درود امير
من بارها ايميل دادم، تلفني صحبت كردم اما به ايميل هاي من هيچگونه پاسخي داده نشد. ديگه من پاك از اين سازمان قطع اميد كردم.
سلام بر دوستان عزیز و مهرداد گل
عدم دسترسی به آمار از طریق سایت هواشناسی کشور معضلیه که حداقل من رو برای انجام پایان نامه چند ماه عقب انداخت اما این دلیل نمیشه که ما کلا ارتباطمون رو قطع کنیم و به عبارتی با مجموعه هواشناسی قهر باشیم و اونا هم کلا مارو نبینن، در جریان پایان نامه من چندبار ایمیل زدم اما جوابی نگرفتم، به هواشناسی استان مراجعه کردم و از حق نگذریم بدون هیچ پارتی و آشنایی کمک کردن اما اون آماری که من لازم داشتم موجود نبود و آخرش از wunderground گرفتم
به دلیل کاری که داریم برای مطالعات هیدرولوژی با هواشناسی چند استان در تماسیم و بارها آمار رو دریافت کردیم و مشکلی از این بابت در خیلی موارد نیست منتها همونطور که میدونیم هنوز اونقدر پیشرفت نکردیم که تمام سیستمها مون الکترونیکی بشه و از طریق نت بتونیم دسترسی داشته باشیم
اما در مورد صحبتی که امیرمحسن جان کرد، من هم کاملا موافقم که خیلی خوبه که بصورت رسمی تری فعالیت کنیم ، میتونم موارد زیادی از تجربه موفق این موارد رو حداقل در زمینه مهندسی عمران بیارم، مثل انجمن بتن ایران ، اون زمانی که قرار شد انجمن بتن در استان خراسان تشکیل بشه به پشتوانه و اعتبار علمی دانشگاه فردوسی این کار انجام شد و ...
همه ما که اینجا جمعیم برای علاقمون به پدیده های آب و هواییه که اگه اینطور نبود شبهای برفی تا صبح بیدار نمیموندیم و عکس نمیگرفتیم و ... اما حیفه که این علاقه ما محدود بشه به فروم و وبلاگ شما و امیرمحسن که در جای خودش بسیار مفید، ارزشمند و شایسته تقدیر هست اما این لازمه و کافی نیست!
طبیعیه که چنانچه ما با سازمان هواشناسی همکاری داشته باشیم ، خیلی بهتر میتونیم در پیشبرد دانش هواشناسی فعال باشیم و این همون هم افزاییه، نمونه این امر استفاده از نظرات اساتید هواشناسی در این زمینست، استفاده از منابع علمی و پایگاههای دانشگاهی، کمک به دیده بانی بهتر در کشور و ...
از پرحرفی که کردم عذرخواهم و امیدوارم که هواشناسی و اقلیم شناسی هم در کشورمون روزبه روز توسعه بیشتری پیدا کنه:گل: