• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
1.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

سال 1392 را به تمام دوستان گلم تبریک عرض می کنم

بابت تاخیر و نبودنم هم به دو دلیل عذر میخوام

1 - تصادف کرده بودم و کلا اینترنت نمی اومدم به اون صورت

2 - مسافرت بودیم ( گیلان ) و تازه برگشتیم

:گل:

سلام علی آقا
حضور مجددت در اینجا رو تبریک میگم:گل:
امیدوارم سلامت حاصل شده باشه

شهاب واقعا خسته نباشی یه تنه داری فرمو جلو میبری شما ترک هستید دیگه درسته!!! پس چه جوری تو انجمن اعر... فعالیت میکنی ؟؟؟

عرض شود به محضر مبارک جنابعالی که بنده عربی تا حدودی بلد هستم و میتونم از روی نوشته ها بفهمم که چه خبره و نیازی به ترجمه یا دیکشنری ندارم....
بنده در کل از هواشناسی اعراب خیلی خوشم میاد چون علاقه شدیدی به هواشناسی نشون میدن...
در تصاویر ابرهای همرفتی که روز گذشته برای شما عزیزان قرار داده بودم کاملا این امر مشخص بود و دیدید که طرف برای رصد ابر و بارش از صد ها کیلومتر دور تر خودش را به محل رخداد پدیده رسانده بود....
در انجمن خود ما (ایران انجمن) هم تعدادی افراد پیدا می شوند که به هوا و طبیعت علاقه نشان داده و برای رصد یک پدیده خاص دل به کوه و دشت و ... میزنند...
بله بنده ترک آذربایجان شرقی هستم و زادگاه بنده نیز شهرستان (ملکان ) می باشد....

جالبه اصلا کسی تو بخش هواشناسی نیست.......

تجمع بارش 192 ساعت آینده نشون میده که تهران و دامنه های مرکزی البرز باز هم در صدر قرار دارند.....
ماشاالله 40 الی 60 میل شده ..........
خدا بیشتر کنه........

13040412_2_2712.gif

ملکان یکی از شهرستان های جنوبی استان آذربایجان شرقی می باشد....
دارای توپوگرافی پست و بدون ناهمواری و ارتفاعات می باشد....
محصول اصلی این شهرستان (انگور) می باشد و به همین دلیل به تازگی این شهرستان را (سرزمین خوشه های طلایی) نامیده اند....
چند سالی می باشد که از لحاظ آب و هوایی دچار تغییرات گسترده ای شده است و با کمبود بارش مواجه است...
در سال های آینده نیز طبق پیش بینی ها دیگر این شهرستان قابل سکونت نخواهد بود .... به دلیل خشک شدن دریاچه ارومیه و ایجاد طوفان های نمک در منطقه.....

جایی کاملا سر سبز و تا جایی که چشم کار میکنه درخت انگور و بادام و سیب و ..........

برای اطلاعات بیشتر در گوگل سرچ کنید......

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

سال 1392 را به تمام دوستان گلم تبریک عرض می کنم

بابت تاخیر و نبودنم هم به دو دلیل عذر میخوام

1 - تصادف کرده بودم و کلا اینترنت نمی اومدم به اون صورت

2 - مسافرت بودیم ( گیلان ) و تازه برگشتیم

:گل:

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا؟:گل:
علی جان خوش آمدی:گل:

اون ابرهای روی کویت ممکنه که روی بوشهر و فارس بارش ایجاد بکنن؟

متاستفانه خیر.............
خاصیت ابرهای تندری و هرفتی طوری است که در یک منطقه خاص همیشه از بین میروند و از شانس بد ما اون منطقه خلیج فارس هست.....

اگر در کویت بارشی رخ دهد حتما تصاویرش را در روزهای آینده قرار خواهم داد....

از عکسای تگرگ و رگبار عربی استاد شهاب عزیز در حد جنون لذت میبرم:گل:

ما همیشه ارادت خاصی به شما خوارزم نشین ها (خراسانی ها) داشتیم و داریم و خواهیم داشت....

چاکرتم داداش گلم....

فعلا نوبتی هم که باشه نوبت به عربستان و حوزه خلیج فارس رسیده و ما هم حالا حالا ها باید فعلا سماق بمکیم....

مصلحت خداوند هر چی باشه همون میشه.....

میگم بلاخره این قضیه قوچان به کجا رسید و تونستی آمارش رو تصحیح کنی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه

عرض شود به محضر مبارک جنابعالی که بنده عربی تا حدودی بلد هستم و میتونم از روی نوشته ها بفهمم که چه خبره و نیازی به ترجمه یا دیکشنری ندارم....
بنده در کل از هواشناسی اعراب خیلی خوشم میاد چون علاقه شدیدی به هواشناسی نشون میدن...
در تصاویر ابرهای همرفتی که روز گذشته برای شما عزیزان قرار داده بودم کاملا این امر مشخص بود و دیدید که طرف برای رصد ابر و بارش از صد ها کیلومتر دور تر خودش را به محل رخداد پدیده رسانده بود....
در انجمن خود ما (ایران انجمن) هم تعدادی افراد پیدا می شوند که به هوا و طبیعت علاقه نشان داده و برای رصد یک پدیده خاص دل به کوه و دشت و ... میزنند...
بله بنده ترک آذربایجان شرقی هستم و زادگاه بنده نیز شهرستان (ملکان ) می باشد....

جالبه اصلا کسی تو بخش هواشناسی نیست.......

جالبه همه نژادها به برفو بارون کلا ابوهوا علاقه خاصی دارند فکنم این یه چیزی هستش که خدا بین همه انسان ها گذاشته!!!

سیبری

کاربر ويژه
ما همیشه ارادت خاصی به شما خوارزم نشین ها (خراسانی ها) داشتیم و داریم و خواهیم داشت....

چاکرتم داداش گلم....

فعلا نوبتی هم که باشه نوبت به عربستان و حوزه خلیج فارس رسیده و ما هم حالا حالا ها باید فعلا سماق بمکیم....

مصلحت خداوند هر چی باشه همون میشه.....

میگم بلاخره این قضیه قوچان به کجا رسید و تونستی آمارش رو تصحیح کنی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:خنده2:
قسم به شبهای زیر 20- اگه نتونم آمار هواشناسی استان رو درست کنم اسمم رو عوض میکنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا