• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
گمشدگان بچه های تهران: اگر کسی ازشون خبر داره بهشون بگه بیان اینجا یا برگردن پی تی که مهرداد هم اونجا هستش
1-اسپاد
2-امیر از تهرانپارس
3-از سعادت اباد am---the

اینایی که نام بردی فکر کنم که بدونن ما اینجاییم
ولی براچی نمیان خدا میدونه!

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان نظر تون در مورد لوگوی جدید وبلاگم چیه؟

اینو نشستم امشب طراحی کردم که از این به بعد زیر نقشه ها و عکسهایی که منتشر میکنم بذارم

ocgxb70v0h09g6imez.jpg

خیلی خوبه
اگه بشه که روی تصاویر بصورت واترمارک باشه و فقط نوشته روی عکس باشه ، به نظر من ، بهتره
شاید اگر از کد ICAO یاWMO هم یه جایی توی لوگو استفاده بشه عالی میشه
بالاخره رنک اول شدن تو گوگل:شاد2: ، این کارا رو هم لازم داره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد به دوستان
اوایل هفته پیش که هنوز نقشه ها تثبیت نشده بودن ، گفتم :من که از نقشه ها زیاد سر در نمیارم ، منتظر میشم ببینم امیرمحسن چی پیش بینی میکنه
فکر کنم فردای اون روز امیرمحسن با قاطعیت از بارشهای مناسب برف برای مشهد صحبت میکرد که البته تا آخر هم سر حرفش واستاد
روز دوشنبه هفته قبل سرناظرمون وضع هوارو پرسید و من هم که از پیش بینی امیرمحسن مطمئن بودم با اعتماد به نفس به ایشون گفتم بارش سنگین برف در روز چهارشنبه داریم
قرار بود چهارشنبه هفتم دی ، عملیات آسفالت داشته باشن
عملیات آسفالت چهارشنبه رو تعطیل کردن و تا عصر سه شنبه بخشی از کارها رو انجام دادن و همکارانمون در بخش نظارت قبل از بارش برف به مشهد رسیدند.
این یکی از نمونه های آشکار کاربرد هواشناسی و مقوله پیش بینی بود و از این دست مسائل در پروژه های عمرانی و همینطور در حمل و نقل (جاده ای ، ریلی ، هوایی و دریایی ) و ترافیک شهری بسیار زیادند.

جناب محمد رضای عزیز

شما خیلی لطف دارید نسبت به بنده و من خیلی خوشحالم که تلاشهای من در این خصوص برای شما مفید واقع شد و پیش شما و دوستان عزیزم رو سفید شدم :خجالت2::گل:

mohamad$

کاربر ويژه
گمشدگان بچه های تهران: اگر کسی ازشون خبر داره بهشون بگه بیان اینجا یا برگردن پی تی که مهرداد هم اونجا هستش
1-اسپاد
2-امیر از تهرانپارس
3-از سعادت اباد am---the

اسپاد چند روز پیش به مسنجرم پیام داده بود و از امیر محسن تشکر کرده بود . نمیدونم چرا نمیاد شاید کار داره . ولی اگه عکسی چیزی بگیره از برف و و هوا خبری بشه معمولا به من پیام میده .

امیر سعادت اباد هم که وقت برف بشه میاد .

امیر تهرانپارس هم که خودش لابد نمیاد .

فعلا که هوا هیچ خبری نیست و بودن نبودن ما تو فروم اصلا فرقی نمیکنه lol

aria_tehran

کاربر ويژه
شما اللحساب این سه نفرو که نوشتم پیدا کنید مهرداد که جاش مشخص هست

این سه نفر توی پی تی هم کم پیدا بودن
کلا یه دفه میدیدی 1 ماه پست نمیذاشتن
تازه محمد به اسپاد ایمیل زد که بیاد ولی نیومد
انقدم ناز افرادو کشیدن خوب نیستا:ایست:

samann

کاربر ويژه
تشکر از دوستان/ پس دمای بیشینه امروز مشهد از مقدار پیش بینی شده کمتر بود
نمیدنم این ودر بر چه مبنایی گیر داده به بارش برف روز سه شنبه !!!
نکته بعدی اینکه دمای دوشنبه شب به چه عددی می خواد برسه ؟!! من که هنگم
نکته بعدی اینکه سکه می خواد به چند برسه با این قانون جدید؟ بازم هنگم!!

mohamad$

کاربر ويژه
این سه نفر توی پی تی هم کم پیدا بودن
کلا یه دفه میدیدی 1 ماه پست نمیذاشتن
تازه محمد به اسپاد ایمیل زد که بیاد ولی نیومد
انقدم ناز افرادو کشیدن خوب نیستا:ایست:
اینکه ناز کشیدن نیست اریا . میخوایم همه بچه های تهران باشن اینجا .

اگر میخواستیم بی خیال بقیه باشیم که همون پی تی میموندیم و میگفتیم امیر محسن ما که مشکلی نداریم پس نمیریم .

رسمیت فروم ها با جمع شدن کاربرا بیشتر میشه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی خوبه
اگه بشه که روی تصاویر بصورت واترمارک باشه و فقط نوشته روی عکس باشه ، به نظر من ، بهتره
شاید اگر از کد ICAO یاWMO هم یه جایی توی لوگو استفاده بشه عالی میشه
بالاخره رنک اول شدن تو گوگل:شاد2: ، این کارا رو هم لازم داره!

محمد رضا جان

خیلی ممنون از اظهار نظر خوبی که ارائه دادید.

والا من هم نظرم همین بود که واتر مارک بشه ولی نمیدونستم باید چیکار کنم چون اگه میخواستم تکست بنویسم که خیلی راحت میشد این کار رو انجام داد ولی این چون لوگو عکس هست مثلا نمیدونم چطور باید تو Paint زمانیکه عکس لوگو رو بر روی عکس واقعی Import میکنم چه کاری باید انجام بدم.

مطلب دیگه اینکه لوگویی که طراحی کردم 3 بعدی هست و ابرها در آسمان پشت سرش حرکت میکنند ولی نمی دونم باید با چه فورمتی ذخیره اش میکردم که هم پشه روی عکس paste کرد و هم متحرک باشه!!!!!!!!!!!!!!

بعد در ارتباط با کد هواشناسی مشهد خودم هم در نظر داشتم همینکار رو انجام بدم ولی چون درکش واسه مردم عادی یک ذره سخت بود به کد فرودگاهی مشهد که همون MHD هست بسنده کردم.

باز هم خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون

saeed hh

کاربر ويژه
اینکه ناز کشیدن نیست اریا . میخوایم همه بچه های تهران باشن اینجا .

اگر میخواستیم بی خیال بقیه باشیم که همون پی تی میموندیم و میگفتیم امیر محسن ما که مشکلی نداریم پس نمیریم .

رسمیت فروم ها با جمع شدن کاربرا بیشتر میشه .

درسته الان تو این زمونه به فکر مردم بودن به سادگی خریت ناز کشیدن چراغی که به خونه رواست به مسجد هرومه وووو معنی میشود امیر از تهران پارس هم مهرداد باهاش صحبت کرده گفته سرش شلوغه به زودی میاد

mahmood600

کاربر ويژه
با سلام
جمعه هفته اینده 11 ژانویه روزهای رویای برای شمالغرب و غرب و سواحل در راه است

67247303007544876947.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و درود به همه دوستان عزیز و ارجمند. سلام ویژه به جناب محمود و تشکر فراوان از خبر بسیار خوبی که دادن.
دوستان من امروز ماسوله بودم تا دقایقی دیگر گزارش تصویری میذارم

saeed hh

کاربر ويژه
اقا قضیه چیه بالای سر من جوری هوا قرمز شده انگار میخاد نیم متر برف بباره:تعجب2:

mahmood600

کاربر ويژه
سلام و درود به همه دوستان عزیز و ارجمند. سلام ویژه به جناب محمود و تشکر فراوان از خبر بسیار خوبی که دادن.
دوستان من امروز ماسوله بودم تا دقایقی دیگر گزارش تصویری میذارم

سلام بر دکتر جان عزیز چطوری داداش خوبی؟ماسوله چه خبرا؟خوش گذشت؟

samann

کاربر ويژه
من فکر میکنم نقشه های که محمود گذاشته منطقیه و سواحل باید به تدریج خودشو واسه بارشهای مطلوب اماده کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا