• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرجان وقتی دستور میرسه آمارهای بعضی ایستگاه ها رو ندید ما چیکار میتونیم انجام بدیم؟
برای مثال همین فرودگاه دزفول آمار کل بارش ها رو داره ولی منتشر نمیکنه...
سجادم یه بار گفت که زنگ زده و گفتن آمار بارشو نمیدیم!

سلام علی جان

علتش این هست که ما رسمیت نداریم ولی وقتی بتونیم تحت عنوان یک انجمن رسمی با سازمان لینک بشیم بعد اونوقت کارها خیلی خوب پیش خواهد رفت شک نکن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام علی جان

علتش این هست که ما رسمیت نداریم ولی وقتی بتونیم تحت عنوان یک انجمن رسمی با سازمان لینک بشیم بعد اونوقت کارها خیلی خوب پیش خواهد رفت شک نکن.

سلام بر استاد عزیز

شما میگید ما چه کار کنیم؟؟بخدا قسم اگه بدونم حتی به اندازه ی ناخن کوچک انگشت کوچیکم کاری از دستم بربیاد با دل و جان انجام میدم!!شما به اصطلاح لب تر کن!!

Rastegari

Banned
طبیعت بهاری کردستان . گلستان . گیلان

~~~

تصاویر/طبیعت بهار کردستان

طبیعت بهاری در گرگان

774682.jpg

774681.jpg

774680.jpg

774679.jpg

774678.jpg

774677.jpg

774676.jpg

774675.jpg

774674.jpg

774673.jpg

774672.jpg

774670.jpg

774669.jpg

774668.jpg

774667.jpg

774666.jpg

774664.jpg

774663.jpg

774662.jpg

طبیعت بهاری گیلان { ارتفاعات درفک }

163644_921.jpg

163645_438.jpg

163646_364.jpg

163647_362.jpg

163648_148.jpg

163649_162.jpg

163650_883.jpg

163651_223.jpg

163652_236.jpg

163653_822.jpg

163654_548.jpg

163655_222.jpg

163656_471.jpg

163657_508.jpg

163658_650.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر استاد عزیز

شما میگید ما چه کار کنیم؟؟بخدا قسم اگه بدونم حتی به اندازه ی ناخن کوچک انگشت کوچیکم کاری از دستم بربیاد با دل و جان انجام میدم!!شما به اصطلاح لب تر کن!!

سلام محمد جان

شما لطف دارید . من میگم کار رو از روی پایه و اساس انجام بدیم واقعا از وقتمون روی اینترنت بهترین استفاده رو بکنیم ، بریم مقالات معتبر هواشناسی رو بخونیم . ببینیم اصلا این سلول بسته cutoff low چیه؟

تاثیراتش رو اقلیم ایران چیه؟

آیا جزء اقلیم ایران محسوب میشه یا جزء تغییرات سریع اقلیم ایران؟ اصلا کشور مسیر گذر این سامانه هست یا نه؟

اصلا چند تا مقاله آموزشی کاربردی به زبان فارسی تو اینترنت منتشر شده؟

ما چند تا مقاله در تفسیر پدیده های جوی و اقلیمی کشور مون به زبان انگلیسی تو دنیا منتشر کردیم!!!!

واقعا هرکسی تو هر زمینه ای که تخصص داره فعالیتش رو بیشتر کنه.

من مطمئنم یه روزی میرسه که جامعه ایران مدیون کارهای تحقیقاتی و پژوهشی تک تک ما میشه:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

سلام امیرمحسن عزیز...
والا اوللین قدم به نظر من اتحادباسایر انجمن هاست ...
متاسفانه افرادی مثل استادپرنو هم فکرکنم به دلیل کمبود وقت نمیتونن وارد انجمن ها شن تا بلکه رسمیتمون بیشتر شه و اینجاهمه علاقه مندن که حرفشون تو سازمان ها خریدار نداره!
اگر فکرخاصی هست بگید تابااتحاد و ارایه درخواستامون موفق شیم.ایشالا...

mohamad_73

کاربر ويژه
عذر میخوام دوستان گوشیم خاموش شد. نتونستم به بحثمون ادامه بدم: دی
میبینم که ممل از قم من هم اومد بلاخره
بچه تو چقدر شیطونی اخه :احترام::خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

شما لطف دارید . من میگم کار رو از روی پایه و اساس انجام بدیم واقعا از وقتمون روی اینترنت بهترین استفاده رو بکنیم ، بریم مقالات معتبر هواشناسی رو بخونیم . ببینیم اصلا این سلول بسته cutoff low چیه؟

تاثیراتش رو اقلیم ایران چیه؟

آیا جزء اقلیم ایران محسوب میشه یا جزء تغییرات سریع اقلیم ایران؟ اصلا کشور مسیر گذر این سامانه هست یا نه؟

اصلا چند تا مقاله آموزشی کاربردی به زبان فارسی تو اینترنت منتشر شده؟

ما چند تا مقاله در تفسیر پدیده های جوی و اقلیمی کشور مون به زبان انگلیسی تو دنیا منتشر کردیم!!!!

واقعا هرکسی تو هر زمینه ای که تخصص داره فعالیتش رو بیشتر کنه.

من مطمئنم یه روزی میرسه که جامعه ایران مدیون کارهای تحقیقاتی و پژوهشی تک تک ما میشه:گل:

:توافق::توافق::توافق:،موافقم!!!{البته واسه کسی مهم نیست موافقت من!!!}،البته برای همچین هدفی به یه گروه بسیار خوب و همدل نیاز داریم که خوشبختانه این مورد رو داریم،من از کی کارم رو شروع کنم؟؟؟!!!:زبون:

Rastegari

Banned
همچنین عید رو به شما تبریک می گم محمد از بجنورد :گل:

راستش حجمشون کمه و گفتم یهوی همشو بگذارم تا حال بیای! :خجالت2:

اینم یه شب بهاری در بوشهر:

n1078737-1995621.jpg

saeed hh

کاربر ويژه

من در اینخصوص اتفاقا صحبت کردم و گفتند نا امید نشید و ادامه بدید وقتی تقاضا برای داده ها و نقشه های هواشناسی زیاد باشه و ببینند مردم چقدر اهمیت واسه این مسئله قائل هستند قطعا تجدید نظر انجام خواهد شد.

!!!!

خوب این یعنی چی ادامه بدید نا امید نشید مگه بچه گول میزنن گورباباشون پول میگیرن کارشونو بکنن نکنه انتظار دارن بخاطر به اصطلاح پیش بینی های چرت و پرتی که به مردم اراعه میدن باید پنج دیقه ای یه بار ماچشون بکنیم طبق پولی که میگیرن باید به مردم اطلاعات بدن دیگه اینا همش فرار به جلو هستش!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
با سلام.
وضعیت رشت در روزهای گذشته رو ببینید. هوا همش ابری بوده. وضعیت دمایی هم جالبه:

nlfupwo69z0dpbwv1j82.jpg

Abbath

New member
دورنمایی از خشچال،سمت راست هم به صورت نامحسوس میشه سیالان رو رصد کرد،حواسم نبود عکس رو خیلی دیر گرفتم،موقع برگشتن هم که دیشب بود و نمی شد عکس گرفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا