• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]

مسکو در برف مدفون شده است، شهروندان بریتانیا بدون برق مانده‌اند و در آمریکا صدها هواپیما پروازهای خود را لغو کرده‌اند. اروپا و آمریکا در آغاز بهار هنوز منتظر گرم‌تر شدن هوا هستند.
سرمای سیبری هنوز بر بسیاری از مناطق اروپا حاکم است. توده‌های انبوه برف زندگی مردم مسکو را با سختی فراوانی روبرو کرده است.

این سرما به اوکراین و حتی به آلمان نیز رسیده است. کشاورزان منتظر گرم‌تر شدن هوا هستند.

آندرآس فریدریش، یکی از مسئولان اداره هواشناسی آلمان در شهر اوفن‌باخ روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) در این باره گفت که تغییرات جوی شدیدی روی داده است. او گفت اگرچه در دوران عید پاک هوا ملایم‌تر خواهد شد، اما سرما بار دیگر بخش‌های بزرگی از اروپا را فرا خواهد گرفت.

مسکو زیر برف مدفون است

شهر مسکو روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) زیر انبوه برف مدفون شده بود. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، از مسئولان این شهر خواست همه کوشش خود را برای تسهیل شرایط شهروندان به کار برند.

[h=2]سرگئی سوبجانین، شهردار مسکو گفت در ماه مارس در این شهر بیش از دوبرابر حد متوسط برف باریده است.ببللالابلذلددددروندان اروپا و آمریکا را خسته
اوکراین: زره‌پوش‌های نظامی علیه برف

برف در اوکراین نیز زندگی مردم را فلج کرده است. مقامات دولتی در اوکراین اعلام کردند که در صدسال اخیر چنین سرمایی در کشور بی‌سابقه بوده است.

نیکلای کولبیدا، رئیس انستیتوی هواشناسی شهر کیف، پایتخت کشور، گفت که طوفان برف اخیر بر فراز این شهر از سال ۱۸۸۱ که در اوکراین سازمان هواشناسی تشکیل شد، بی‌سابقه بوده است.

سربازان در کیف، پایتخت اوکراین، با زره‌پوش‌ها مشغول برف‌روبی هستند. گروه‌های برف‌روب طی یک روز ۶۷۰۰ تن برف از این شهر خارج کرده‌اند. قرار است شرایط اضطراری برقرار شده در کیف تا پایان هفته جاری ادامه یابد.

سرما بریتانیا را بی‌برق کرد

به خاطر سرمای شدید امسال هزاران شهروند بریتانیا هنوز بدون برق هستند. روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) پنج‌هزار خانوار تنها در اسکاتلند بدون برق بودند.

گفته می‌شود بسیاری از دکل‌های برق در بریتانیا تحمل برف را نکرده و فروریخته‌اند. سازمان هواشناسی بریتانیا اعلام کرده است که سرما دست‌کم تا عید پاک مسیحی در این کشور ادامه خواهد داشت.

آمریکا در انتظار بهار

در بعضی مناطق آمریکا نیز هنوز اثری از بهار دیده نمی‌شود. روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) غرب این کشور تا اقیانوس اطلس را سرمای شدیدی فرا گرفت.

شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" اعلام کرد صدها هواپیما پروازهای خود را به دلیل بد بودن هوا لغو کردند. طوفان "ویرژیل" از دو روز پیش تاکنون ۳۰ سانتیمتر برف جدید بر زمین نشانده است.

در واشنگتن، پایتخت آمریکا نیز برف و بوران سبب شده است که تردد در خیابان‌ها بامشکلات فراوانی همراه باشد

rahsazan

کاربر ويژه

مسکو در برف مدفون شده است، شهروندان بریتانیا بدون برق مانده‌اند و در آمریکا صدها هواپیما پروازهای خود را لغو کرده‌اند. اروپا و آمریکا در آغاز بهار هنوز منتظر گرم‌تر شدن هوا هستند.

سرمای سیبری هنوز بر بسیاری از مناطق اروپا حاکم است. توده‌های انبوه برف زندگی مردم مسکو را با سختی فراوانی روبرو کرده است.

این سرما به اوکراین و حتی به آلمان نیز رسیده است. کشاورزان منتظر گرم‌تر شدن هوا هستند.

آندرآس فریدریش، یکی از مسئولان اداره هواشناسی آلمان در شهر اوفن‌باخ روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) در این باره گفت که تغییرات جوی شدیدی روی داده است. او گفت اگرچه در دوران عید پاک هوا ملایم‌تر خواهد شد، اما سرما بار دیگر بخش‌های بزرگی از اروپا را فرا خواهد گرفت.

مسکو زیر برف مدفون است

شهر مسکو روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) زیر انبوه برف مدفون شده بود. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، از مسئولان این شهر خواست همه کوشش خود را برای تسهیل شرایط شهروندان به کار برند.

سرگئی سوبجانین، شهردار مسکو گفت در ماه مارس در این شهر بیش از دوبرابر حد متوسط برف باریده است.ببللالابلذلددددروندان اروپا و آمریکا را خسته

اوکراین: زره‌پوش‌های نظامی علیه برف

برف در اوکراین نیز زندگی مردم را فلج کرده است. مقامات دولتی در اوکراین اعلام کردند که در صدسال اخیر چنین سرمایی در کشور بی‌سابقه بوده است.

نیکلای کولبیدا، رئیس انستیتوی هواشناسی شهر کیف، پایتخت کشور، گفت که طوفان برف اخیر بر فراز این شهر از سال ۱۸۸۱ که در اوکراین سازمان هواشناسی تشکیل شد، بی‌سابقه بوده است.

سربازان در کیف، پایتخت اوکراین، با زره‌پوش‌ها مشغول برف‌روبی هستند. گروه‌های برف‌روب طی یک روز ۶۷۰۰ تن برف از این شهر خارج کرده‌اند. قرار است شرایط اضطراری برقرار شده در کیف تا پایان هفته جاری ادامه یابد.

سرما بریتانیا را بی‌برق کرد

به خاطر سرمای شدید امسال هزاران شهروند بریتانیا هنوز بدون برق هستند. روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) پنج‌هزار خانوار تنها در اسکاتلند بدون برق بودند.

گفته می‌شود بسیاری از دکل‌های برق در بریتانیا تحمل برف را نکرده و فروریخته‌اند. سازمان هواشناسی بریتانیا اعلام کرده است که سرما دست‌کم تا عید پاک مسیحی در این کشور ادامه خواهد داشت.

آمریکا در انتظار بهار

در بعضی مناطق آمریکا نیز هنوز اثری از بهار دیده نمی‌شود. روز دوشنبه (۵ فروردین/۲۵ مارس) غرب این کشور تا اقیانوس اطلس را سرمای شدیدی فرا گرفت.

شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" اعلام کرد صدها هواپیما پروازهای خود را به دلیل بد بودن هوا لغو کردند. طوفان "ویرژیل" از دو روز پیش تاکنون ۳۰ سانتیمتر برف جدید بر زمین نشانده است.

در واشنگتن، پایتخت آمریکا نیز برف و بوران سبب شده است که تردد در خیابان‌ها بامشکلات فراوانی همراه باشد

:تعجب2:
سلام امیرمحسن
از صبح نبودی، نکنه رفته بودی اوکراین و روسیه و ...
دیگه چه خبر؟

melight00.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان سلام

زیاد نمیتونم در خدمت تون باشم.

چند نکته:

1-امروز موقعیتی دست داد تا در خدمت دوستان در پژوهشکده اقلیمی شناسی ایران و همچنین مرکز پیش بینی هواشناسی استان باشم. گفتمان بسیار سازنده ای هم در اونجا داشتیم و اساتید اونجا از اینهمه شور علاقه شما دوستان عزیز بسیار خوشحال و مسرور شده بودند و خوب پیشنهادات بسیار جالب و مفیدی هم برای هدفمند شدن این جمع در جلسه مذکور مطرح شد که بوقت مقتضی حتما اعلام میکنم.
2- در ارتباط با مطالبی که در اینجا عنوان میشه از دوستان عزیزم استدعا دارم که بیشتر به مطالب علمی و تخصصی بپردازند و موضوع اصلی بحث پیرامون همین موضوع باشه . سعی کنیم در اینجا کمتر از پستهای هرز استفاده کنیم و از گذاشتن مطالب غیر ضروری حدالامکان پرهیز کنیم.

3-دوست عزیز ناهنجار 92:

به شما فرصت دوباره فعالیت در اینجا داده شده پس سعی کنید مفید واقع بشید و وارد حاشیه نشید. در ارتباط با پستهایی هم که در اینجا در خصوص گذاشتن نقشه ها و تصاویر مختلف ماهواره ای میذارید ازتون تشکر میکنم ولی سعی کنید نقشه ها رو بصورت مفید در اینجا قرار بدید و در صفحات مختلف که هم خسته کننده نباشه و هم ترافیک اینترنت دوستان رو تموم نکنه.

4- براساس اعلام دیده بان هواشناسی مشهد میزان بارش برف در ساعت 15 روز پنجشنبه 17 اسفند 91 در فرودگاه مشهد در حدود 39 تا 40 سانتیمتر بوده ، منتهی چون آمار باید در ساعات مشخص یعنی 00 و 12 هر روز اعلام بشه به دلیل گرم بودن دما همون چیزی که در اون ساعت روی زمین بوده اعلام شده.

در ضمن آب حاصل از ذوب برف اون روز 40 میلیمتر و نوع و شدت بارش براساس اعلام این دوستان در 40 سال گذشته بیسابقه بوده . بنابر گفته این عزیزان شواهد دال بر تغییرات شدید اقلیم در ایران انکار ناپذیر هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرمای طولانی شمار مبتلایان به گریپ و سرماخوردگی در آلمان را نسبت به سال گذشته ۴۶ درصد افزایش داده است. یک شرکت بزرگ بیمه درمانی آلمان می‌گوید، در صورتی که سرما ادامه یابد، بسیار گران تمام خواهد شد.
زمستان در آلمان خیال تمام شدن ندارد. سرما، باران و برف امان مردم این کشور را بریده و آمدن بهار هم اوضاع را چاره‌ نکرده است.
روزنامه آلمانی "زوددویچه" دوشنبه (۲۵ مارس/ ۵ فروردین) گزارش داده که افسردگی به همراه سرماخوردگی و گریپ آمار مراجعه به پزشکان را به شدت افزایش داده است.
روزنامه آلمانی "بیلد" با استناد به بررسی مطالعاتی شرکت‌های بیمه می‌نویسد، شرکت بیمه درمانی KKH آلمان هشدار داده است، در صورت طولانی‌تر شدن سرما ممکن است سیستم خدمات درمانی این کشور هزینه مازادی تا ۶ میلیارد یورو متحمل شود.
بر همین پایه، برای نمونه در ژانویه سال جدید (۲۰۱۳) میزان ابتلا به بیماری‌ گریپ نسبت به مدت‌زمان مشابه در سال گذشته ۴۶ درصد افزایش یافت.
شرکت بیمه درمانی KKH با استناد به داده‌های شرکت‌های بیمه دولتی آلمان هشدار داده که اقتصاد آلمان بر اثر افزایش میزان سرماخوردگی‌ها بیش از ۲ میلیارد یورو خسارت متحمل شده است.
۷۰ میلیون روز مرخصی استعلاجی
در حال حاضر اکثر روزهای آلمان کدر و تاریک‌اند. خورشید به ندرت می‌تابد و آسمان را اکثرا ابرهای انبوه پوشانده است.
جای شگفتی نیست اگر هوا اوضاع روحی مردم را تغییر داده است. شرکت بیمه درمانی KKH می‌گوید، ریسک ابتلا به افسردگی در این روزها افزایش یافته است.

در سال ۲۰۱۲ میلادی بیمه‌شدگان شرکت KKH بر اثر بیماری‌های جسمی ۲ میلیون روز مرخصی استعلاجی گرفتند.
با این احتساب، میزان مرخصی‌های استعلاجی تمامی شرکت‌های بیمه خدمات درمانی دولتی آلمان در همین سال به حدود ۷۰ میلیون روز می‌رسد. ضرر اقتصادی ناشی از نبود نیرو در این روزها نیز ۱۷ میلیارد یورو خواهد شد.
بسیاری امیدوارند که بهار در آلمان بالاخره از راه برسد. اگر چه که تا کنون (۵ فروردین) خبری از بهار نیست.

