• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
weatherHdr.jpg

Regional weather

Mountain effects, a case study

regional5.jpg
The top left map shows that a surface low pressure was located in southeastern Colorado the evening of March 17. Low pressure extended up through the atmosphere, with the lowest pressures occurring further west the higher you went (this "westward tilt" with height is a typical feature of surface lows). So in the upper atmosphere, the lowest pressures were found above northern Arizona and southern Utah. Winds, as shown in the map on the top right, flow counterclockwise around a low, and so throughout much of Colorado, the winds were coming from the east. This meant the air was flowing from the plains up the Rocky Mountains. This is the perfect setting for cloud formation and snowfall along the Front Range! What made the 2003 blizzard so intense is what happened next in the upper atmosphere. By midnight, the low pressure had changed from being part of a trough extending from Canada to a "cut-off" low as seen in the middle right image. Cut-off lows move slowly or not at all because they are isolated from the west to east flow of the jet stream. So it enabled a longer period of intense snow to fall before moving east. It wasn't until the evening of the 19th when the cut-off low finally broke up and began to move eastward as seen in the lower panel. The weather we experience at the surface is largely controlled by the weather occurring high above us. The pattern of atmospheric pressure was stationary for three days, and the Front Range of Colorado experienced upslope wind flow and heavy snowfall.​

Dr.ben

کاربر ويژه
این دو تا عکس رو سه شنبه که رفته بودم منطقه آزاد کاسپین از پروژه مجتمع مسکونی طاووس گرفتم:

qjg8d7hjeg2fg7yohaar.jpg

4mqekvxv8gfscrc5s4z.jpg

قراره بعد از تکمیل این شکلی بشه:

0weerg61nfbfctsjdfj.jpg

اینم دو تا عکس دیگه از همین منطقه که البته منبعش اینترنت بوده:

1i6d1vx0ndh2pm1afich.jpg

yidq5idwkm89xknxqh2i.jpg

پيست كارتينگ فرمولا هم داره:

rif7jf8r36pvmym8pyj9.jpg

اینجا خیلی به رشت نزدیکه چیزی حدود 25 تا 30 کیلومتر.
آدرس: رشت - جاده انزلی - سه راه حسن رود - کیلومتر 5 جاده زیبا کنار - منطقه آزاد تجاری، صنعتی انزلی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ممل من مطمئن هستم تو موفق میشی.

در مورد عکس هم شرمنده الان توی اتاقم تاریک روی تخت دراز کشیدم و با موبایل دارم می نویسم. : دی

فردا ممل جان

aznavar

کاربر ويژه
این دو تا عکس رو سه شنبه که رفته بودم منطقه آزاد کاسپین از پروژه مجتمع مسکونی طاووس گرفتم:

qjg8d7hjeg2fg7yohaar.jpg

4mqekvxv8gfscrc5s4z.jpg

قراره بعد از تکمیل این شکلی بشه:

0weerg61nfbfctsjdfj.jpg

اینم دو تا عکس دیگه از همین منطقه که البته منبعش اینترنت بوده:

1i6d1vx0ndh2pm1afich.jpg

yidq5idwkm89xknxqh2i.jpg

پيست كارتينگ فرمولا هم داره:

rif7jf8r36pvmym8pyj9.jpg

اینجا خیلی به رشت نزدیکه چیزی حدود 25 تا 30 کیلومتر.
آدرس: رشت - جاده انزلی - سه راه حسن رود - کیلومتر 5 جاده زیبا کنار - منطقه آزاد تجاری، صنعتی انزلی

ماشالا چ ساختو سازی شده. خیلی پیشرفت کرده
من دوسال پیش رفتم. واقعا ساحل زیبایی داره. شب بود رسیدیم رشت اینجا رو هم بلد نبودیم. از هر کسی هم میپرسیدیم نمیدونست بالاخره یه بنده خدایی که به لهجه رشتی هم باهامون میحرفید
گفت ها!شلوار ب کنده رود رو میگید(البته مزاح میکرد منظورش با گرونیش بود). خلاصه آدرسو داد و ما دوشب تو همین مجتمع چادر زدیم
تو شمال فقط دوتا ساحل رو میپسندم:یکی همین کاسپین و دیگری بابلسر

Dr.ben

کاربر ويژه
ماشالا چ ساختو سازی شده. خیلی پیشرفت کرده
من دوسال پیش رفتم. واقعا ساحل زیبایی داره. شب بود رسیدیم رشت اینجا رو هم بلد نبودیم. از هر کسی هم میپرسیدیم نمیدونست بالاخره یه بنده خدایی که به لهجه رشتی هم باهامون میحرفید
گفت ها!شلوار ب کنده رود رو میگید(البته مزاح میکرد منظورش با گرونیش بود). خلاصه آدرسو داد و ما دوشب تو همین مجتمع چادر زدیم
تو شمال فقط دوتا ساحل رو میپسندم:یکی همین کاسپین و دیگری بابلسر

واقعا منطقه آزاد کاسپین جای خیلی زیبایی شده.
شلوار ب کنده :خنده2: البته یه جایی داریم به اسم روستای حاجی بکنده :

موقعيت و تاريخچه

روستاي حاجي بکنده از توابع بخش خشکبيجار شهرستان رشت، با مختصات جغرافيايي 49 درجه و 47 دقيقه طول شرقي و 37 درجه و 26 دقيقه عرض شمالي، در 9 کيلومتري شمال شرقي خشکبيجار و 26 کيلومتري رشت قرار دارد.
اين روستاي جلگه‏اي از شمال به درياي خزر، از شرق به روستا امين آباد، از جنوب به روستاي گيلوا محله و از غرب به روستاي طالش محله محدود مي‏شود.
ارتفاع روستاي حاجي بکنده 26 متر از سطح دريا پايين‏تر مي‏باشد و آب و هواي آن معتدل و مرطوب است.
رودخانه امين‏آباد در شرق و رودخانه حاجي بکنده در غرب روستا جريان دارند و پس از عبور از حاشيه روستا به درياي خزر مي‏ريزند.
حاجي بکنده در گذشته، يوسف‏آباد نام داشته است و در مورد قدمت آن اسناد مکتوبي در دست نيست. آب و هواي معتدل، اراضي حاصلخيز و امکان مناسب صيد ماهي، تأثير فراواني در شکل‏گيري اين روستاي ساحلي داشته است.
مردم روستاي حاجي بکنده به زبان گيلکي سخن مي‏گويند.

mohamad_73

کاربر ويژه
ممل من مطمئن هستم تو موفق میشی.

در مورد عکس هم شرمنده الان توی اتاقم تاریک روی تخت دراز کشیدم و با موبایل دارم می نویسم. : دی

فردا ممل جان

ممنونم مهرداد. عزیزم.
یعنی میشه به هدفم برسم. :ناراحت:
حیف شد. عیبی نداره فردا بذار تا لذت ببریم::گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نمی دونم چرا نقل قول نمی تونم بکنم؟

معلومه ممل که میشه

وای ممل جونم مرسی درک کردی خیلی خسته ام فردا میزام حتما.

mohamad_73

کاربر ويژه
نمی دونم چرا نقل قول نمی تونم بکنم؟

معلومه ممل که میشه

وای ممل جونم مرسی درک کردی خیلی خسته ام فردا میزام حتما.
امیدوارم که موفق بشم
منم ارزو میکنم همه دوستان به رویاهاشون برسن
خواهش میکنم مهرداد عزیز و خوبم :گل::دوست:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا