سلام بر دوستان
سال 1392 را به تمام دوستان گلم تبریک عرض می کنم
بابت تاخیر و نبودنم هم به دو دلیل عذر میخوام
1 - تصادف کرده بودم و کلا اینترنت نمی اومدم به اون صورت
2 - مسافرت بودیم ( گیلان ) و تازه برگشتیم
:گل:
شهاب واقعا خسته نباشی یه تنه داری فرمو جلو میبری شما ترک هستید دیگه درسته!!! پس چه جوری تو انجمن اعر... فعالیت میکنی ؟؟؟
سلام بر دوستان
سال 1392 را به تمام دوستان گلم تبریک عرض می کنم
بابت تاخیر و نبودنم هم به دو دلیل عذر میخوام
1 - تصادف کرده بودم و کلا اینترنت نمی اومدم به اون صورت
2 - مسافرت بودیم ( گیلان ) و تازه برگشتیم
:گل:
اون ابرهای روی کویت ممکنه که روی بوشهر و فارس بارش ایجاد بکنن؟
از عکسای تگرگ و رگبار عربی استاد شهاب عزیز در حد جنون لذت میبرم:گل:
جالبه همه نژادها به برفو بارون کلا ابوهوا علاقه خاصی دارند فکنم این یه چیزی هستش که خدا بین همه انسان ها گذاشته!!!
عرض شود به محضر مبارک جنابعالی که بنده عربی تا حدودی بلد هستم و میتونم از روی نوشته ها بفهمم که چه خبره و نیازی به ترجمه یا دیکشنری ندارم....
بنده در کل از هواشناسی اعراب خیلی خوشم میاد چون علاقه شدیدی به هواشناسی نشون میدن...
در تصاویر ابرهای همرفتی که روز گذشته برای شما عزیزان قرار داده بودم کاملا این امر مشخص بود و دیدید که طرف برای رصد ابر و بارش از صد ها کیلومتر دور تر خودش را به محل رخداد پدیده رسانده بود....
در انجمن خود ما (ایران انجمن) هم تعدادی افراد پیدا می شوند که به هوا و طبیعت علاقه نشان داده و برای رصد یک پدیده خاص دل به کوه و دشت و ... میزنند...
بله بنده ترک آذربایجان شرقی هستم و زادگاه بنده نیز شهرستان (ملکان ) می باشد....
جالبه اصلا کسی تو بخش هواشناسی نیست.......
سلام علی آقا
حضور مجددت در اینجا رو تبریک میگم:گل:
امیدوارم سلامت حاصل شده باشه
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا؟:گل:
علی جان خوش آمدی:گل:
قسم به شبهای زیر 20- اگه نتونم آمار هواشناسی استان رو درست کنم اسمم رو عوض میکنم!ما همیشه ارادت خاصی به شما خوارزم نشین ها (خراسانی ها) داشتیم و داریم و خواهیم داشت....
چاکرتم داداش گلم....
فعلا نوبتی هم که باشه نوبت به عربستان و حوزه خلیج فارس رسیده و ما هم حالا حالا ها باید فعلا سماق بمکیم....
مصلحت خداوند هر چی باشه همون میشه.....
میگم بلاخره این قضیه قوچان به کجا رسید و تونستی آمارش رو تصحیح کنی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:خنده2: