد با سرعت متوسط و آسمانی نیمه ابری تا ابری در محدوده بزرگراه شهید کلانتری

z9n3senv5joog9vyd8z9.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. صبح ساعت 6 طرف ما یه رگباری خفیفی زده بود. ولی الان هوا نیمه ابری و از بارشم خبری نیست. خدا کنه امروز یه رگبار و رعد و برق مشت داشته باشیم.

rahsazan

کاربر ويژه

درود بر شما محمدرضا جان
كلن امروز از اون روزاست كه اتفاقات جالبي ميفته حالا ببين من كي گفتم!

سلام هادی جان:گل:
کاملا موافقم
دیشب بخشدار شاندیز گفت به سامانه هشدار سیل توجه کنید و در مورد اتراق در کنار رودخونه ها هشدار داد
کاش میرسیدم میرفتیم با امیرمحسن عکاسی
البته عکسهای من کجا و عکسهای امیرمحسن کجا:سکوت:

ماهان.

کاربر ويژه
هوای ماه مارس اینجا که تا الان برای خودش چیز عجیب و غریبی بود. میانگین دمای این ماه تا الان منفی شده و به 0.27- رسیده

Capture.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این تصویرماهواره ای مورد علاقه من همین الان آپدیت شد و ظهور ابرهای تندری در آسمان شمال شرق و البته در غرب تنگه هرمز کاملا مشهوده.

در ضمن ابرهای سواحل دریای خزر هم از نوع ابرهای ارتفاع پایین هستند:

jook7n7d0qiwabahlxdi.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا