• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

120 الی 240 ساعت آینده

tm4s6e1e9ojgo60gkio.gif

سیبری

کاربر ويژه
سلام
من از اسفند سال گذشته با وبلاگ جناب امیرمحسن آشنا شدم و اون پیش بینیهای دقیق ایشون در مورد برفهای اسفند 90
در تالارهای گفتگویی که شما دوستان قبلا فعال بودین توفیق حضور نداشتم و بدلیل شرایط کاری و درسیم و صدالبته علاقم به مبحث آب و هوا خوشحال میشم که بتونم با شما دوستان همراه باشم
البته الان چون روی پایان نامم کار میکنم شاید نتونم زیاد حضورداشته باشم اما امیدوارم در آینده نه چندان دور بیشتر همراهتون باشم

از آشنایی با شما ببنهایت خورسندم:احترام:

hamed2148

کاربر ويژه
ایول بچه ها با این تصاویر و اطلاعات مفیدتون . انشاالله همگی این انجمن و بخش رو به علاقه مندان واقعی هواشناسی معرفی کنید تا تعداد کارباش بالای 100 بشه و مرکز خوبی برای پیش بینی و پیشگویی های هواشناسی بشه البته به شرطی که تغییر مکان ندیم و همینجا هرچی اطلاعات داریم رو کنیم و ضعف اساسی سازمان هواشناسی کشوری رو برطرف کنیم ( این همه جوان هواشناس بی ادعا اونوقت سایت هواشناسی داغون)

برفی

کاربر ويژه
امیر محسن جان یعنی شهر اصفهان وشاهین شهر هم از این سامانه بارش خوبی خواهند داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

120 الی 240 ساعت آینده

امیر محسن جان چرا روی مشهد آبی و یا سبز نیست یعنی بارش برف سنگین نیست و به صورت پراکنده برف میباره؟؟؟!!!!

سلام حامد جان

اتفاقا برعکس بنظر من بارشهای خوبی در انتظار شهر مشهد هست.

من مدت زیادی هست که با این نقشه ها دارم کار میکنم . فعلا میزان بارش بصورت پیش فرض هست و هرچی زمان جلوتر میره وضعیت مساعدتر خواهد شد به امید خدا.

mahmood600

کاربر ويژه
با سلام به دوستان گلم بخصوص امیر محسن عزیزم

منجمد شدن رودخانه بالیقلی چای اردبیل

63351406303303998887.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های ECMWF برای سه شنبه هفته آینده بارندگی بسیار مطلوبی رو برای نیمه شمالی کشور و خصوصا شهر مشهد به تصویر کشیده اند:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%21168%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212012121812%21%21chart.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت جوی اعلام شده در صبح امروز شهر مشهد توسط ایستگاه هواشناسی فرودگاه:

[h=2]Time: 07:32 (04:02 UTC)[h=4]Current weather observation
The report was made 31 minutes ago, at 03:30 UTC
Wind calm
Temperature -4°C
Humidity 100%
Pressure 1029 hPa
Visibility 1200 m
Clear sky
mist