• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم از cape امروز:

r8jhhfhgl8p8aqeg6z93.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
چند روزيه سايت wunderground خروجي مدلها رو براي من نمايش نميده درست مطابق شكل زير:

فروم هم چند روزي است به شكل زير براي من باز ميشه:

كسي ميتونه بگه مشكل كجاست؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آسمون غرب مشهد از دید من اینشکلیه چون اینجا کامل ابریه ، اینطوری دیده میشه ولی اگه آفتاب بهش بتابه سیاه میشه . مثل اونچیزی که دوستان در شرق مشهد دارند می بینند:

ome69zezuwb7w8hvb9.jpg

سلام بر برادران مشهدی گل....

مهدی خان لطفا دکمه شیفت + کنترل + دیلیت را فشار داده و سپس حافظه و کوکی ها را خالی کنید...

مشکل شما حل شد...

یا علی مدد

به شما دوستان مشهدی هم تبریک میگم بابت بارش های امروز....
ما را هم فراموش نکنید...

امیر جان منتظر عکس های زیبای شما هستیم...

متشکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مهدی جان

واسه اون مشکل بعدی هم روی نمایش مشخصات رو کلیک کن درست میشه:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
آسمون غرب مشهد از دید من اینشکلیه چون اینجا کامل ابریه ، اینطوری دیده میشه ولی اگه آفتاب بهش بتابه سیاه میشه . مثل اونچیزی که دوستان در شرق مشهد دارند می بینند:

نکته جالبی بود، الان اینجا ابری شده و سمت شما دیگه اونطوری سیاه به نظر نمیرسه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به شما دوستان مشهدی هم تبریک میگم بابت بارش های امروز....
ما را هم فراموش نکنید...

امیر جان منتظر عکس های زیبای شما هستیم...

متشکر

درود بر شما

چشم به امید خدا اگه بارش خوبی رخ بده حتما عکس میذارم.

ببخشید اسم چیه و از کجا هستید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا بارون دونه درشتی شروع شده ماشاء الله.

من فعلا باید برم باز دوباره در اولین فرصت در خدمت تون هستم دوستان:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با سلام
لطفا شئونات اسلامی را رعایت فرمائید دوست عزیز- بدانید که در یک کشور اسلامی با عقاید مذهبی زندگی میکنید.
سالروز شهادت حضرت زهرا (س) بر همه دوستداران آن حضرت تسلیت باد.

فرصت برای شاد بودن و شاد زندگی کردن خیلی کمه. فرهنگ گریه و لابه نهادینه شده. به نظر من اون بزرگواران احتیاجی به عزا و گریه ندارن. چه بسا نا اهلانی بر سر و صورت خود می کوبن اما به اعمال ناشایست خود ادامه میدن و ذره ای از بصیرت و سیره اون بزرگواران سر مشق نمی گیرن.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چند روزيه سايت wunderground خروجي مدلها رو براي من نمايش نميده درست مطابق شكل زير:
فروم هم چند روزي است به شكل زير براي من باز ميشه:
كسي ميتونه بگه مشكل كجاست؟

این دکمه رو بزنید مشکلتون رفع خواهد شد:

aliasgar57

کاربر ويژه

فرصت برای شاد بودن و شاد زندگی کردن خیلی کمه. فرهنگ گریه و لابه نهادینه شده. به نظر من اون بزرگواران احتیاجی به عزا و گریه ندارن. چه بسا نا اهلانی بر سر و صورت خود می کوبن اما به اعمال ناشایست خود ادامه میدن و ذره ای از بصیرت و سیره اون بزرگواران سر مشق نمی گیرن.
با سلام بر همه دوستان
دوست عزیزم مهرداد نا اهلان در هر لباسی ودر هر هیئت و انجمنی هستند - زیادند ریاکاران در این زمانه که در ظاهر دم از پیروی از ائمه معصومین (ع) میزنند ولی در باطن افراد بی وجدان و کثیفی هستند-
من به نوبه خودم فرد شادی هستم از شادی و شادمان بودن خوشم می آید - ولی حرف من این است که باید به اعتقادات و اصول و قوانین احترام گذاشت-
من از همه دوستانی که با گفته من ناراحتند پوزش و معذرت میخواهم و امیدوارم من را ببخشند اگر به آنها بی احترامی کردم.
حالا به نظر شما احترام گذاشتن به شب شهادت حضرت زهرا (س) ناراحت کننده است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا