• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
بارش سال زراعی 91 - 92 خراسان رضوی تا ساعت 9:30 امروز 28 آدر 1391::شاد2:

aly1u1d7h5040ig9bln1.png

سلام آرش جان
امسال به نظرم یکی از بهترین ،منظم ترین، ، فراگیر ترین سالها از نظر بارش درکل کشور و خراسان و نرمالترین وهنجارترین سالها از نظر دما بوده بعد از سالهای دهه 70 خوش بحال کشاورزان
هر چند قوچان تنها شهرییه که بارشش کمی زیر نرمال بوده ( بارش آماری درگز فاقد ارزش علمیه چون به 10 سال هم نمیرسه سابقش)

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان خیلی خیلی به ایران انجمن خونه جدید خودتون خوش اومدید.:گل::atish::nicolnici: میخواستم زحمت راه اندازی یک بخش جدید رو در اینجا به شما واگذار کنم. اگه اظهار لطف کنید اطلاع رسانی آمار و اطلاعات بارش در سطح استان خراسان رضوی رو قبول کنید منت به سر ما گذاشتین. همین جداول رو به صورت روزانه در صفحه اول مبحث قرار بدین لطفا. انتخاب عنوان بخش هم به عهده خودتون. تشکر
سلام محسن جان. مرسی از نطر لطفت . چشم حتما انجام میدم.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان

خیلی خیلی به ایران انجمن خونه جدید خودتون خوش اومدید.:گل::atish::nicolnici:

میخواستم زحمت راه اندازی یک بخش جدید رو در اینجا به شما واگذار کنم.

اگه اظهار لطف کنید اطلاع رسانی آمار و اطلاعات بارش در سطح استان خراسان رضوی رو قبول کنید منت به سر ما گذاشتین.

همین جداول رو به صورت روزانه در صفحه اول مبحث قرار بدین لطفا.

انتخاب عنوان بخش هم به عهده خودتون.

سلام محسن جان. مرسی از نظر لطفت . چشم حتما انجام میدم.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان
امسال به نظرم یکی از بهترین ،منظم ترین، ، فراگیر ترین سالها از نظر بارش درکل کشور و خراسان و نرمالترین وهنجارترین سالها از نظر دما بوده بعد از سالهای دهه 70 خوش بحال کشاورزان
هر چند قوچان تنها شهرییه که بارشش کمی زیر نرمال بوده ( بارش آماری درگز فاقد ارزش علمیه چون به 10 سال هم نمیرسه سابقش)

سلام محسن جان. درسته خدا رو شکر تا حالا بارشای خیلی خوبی رو در سطح استان داشتیم مخصوصا آذرماه که بر خلاف رویه چند سال اخیر گل کاشته. انشا الله وضع قوچان هم بهتر میشه. نطر خودت درباره سامانه اواخر هفته بعد چیه؟؟؟ آیا برف میاد.

amin khan

مدیر انجمن
خیلی ممنون آرش عزیز

معمولا من هیچ وقت نمی تونم سایت هواشناسی خراسان رضوی رو ببینم!!!!!!

چون غالب اوقات واسم باز نمیشه ، مشکلش رو نمیدونم از کجاست!

سلام
فکر کنم نرم افزار فلش پلیر رو نصب کنید مشکل حل بشه
:فکر:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خیلی ممنون آرش عزیز

معمولا من هیچ وقت نمی تونم سایت هواشناسی خراسان رضوی رو ببینم!!!!!!

چون غالب اوقات واسم باز نمیشه ، مشکلش رو نمیدونم از کجاست!

خواهش میکنم محسن جان. اون آدرس قدیمیش شاید مشکل داشته باشه. از این آدرس برین ببینین شاید باز بشه:

razavimet.ir

البته برای من که هردوتاش باز میشه!

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان. درسته خدا رو شکر تا حالا بارشای خیلی خوبی رو در سطح استان داشتیم مخصوصا آذرماه که بر خلاف رویه چند سال اخیر گل کاشته. انشا الله وضع قوچان هم بهتر میشه. نطر خودت درباره سامانه اواخر هفته بعد چیه؟؟؟ آیا برف میاد.

برف برای کجا منظورته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام
فکر کنم نرم افزار فلش پلیر رو نصب کنید مشکل حل بشه
:فکر:

سلام خیلی ممنون امیر خان از راهنمایی خوبتون:گل:

خواهش میکنم محسن جان. اون آدرس قدیمیش شاید مشکل داشته باشه. از این آدرس برین ببینین شاید باز بشه:

razavimet.ir

البته برای من که هردوتاش باز میشه!

آرش جان دستت درد نکنه. برای من با این لینک باز شد. اینو تا حالا ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجب پیشرفتی کردند دوستان مون در هواشناسی خراسان

parisa

متخصص بخش
سلام
من که الان ازبیرون اومدم واقعا سرده
حاالا کی قراره ازاون برفای سنگین بیاد؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان گلم توجه کنید

برای آپلود عکس با اندازه واقعی شما می تونید از لینک زیر استفاده کنید که متعلق به آپلود سنتر همین انجمن هست که هم سرعت خیلی خوبی داره و هم فضای آپلودش بالاست:

http://up.iranjoman.com/upload.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
من که الان ازبیرون اومدم واقعا سرده
حاالا کی قراره ازاون برفای سنگین بیاد؟

درود پریسای عزیز

اول از همه ، از اینکه می بینم شما همشهری من هستید خیلی خیلی خوشحالم :گل:

دوم اینکه مشارکت شما در کنار ما در این بخش حس خیلی خوبی به ما میده:گل:

کاملا درسته من هم از بیرون اومدم هوا خیلی سرده . در واقع منتظر آپدیت جدید نقشه ها هستیم . هفته آینده بنظر میرسه هفته بارشهای بسیار مطلوب در نیمه شمالی کشور و از جمله شهر مشهد هست.

parisa

متخصص بخش
منم خیلی خوشحالم که افرادی فعال ودقیق به ایران انجمن اومدن وماررو ازهوای شهرهای مختلف وشهرخودم با خبرمیکنند

وخوشحالم ازاین که اینقدربین شما دوستان صمیمت ومهربونی هست

اگه پست من اسپم محسوب میشه میتونید حذفش کنید ولی خیلی دلم میخواست ازهمدلی گروهتون تقدیرکنم :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا