• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام:تعجب:
ببخشید مزاحم شدم:79:
اومدم یه سری بزنم اینجا:تعجب:ولی...:76::73::89::86::20::40::43::33::45:
:62::28:
وااای خدا:34:
زود برم الانه که دیوونه بشم:73::33::86:
:69::86:

تصاویر زیر مربوط به بارش عصر امروز در مناطق ابها و طائف عربستان می باشد:

taifrain1.jpg

abharainbow.jpg

abharains.jpg

kmees%20mshait.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
ماهان جان من هرچی خواستم بذارم شماقشنگترشوگذاشتیدکه!طبیعت زاگرس همش این شکلیه خب :)

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام:تعجب:
ببخشید مزاحم شدم:79:
اومدم یه سری بزنم اینجا:تعجب:ولی...:76::73::89::86::20::40::43::33::45:
:62::28:
وااای خدا:34:
زود برم الانه که دیوونه بشم:73::33::86:
:69::86:

ببخشید من نه مدیرم.نه هیچ کاره ولی چون میدونم.امیرمحسن عزیزمدیر این بخش از فعالیت واستقبال شما خوشحال میشه میتونم علتشو بپرسم؟شما اگرسوال خاصی دارید میتونید بپرسید در اسرع وقت جواب میگیرید به تعداد صفحه ها نگاه نکنید (خجالت)

ali.doosti

کاربر ويژه
از جمعه تا شنبه نروژ 30 م.م بارش پیش بینی کرده...
اکیوودرم یه چیزایی زده...بهاره فعلا معلوم نیست چی میشه!

پسرخاله

کاربر ويژه
درود بر دوستان گل :گل:

ساله نو رو به همه ی دوستانه گل با تاخیر زیاد تبریک میگم:گل:

امیدوارم امسال حسابی برف و بارون ببینیم:شاد2::گل::گل:

سلام هومن جان...
خوش اومدی ...

فعلا که نوبت عربستان رسیده و حسابی داره ما ها رو شگفت زده می کنه.......................

امیدوارم در هفته های آینده نظیر چنین بارش ها و پدیده ها را در جای جای ایران اسلامی شاهد باشیم.....

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
ببخشید من نه مدیرم.نه هیچ کاره ولی چون میدونم.امیرمحسن عزیزمدیر این بخش از فعالیت واستقبال شما خوشحال میشه میتونم علتشو بپرسم؟شما اگرسوال خاصی دارید میتونید بپرسید در اسرع وقت جواب میگیرید به تعداد صفحه ها نگاه نکنید (خجالت)

نه راستش سوال اینا که ندارم:سوت:
شما خودتون یه پا مدیرین:خنده2:
فقط این همه عکس و مطلب دیدم هن کردم یه لحظه:73::33::20::73:

ali.doosti

کاربر ويژه
استادپرنو گفتند که با کمک جنب حاره بارش ها از نیمه دوم فروردین آغاز میشه که یقینا همراهی ایشان صورت پذیرد این بارش ها به بالا و به کشور ما منتقل میشه...
گویا الآن ضعیف تشریف دارن!

ali.doosti

کاربر ويژه

نه راستش سوال اینا که ندارم:سوت:
شما خودتون یه پا مدیرین:خنده2:
فقط این همه عکس و مطلب دیدم هن کردم یه لحظه:73::33::20::73:

خب در مورد هوای تبریز بگم که تا پایان تعطیلات شماهم هوای بهاری و البته برای من زمستانی ؛( رو سپری میکنید
بجز بارش پراکنده برای شنبه بارش خاصی پیش بینی نشده و اگه بخت یاری کنه شماهم از جمعه 16 فروردین همراه سایر نقاط غربی با بارش های خوبی هوای بهاریتون دل پذیر تر میشه :)
برای 12 و 13 فروردین هم بارشی ندارید اساتید عزیز در صورت نیاز اصلاح کنن...

Rastegari

Banned
سرو 2770 ساله در ایران+عكس
:سوت:یاسوج
:سوت:

در 40 کیلومتری جنوب غربی شهرستان باشت از توابع کهگیلویه و بویراحمد و در روستایی به نام لار، درخت سروی وجود دارد که بنا به تأیید کارشناسان و همچنین آزمایش‌هایی که انجام شده، قدمتی حدود 2 هزار و 770 سال دارد.به گزارش جام‌نيوز، در 40 کیلومتری جنوب‌غربی شهرستان باشت و در روستایی به نام لار، درخت سروی وجود دارد که بنا به تأیید کارشناسان و همچنین آزمایش‌هایی که توسط گروه پژوهشی فناوری زیست بوم‌های طبیعی پایدار به مدیریت دکتر سودابه علی‌احمد کروری بر روی آن انجام شده و این آزمایش‌ها به تأیید رسیده، قدمتی در حدود 2 هزار و 770 سال دارد.

13920105000280_PhotoA.jpg

یکی از اهالی روستای لار در همین زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: مدارک و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد این سرو قدمت بسیار بالایی دارد و از طرف مؤسسه ایران باستان به عنوان قدیمی‌ترین درخت سرو ایران شناخته شده است.

محمد ناصح‌فرد افزود: این سرو بازمانده از آیین باستان زرتشت بوده و در سال 90 به ثبت آثار ملی رسید و همچنان از سلامت نسبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه بنابر مدارک و همچنین آزمایش‌های انجام شده، قدمت سرو روستای لار 2 هزار و 770 سال است، یادآور شد: آبان‌ماه سال 87 گروه پژوهشی فناوری زیست بوم‌های طبیعی پایدار به روستای لار آمدند و نمونه‌برداری و آزمایش‌هایی را بر روی درخت سرو این روستا انجام دادند و پس از انجام نمونه‌برداری و آزمایش‌ها که 18 ماه به طول انجامید، نتیجه اعلام و مشخص شد که این درخت قدمتی در حدود 2 هزار و 770 سال دارد و از کهنسال‌ترین درختان سرو ایران است.

ناصح‌فرد ادامه داد: درخت سرو روستای لار که در مجاورت با امام‌زاده سید محمد باقر (ع) فرزند سید عیسی (ع) قرار دارد، بلندای آن 40 متر و قطر آن 7 متر و 40 سانتیمتر است.

وی بیان کرد: منبع تأمین آب این سرو به صورت طبیعی و اطراف آن با سنگ حصارکشی شده و هم‌چنین آثار تاریخی و باستانی هم‌چون آتشکده زرتشتیان، گنبدها و آب انبارهای قدیمی و قبرستان قدیمی مخصوص زرتشتیان در اطراف آن قرار دارد.

13920105000282_PhotoA.jpg

ناصح‌فرد گفت: این مکان می‌تواند بسیاری از گردشگران را به خود جذب کند ولی متأسفانه به دلیل مشکلاتی هم چون جاده ارتباطی آن، ناشناخته مانده است.

وی ابراز امیدواری کرد که مشکلات پیش روی برای جذب مسافران و گردشگران به این مکان هرچه سریع‌تر رفع شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا