• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
راهسازان عزیز باید برید سایت ودر دات ای ار . سمت راست قسمت انتشارات و برید داخلش اونجا میتونید راحت پیدا کنید .

سعید جان منم اون وبسایت استان تهران و دیده بودم ولی چیزی توش نداره . تازه زدن

aria_tehran

کاربر ويژه
اینو امین توی پی تی نوشته :
درود
الان داشتیم که توی نت سرچ میکردم به صورت اتفاقی دیدم که وب سایت رسمی اداه کل هواشناسی استان تهران بعد از یه تعطیلی یک ، دو ساله دوباره راه اندازی شده.
نمیدونم دوستان قبلا اطلاع داشتن یا نه؟
اینم آدرس سایت:
اداره کل هواشناسی استان تهران

این رو باید به فال نیک گرفت و امیدوارم که این آغازی باشه بر پایان رکود اطلاع رسانی هواشناسی مرکز

سایتش گول زنندس:50:

میری توش فکر میکنی چی هستش اونوقت موقعی که روی قسمتای مختلفش کلیک میکنی هیچی نداره!!

rahsazan

کاربر ويژه
راهسازان عزیز باید برید سایت ودر دات ای ار . سمت راست قسمت انتشارات و برید داخلش اونجا میتونید راحت پیدا کنید .

سعید جان منم اون وبسایت استان تهران و دیده بودم ولی چیزی توش نداره . تازه زدن

خیلی ممنون:احترام:
جالبه هر روز برای اخطاریه و آمار روزانه به این سایت مراجعه میکنم منتهی چون میبینم که زحمت برداشتن جمله مصاحبه آزمون دکتری رو از روی سایت به خودشون ندادن با خودم فکر میکردم که این بخش هم غیر فعاله!:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز

الان داشتم تو عکسهام نگاه میکردم این عکس توجهم رو به خودش جلب کرد. بک گراند تصویر ارتفاعات شرقی رشته کوههای بینالود هست:

epac6426cpp7l98cl8m.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
فکر کنم ابر سطوح پایین باشه
رنگ آسمونم سفیده
چراغ کوه ها که هیچی معلوم نیست
چراغ برج میلادم پخش شده توی آسمون
پس بعیده غبار باشه

saeed hh

کاربر ويژه
گمشدگان بچه های تهران: اگر کسی ازشون خبر داره بهشون بگه بیان اینجا یا برگردن پی تی که مهرداد هم اونجا هستش
1-اسپاد
2-امیر از تهرانپارس
3-از سعادت اباد am---the

rahsazan

کاربر ويژه
یکی از کاربردهای هواشناسی

سلام مجدد به دوستان
اوایل هفته پیش که هنوز نقشه ها تثبیت نشده بودن ، گفتم :من که از نقشه ها زیاد سر در نمیارم ، منتظر میشم ببینم امیرمحسن چی پیش بینی میکنه
فکر کنم فردای اون روز امیرمحسن با قاطعیت از بارشهای مناسب برف برای مشهد صحبت میکرد که البته تا آخر هم سر حرفش واستاد
روز دوشنبه هفته قبل سرناظرمون وضع هوارو پرسید و من هم که از پیش بینی امیرمحسن مطمئن بودم با اعتماد به نفس به ایشون گفتم بارش سنگین برف در روز چهارشنبه داریم
قرار بود چهارشنبه هفتم دی ، عملیات آسفالت داشته باشن
عملیات آسفالت چهارشنبه رو تعطیل کردن و تا عصر سه شنبه بخشی از کارها رو انجام دادن و همکارانمون در بخش نظارت قبل از بارش برف به مشهد رسیدند.
این یکی از نمونه های آشکار کاربرد هواشناسی و مقوله پیش بینی بود و از این دست مسائل در پروژه های عمرانی و همینطور در حمل و نقل (جاده ای ، ریلی ، هوایی و دریایی ) و ترافیک شهری بسیار زیادند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان نظر تون در مورد لوگوی جدید وبلاگم چیه؟

اینو نشستم امشب طراحی کردم که از این به بعد زیر نقشه ها و عکسهایی که منتشر میکنم بذارم

ocgxb70v0h09g6imez.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا