• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
بادم نمیاد بگیم باده:D
دلخوشیم به یه شنبه بعد...
امروز ابرسیروسی تو آسمون بود که غروب دیگه تموم شدن !شاید اونا به تهران رسیدن؟

mikadd

کاربر ويژه
به این ابرها در علم هواشناسی ابرهای سرکاری گفته میشه که معمولا بالاسر تهران تشکیل میشه و تنها خاصیتش اینه که ادمو یاده شبای برفی میندازه:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
لامصب می مرد یه ذره دیگه پایین تر میومد متاسفانه فاز منفی شاخص AO سبب میشه هوای سرد نفوذی خیلی پایین نیاد البته برای شمال شرق این قضیه بر عکس عمل میکنه و به خوبی در نواحی شمال شرقی تقویت میشه

شب و بامداد دوشنبه پیش رو

18925252563539104106.gif

78965809075424555956.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
خوب من حدود 10 صبح رفتم ماسوله. حدود 10 کیلومتری ماسوله کم کم زمین برفی شده بود و در این منطقه دمای هوا حدود 5 درجه بود:

4jdkb6n5cy7xa4mmhfqk.jpg

qwuszy7kgh4x8y039rsg.jpg

jnzxh3jcqasyzufab4s.jpg

و ما به خودمون وعده دیدن برفی بیشتر رو در ارتفاعات بالاتر دادیم. اما، اما امان از گرم باد نامرد، که تنها 10 کیلومتر بالاتر و در ماسوله دمای هوای رو به 17 درجه سانتی گراد رسونده بود و هر چه گشتیم برف کمتری یافتیم!

szmut1h665x4nracg6fh.jpg

ocydwoxjhn7y9f1777k0.jpg

ftacnwgd86hmjese4vze.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر دکتر جان عزیز چطوری داداش خوبی؟ماسوله چه خبرا؟خوش گذشت؟

ممنونم. شما خوبید؟ والله محمود جان همون طور که در عکس هایی که گذاشتم مشخصه گرم باد یخورده برف هم در ماسوله باقی نذاشته بود. البته سکوت و خلوت، امروز ماسوله هم جالب بود. دفعه پیش روز تاسوعا رفته بودم خیلی شلوغ بود ولی امروز تعداد انگشت شماری رو دیدم.

mahmood600

کاربر ويژه
خوب من حدود 10 صبح رفتم ماسوله. حدود 10 کیلومتری ماسوله کم کم زمین برفی شده بود و در این منطقه دمای هوا حدود 5 درجه بود:

4jdkb6n5cy7xa4mmhfqk.jpg

qwuszy7kgh4x8y039rsg.jpg

jnzxh3jcqasyzufab4s.jpg

و ما به خودمون وعده دیدن برفی بیشتر رو در ارتفاعات بالاتر دادیم. اما، اما امان از گرم باد نامرد، که تنها 10 کیلومتر بالاتر و در ماسوله دمای هوای رو به 17 درجه سانتی گراد رسونده بود و هر چه گشتیم برف کمتری یافتیم!

szmut1h665x4nracg6fh.jpg

ocydwoxjhn7y9f1777k0.jpg

ftacnwgd86hmjese4vze.jpg

بسیار زیبا بود انشاا... دفعات بعدی گرمبادی در کار نباشد و برف خوبی ببینی

abtinT

کاربر ويژه
کلا تهران عجیب شده با اینکه 540 تا شمال خزر عقب رفته هوای تهران سرده . الان هم که هوا قرمز .

ali.doosti

کاربر ويژه
فردا 0.4 بارش داریم.نروژ گفته!هورااا:D
نروژم واقعا شورشو درآورده ها!دقیقا یه روز درمیون کارمیکنه!یه روز خشک یه روز سیل تا دوروز مونده به روز موعود!اصلا نمیشه روش حساب باز کرد!
دمای الآن 11 میگن به 6 میرسه امشب!البته دماسنج من 7.8 نشون میده!

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
یک کوهنورد حرفه ای با گرفتن عکس از یک قله مشرف به شهر کرج و حومه تهران، میزان تراکم آلودگی هوای موجود امروز را به صورت تصویری ثبت کرد.
وی در توضیح این عکس نوشته است:
باور کنید فوتوشاپ نیست. پهنه سفیدی که پشت سر من تو عکس می بینید هوای آلوده ای بود که امروز تهرانی ها و کرجی ها توش تنفس کردند، نه ابره و نه مه. آلودگیه.

g8gft4mzmdtt286c3avp.jpg

کوهنورد عکاس: فراز شهلایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا