• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
c0s4d0d8e7x2iplnyjue.jpg

سیبری

کاربر ويژه

من در عجبم چرا حتی درختای زمان ممد رضا هم از درختای الان خیلی بلندتر و سرحالترن ؟!
دقیقا تو مشهدم همینطوریه
درختای زمان اکبر و ممد و محمود اصلا قد نمیکشن یا همش از این درختای سرو و کاجن که بیشتر به درد قبرستانها و آرامستانها میخورن!

saeed hh

کاربر ويژه
ترو خدا کاخای مارو نگاه کن اندازه یه مزرعه خونه دار تو اروپا هم قشنگ نیستش اسمشو کاخ هم گذاشتن!!!

saeed hh

کاربر ويژه
زر زده یا نزده! امیدوارم محقق نشه

همین چند وقت پیش مگه امیر محسن خبر نذاشتش که دانشمندای روسی گفتن گرمایش زمین وجود نداره چند وقت پیشم یکی از بچه ها نمیدونم کی بودش گفت طبق یه موسسه انگلیسی گرمایش زمین از سال 2007متوقف شده وکلی خبر دیگه در این مورد اونا فقط نفت ارزون میخوان !!!

aznavar

کاربر ويژه
همین چند وقت پیش مگه امیر محسن خبر نذاشتش که دانشمندای روسی گفتن گرمایش زمین وجود نداره چند وقت پیشم یکی از بچه ها نمیدونم کی بودش گفت طبق یه موسسه انگلیسی گرمایش زمین از سال 2007متوقف شده وکلی خبر دیگه در این مورد اونا فقط نفت ارزون میخوان !!!

خب پیاز داغشو زیاد کرده اما تغیییرات شروع شدن نمونش نصف شدن بارشهای مناطق ما(کم شدن بارش برف اکثر مناطق)- ریزش تگرگهای عجیب و غریب حوضه خلیج فارس و...
گذشته از بحث دانشمندای روسی و آمریکایی من چیزی رو که تو 10 گذشته حس کردمو میگم منطقه ما نصبت به دهه 70 شمسی 1 الی 2 درجه گرمتر شده(میانگین)

saeed hh

کاربر ويژه
خب پیاز داغشو زیاد کرده اما تغیییرات شروع شدن نمونش نصف شدن بارشهای مناطق ما(کم شدن بارش برف اکثر مناطق)- ریزش تگرگهای عجیب و غریب حوضه خلیج فارس و...
گذشته از بحث دانشمندای روسی و آمریکایی من چیزی رو که تو 10 گذشته حس کردمو میگم منطقه ما نصبت به دهه 70 شمسی 1 الی 2 درجه گرمتر شده(میانگین)

این بارشا تو عربستان فکر نکنم بی سابقه باشه شاید کم سابقه باشه مدرکی هم فعلا نداریم که بی سابقست حالا به نظرم این دوره ی خشگی هم تموم میشه مثل گذشته میشه ایشالله !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا