تصویر ماهواره ای امروز ناسا از پوشش برف در سطح کشور
اوف!
ایوالله شمال شرق
تصویر ماهواره ای امروز ناسا از پوشش برف در سطح کشور
منم خیلی خوشحالم که افرادی فعال ودقیق به ایران انجمن اومدن وماررو ازهوای شهرهای مختلف وشهرخودم با خبرمیکنند
وخوشحالم ازاین که اینقدربین شما دوستان صمیمت ومهربونی هست
اگه پست من اسپم محسوب میشه میتونید حذفش کنید ولی خیلی دلم میخواست ازهمدلی گروهتون تقدیرکنم :گل:
اوف!
ایوالله شمال شرق
نه محسن جان منطورم آخر هفته آینده هست. نروژ که برای بجنورد و قوچان بارش برف خوبی رو در نطر گرفته ولی بارشای ما رو پودر کرده!
در این تصویر پوشش برف در کوههای بینالود بسیار سنگین هست و ما از این بابت بسیار خوشحالیم.
در ضمن خیلی جالبه که از مشهد تا سرخس و خود سیبری همه جا برف باریده!!!!
سلام امیر محسن جان دوباره که این سیستم ضعیف شد.اینم از شانس ما .میشه یه تحلیلی درمورد بارش شهر اصفهان انجام بدید.
درودسلام دوستان
برای مشاهده وضعیت دوربینهای کنترل ترافیک مشهد که فعلا تصاویر سه راه وکیل آیاد ، میدان نمایشگاه ، میدان جمهوری ، میدان استقلال ، میدان سپاد ، پل فجر و پل عباسپور رو نشون میده میتونید به لینک زیر مراجعه کنید .
http://map.mashadtraffic.ir/
لازم به ذکره که گاهی اوقات تصاویر آپدیت نمیشن و یا تصویر میدان سپاد برای پل عباسپور یا فجر نمایش داده میشه
همچنین از طریق سایت http://razavi.tv/index/ میتونید تصاویر زنده رو از حرم مطهر ببینید که چون با کیفیت بالا و فیلم هست در زمان بارش برف فکر کنم ملاک خوبی از بارش در مرکز شهر باشه
موفق و پیروز باشید
درود
ببخشید شما از دوستان قدیمی هستین؟
آقای میری از هنرمندان عکاسن درسته/ایشون از همراهان همیشگی وبلاگ هوای مشهد هستند که قدم رنجه کردند و اینجا در خدمتشون هستیم.
خوب نقشه های مدل اسمبل آپدیت شدند.
این هفته متعلق به هموطنان عزیز در غرب- جنوب غرب و نواحی مرکزی کشور و سپس گلستان و خراسان شمالی هست و به امید خدا بارشهای بسیار خوبی رو دشت خواهند کرد.
ولی هفته آینده با نفوذ و استقرار یک مرکز پر فشار و سرد بر روی دریای خزر و گذر جریانات ناپایدار تراز میانی جو از فراز آسمان نیمه شمالی کشور به امید خدا شاهد بارش مطلوب برف و کاهش قابل ملاحظه دما خواهیم بود.
در این پست نقشه بارش مدل اسمبل مخوصو سامانه این هفته رو قرار میدم و در پست بعد سامانه فعال هفته آینده رو
48 الی 96 ساعت آینده:
درود
ببخشید شما از دوستان قدیمی هستین؟
کسی میدونه تصاویر دوربین های کنترل ترافیک شهر تهران و از کجا باید دید به صورت انلاین ؟