amir551

کاربر ويژه
دوستان سلام

چند نکته:

1-امروز موقعیتی دست داد تا در خدمت دوستان در پژوهشکده اقلیمی شناسی ایران و همچنین مرکز پیش بینی هواشناسی استان باشم. گفتمان بسیار سازنده ای هم در اونجا داشتیم و اساتید اونجا از اینهمه شور علاقه شما دوستان عزیز بسیار خوشحال و مسرور شده بودند و خوب پیشنهادات بسیار جالب و مفیدی هم برای هدفمند شدن این جمع در جلسه مذکور مطرح شد که بوقت مقتضی حتما اعلام میکنم.
2- در ارتباط با مطالبی که در اینجا عنوان میشه از دوستان عزیزم استدعا دارم که بیشتر به مطالب علمی و تخصصی بپردازند و موضوع اصلی بحث پیرامون همین موضوع باشه . سعی کنیم در اینجا کمتر از پستهای هرز استفاده کنیم و از گذاشتن مطالب غیر ضروری حدالامکان پرهیز کنیم.

3-دوست عزیز ناهنجار 92:

به شما فرصت دوباره فعالیت در اینجا داده شده پس سعی کنید مفید واقع بشید و وارد حاشیه نشید. در ارتباط با پستهایی هم که در اینجا در خصوص گذاشتن نقشه ها و تصاویر مختلف ماهواره ای میذارید ازتون تشکر میکنم ولی سعی کنید نقشه ها رو بصورت مفید در اینجا قرار بدید و در صفحات مختلف که هم خسته کننده نباشه و هم ترافیک اینترنت دوستان رو تموم نکنه.

4- براساس اعلام دیده بان هواشناسی مشهد میزان بارش برف در ساعت 15 روز پنجشنبه 17 اسفند 91 در فرودگاه مشهد در حدود 39 تا 40 سانتیمتر بوده ، منتهی چون آمار باید در ساعات مشخص یعنی 00 و 12 هر روز اعلام بشه به دلیل گرم بودن دما همون چیزی که در اون ساعت روی زمین بوده اعلام شده.

در ضمن آب حاصل از ذوب برف اون روز 40 میلیمتر و نوع و شدت بارش براساس اعلام این دوستان در 40 سال گذشته بیسابقه بوده . بنابر گفته این عزیزان شواهد دال بر تغییرات شدید اقلیم در ایران انکار ناپذیر هست.

سلام امیر محسن جان
دوستان با اجازه
به نظر من اگه اساتید برا هر کس یه موضوعی رو اعلام کنن که به صورت تخصصی روی همون مبحث خاص زوم کنه خیلی جالب میشه
مثلا بررسی نقشه های یه سایت به خصوص یا یه نقشه ی خاص مربوط به یه نفر باشه میتونیم یه مجموعه ی خیلی قوی درست کنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن جان
دوستان با اجازه
به نظر من اگه اساتید برا هر کس یه موضوعی رو اعلام کنن که به صورت تخصصی روی همون مبحث خاص زوم کنه خیلی جالب میشه
مثلا بررسی نقشه های یه سایت به خصوص یا یه نقشه ی خاص مربوط به یه نفر باشه میتونیم یه مجموعه ی خیلی قوی درست کنیم

سلام امیر جان

بسیار هم عالی .

من پیشنهاد میکنم با توجه به در پیش بودن بارشهای بهاری هر کدوم از دوستان به صورت داوطلبانه به بررسی یک از شاخص های مربوط به همرفتهای بهاری بپردازند. مثلا امشب محمد رضا راهسازان عزیز به بررسی مکانیزم صعود هوا بپردازند و دوستان دیگه هم در این بحث اظهار نظر کنند حتی اگه تصور اشتباهی باشه. واقعا چیزی برای خجالت کشیدن هم وجود نداره. شب بعد باز نوبت یکی دیگه از دوستان ..........................

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان سلام

چند نکته:

3-دوست عزیز ناهنجار 92:

---> خواهش میکنم خدمت از ماست
تشکر بابت تلکس خبری:خنده2:

پاسخ به تلکس خبری امیرمحسن:

1-:احترام:مخلص بچه های هواشناسی و اقلیم شناسی
2- انشالله بیشتر مطالب علمی و تخصصی باشه اما زنگ تفریحم لازمه:خونسرد: الانم عیده و پدیده نیست و تفریحات بیشتره :غش2:
از طرفی اگه اسپم ممنوع بشیم که من به شخصه در هر ماه 1 پست میتونم بزارم:غش:
3--
4- بچه های دیده بانی نظر خودشون رو گفتن ولی سمت خونه ما 28 تا 30 سانت برف اومد:50:

امیر محسن عزیز ممنون و متشکر هستم.................

از اینکه بنده را بن نکردید واقعا ممنون هستم..........

اشتباهات گذشته دیگه برای هیچ وقت تکرار نخواهد شد.........

از این پس پست های مفید و به همراه اطلاعات قرار خواهم داد.....

و من الله توفیق...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی دز مورد شاخص nao هم اونجا سوال کردم و استاد بزرگوار اونجا هم با من کاملا موافق بودند ، یعنی اینکه مثبت بودن این شاخص بهترین گزینه برای بارشهای فراگیر و گسترده برای غالب نقاط ایران هست.فعلا با اجازه دوستان عزیز............

amir551

کاربر ويژه

سلام امیر جان

بسیار هم عالی .

من پیشنهاد میکنم با توجه به در پیش بودن بارشهای بهاری هر کدوم از دوستان به صورت داوطلبانه به بررسی یک از شاخص های مربوط به همرفتهای بهاری بپردازند. مثلا امشب محمد رضا راهسازان عزیز به بررسی مکانیزم صعود هوا بپردازند و دوستان دیگه هم در این بحث اظهار نظر کنند حتی اگه تصور اشتباهی باشه. واقعا چیزی برای خجالت کشیدن هم وجود نداره. شب بعد باز نوبت یکی دیگه از دوستان ..........................
اگه هر شب یه تایم به خصوص هم مشخص کنیم عالی میشه
همه جمع بشیم بحث کاملا مفید بکنیم
در طول روز هم خواستیم عکس و اسپم بزنیم شما ندید بگیر:50:

rahsazan

کاربر ويژه
گرچه چند ساله که میگن تو عید تکلیف ندین ولی من هم میرم دنبال مشقهام، اگه نتونستم بنویسم امیر(نیشابور) کمکم کن:دوست:

ضمنا بدون اسپم، هرگز...................................:0mid:

amir551

کاربر ويژه
گرچه چند ساله که میگن تو عید تکلیف ندین ولی من هم میرم دنبال مشقهام، اگه نتونستم بنویسم امیر(نیشابور) کمکم کن:دوست:

ضمنا بدون اسپم، هرگز...................................:0mid:

والا خدا وکیلی من سواد علمی اصلا ندارم
ولی در زمینه ی اسپم کمکت میکنم:50:

meteogram.php

مشهد

meteogram.php

قوچان

meteogram.php

rahsazan

کاربر ويژه
والا خدا وکیلی من سواد علمی اصلا ندارم
ولی در زمینه ی اسپم کمکت میکنم:50:

من کلا در زمینه پیش بینی اطلاعاتی ندارم، زمینه کاریم تو حوزه آب و هوا در حوزه پس بینیه:سوت:
خداییش فضای مجازی بدون اسپم که صفا نداره:kamyar:

mide_qpf_168hr_msg1.png

ماهان.

کاربر ويژه
سلامی دوباره

الان حدود بیست کیلومتر خارج شهر دهگلان هستیم و به سمت کامیاران میریم و وارد استان کرمانشاه شدیم. مسیرش زیباست ولی جاده ی خیلی تنگی داره. خدمت محمد جان هم عرض کنم که الوند رو دیدیم ولی اینجا هوا مقداری گرد و خاک داره.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
راستی دز مورد شاخص nao هم اونجا سوال کردم و استاد بزرگوار اونجا هم با من کاملا موافق بودند ، یعنی اینکه مثبت بودن این شاخص بهترین گزینه برای بارشهای فراگیر و گسترده برای غالب نقاط ایران هست.فعلا با اجازه دوستان عزیز............

پس نظرت به نظر سامان و من نزديك شد!خدا را شكر،مونده بقيه دوستان كه اونا رو به راه راست منحرف كنيم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا