• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
تصویر ماهواره ای امروز ناسا از پوشش برف در سطح کشور

wrq35xk254c16ayj1ut.jpg

اوف!
ایوالله شمال شرق

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منم خیلی خوشحالم که افرادی فعال ودقیق به ایران انجمن اومدن وماررو ازهوای شهرهای مختلف وشهرخودم با خبرمیکنند

وخوشحالم ازاین که اینقدربین شما دوستان صمیمت ومهربونی هست

اگه پست من اسپم محسوب میشه میتونید حذفش کنید ولی خیلی دلم میخواست ازهمدلی گروهتون تقدیرکنم :گل:

خواهش میکنم انجام وظیفه است. در واقع یکی از علتهای اصلی جمع شدن ما کمبود و ضعف اطلاع رسانی در خصوص پدیده های جوی کشور مون هست و ما تلاش داریم تا این نقیصه رو جبران کنیم.

در مورد پست تون هم باید بگم اختیار دارین ،اگه پست شما اسپم محسوب بشه پس پستهای ما که دائما اسپم هست و از اینکه شما اینهمه صبر و تحمل دارید ازتون سپاسگذاریم.:گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این تصویر پوشش برف در کوههای بینالود بسیار سنگین هست و ما از این بابت بسیار خوشحالیم.

در ضمن خیلی جالبه که از مشهد تا سرخس و خود سیبری همه جا برف باریده!!!!

09mpunvkcvnmybiu1m5q.jpg

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان دوباره که این سیستم ضعیف شد.اینم از شانس ما .میشه یه تحلیلی درمورد بارش شهر اصفهان انجام بدید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر فکر کنم مربوط به روز پنجشنبه هفته گذشته باشه که ما چهارشنبه اش بارش سنگین در مشهد داشتیم.

این نکته جالب رو ببین و با نقشه پوشش برف امروز مقایسه کن. اول شمال شرق ایران برف باریده بعدش سیبری

nnx2ti2ujly3m7sv5ni0.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان
برای مشاهده وضعیت دوربینهای کنترل ترافیک مشهد که فعلا تصاویر سه راه وکیل آیاد ، میدان نمایشگاه ، میدان جمهوری ، میدان استقلال ، میدان سپاد ، پل فجر و پل عباسپور رو نشون میده میتونید به لینک زیر مراجعه کنید .
http://map.mashadtraffic.ir/
لازم به ذکره که گاهی اوقات تصاویر آپدیت نمیشن و یا تصویر میدان سپاد برای پل عباسپور یا فجر نمایش داده میشه
همچنین از طریق سایت http://razavi.tv/index/ میتونید تصاویر زنده رو از حرم مطهر ببینید که چون با کیفیت بالا و فیلم هست در زمان بارش برف فکر کنم ملاک خوبی از بارش در مرکز شهر باشه
موفق و پیروز باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب نقشه های مدل اسمبل آپدیت شدند.

این هفته متعلق به هموطنان عزیز در غرب- جنوب غرب و نواحی مرکزی کشور و سپس گلستان و خراسان شمالی هست و به امید خدا بارشهای بسیار خوبی رو دشت خواهند کرد.

ولی هفته آینده با نفوذ و استقرار یک مرکز پر فشار و سرد بر روی دریای خزر و گذر جریانات ناپایدار تراز میانی جو از فراز آسمان نیمه شمالی کشور به امید خدا شاهد بارش مطلوب برف و کاهش قابل ملاحظه دما خواهیم بود.

در این پست نقشه بارش مدل اسمبل مخوصو سامانه این هفته رو قرار میدم و در پست بعد سامانه فعال هفته آینده رو

48 الی 96 ساعت آینده:

3f3j4b421xfcb63kwft.gif

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
سلام دوستان
برای مشاهده وضعیت دوربینهای کنترل ترافیک مشهد که فعلا تصاویر سه راه وکیل آیاد ، میدان نمایشگاه ، میدان جمهوری ، میدان استقلال ، میدان سپاد ، پل فجر و پل عباسپور رو نشون میده میتونید به لینک زیر مراجعه کنید .
http://map.mashadtraffic.ir/
لازم به ذکره که گاهی اوقات تصاویر آپدیت نمیشن و یا تصویر میدان سپاد برای پل عباسپور یا فجر نمایش داده میشه
همچنین از طریق سایت http://razavi.tv/index/ میتونید تصاویر زنده رو از حرم مطهر ببینید که چون با کیفیت بالا و فیلم هست در زمان بارش برف فکر کنم ملاک خوبی از بارش در مرکز شهر باشه
موفق و پیروز باشید
درود
ببخشید شما از دوستان قدیمی هستین؟

rahsazan

کاربر ويژه
تصاویر بارش برف 91/9/27-بخش دوم

تصاویر زیر در ساعت 12:30 بامداد 91/9/27 در محدوده احمدآباد (مشهد) گرفته شدن:

276tquoczpikoqbjni5.jpg

34u2poofhntfd9ubhj0.jpg

4icfi3feq1p0j2qgfsk.jpg

gc06sfsneb163hq67ng.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
2 - 3 روز پیش هست از پشت فرمون گرفتم . برف خیلی شدید میبارید اون ساعت ها

0fwgxdf19xooqdyj7x4.jpg

پیوست ها

• barf.jpg
    barf.jpg
    241.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

mohamad$

کاربر ويژه
کسی میدونه تصاویر دوربین های کنترل ترافیک شهر تهران و از کجا باید دید به صورت انلاین ؟

ali.doosti

کاربر ويژه
خوب نقشه های مدل اسمبل آپدیت شدند.

این هفته متعلق به هموطنان عزیز در غرب- جنوب غرب و نواحی مرکزی کشور و سپس گلستان و خراسان شمالی هست و به امید خدا بارشهای بسیار خوبی رو دشت خواهند کرد.

ولی هفته آینده با نفوذ و استقرار یک مرکز پر فشار و سرد بر روی دریای خزر و گذر جریانات ناپایدار تراز میانی جو از فراز آسمان نیمه شمالی کشور به امید خدا شاهد بارش مطلوب برف و کاهش قابل ملاحظه دما خواهیم بود.

در این پست نقشه بارش مدل اسمبل مخوصو سامانه این هفته رو قرار میدم و در پست بعد سامانه فعال هفته آینده رو

48 الی 96 ساعت آینده:

3f3j4b421xfcb63kwft.gif

پس واقعا خطر سیل جدیه!!!خدا به خیر کنه چه قرمز پررنگیم هست!

rahsazan

کاربر ويژه
درود
ببخشید شما از دوستان قدیمی هستین؟

سلام
من از اسفند سال گذشته با وبلاگ جناب امیرمحسن آشنا شدم و اون پیش بینیهای دقیق ایشون در مورد برفهای اسفند 90
در تالارهای گفتگویی که شما دوستان قبلا فعال بودین توفیق حضور نداشتم و بدلیل شرایط کاری و درسیم و صدالبته علاقم به مبحث آب و هوا خوشحال میشم که بتونم با شما دوستان همراه باشم
البته الان چون روی پایان نامم کار میکنم شاید نتونم زیاد حضورداشته باشم اما امیدوارم در آینده نه چندان دور بیشتر همراهتون باشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا