• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
12zukmet500mbHGHTNH096.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
این بحثی که امیرمحسن عزیز در فروم بهش اشاره کردن واقعا جالبه!
به نظر من هم ما کم کم به جای اینکه از ورود یک سامانه ذوق زده بشیمو با خروجش غمگین بهتره بشینیمو تحلیل های دقیق تری روششون انجام بدیم!
مثلا برای سیستم پیش رو این سوال ها واس من مطرحه!
چرا مناطق کوییری داخل کشور بارششون جتی از غرب هم بیشتره و واقعا این رخ میده یا این نقشه ها تاثیر ارتفاعاتو نادیده گرفتن؟
تفاوتش با بقیخ سیستم هایی که الان یک ماهه وارد کشور میشه ولی بارشی ندارن چیه؟
کدوم عامل بیشترین تاثیرو رو شکل گیریش داشته که سال آینده بتونیم خودکفا شیمو اینقدر به 4 نقشه خارجی که از اقلیممون بی خبرن اتکا نکنیم!مثلا اینجا برای دزفول 5 م.م پیش بینی شده در نقشه بالا...ایا واقعا این قدر رخ میده یا مثل سری قبل اینقدر ابرها پشت زاگرس میمونن تا تموم شن!
هواشناسی یه علم بومیه و هرچه سریعتر باید از یه جایی آغاز کنیمو بومیش کنیم...
بابت طولانی بودن ببخشید...:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
برفی اون 99 م.م حدود 40 کیلومتری شمال دزفول در مرز لرستانو خوزستان و حدودای دریاچه سد دز تا ایستگاه مازوی لرستانه!اگه با قطار جنوب مسافرت کرده باشی حتما ایستگاه مازو رو دیدی...

سیبری

کاربر ويژه
این بحثی که امیرمحسن عزیز در فروم بهش اشاره کردن واقعا جالبه!
به نظر من هم ما کم کم به جای اینکه از ورود یک سامانه ذوق زده بشیمو با خروجش غمگین بهتره بشینیمو تحلیل های دقیق تری روششون انجام بدیم!
مثلا برای سیستم پیش رو این سوال ها واس من مطرحه!
چرا مناطق کوییری داخل کشور بارششون جتی از غرب هم بیشتره و واقعا این رخ میده یا این نقشه ها تاثیر ارتفاعاتو نادیده گرفتن؟
تفاوتش با بقیخ سیستم هایی که الان یک ماهه وارد کشور میشه ولی بارشی ندارن چیه؟
کدوم عامل بیشترین تاثیرو رو شکل گیریش داشته که سال آینده بتونیم خودکفا شیمو اینقدر به 4 نقشه خارجی که از اقلیممون بی خبرن اتکا نکنیم!مثلا اینجا برای دزفول 5 م.م پیش بینی شده در نقشه بالا...ایا واقعا این قدر رخ میده یا مثل سری قبل اینقدر ابرها پشت زاگرس میمونن تا تموم شن!
هواشناسی یه علم بومیه و هرچه سریعتر باید از یه جایی آغاز کنیمو بومیش کنیم...
بابت طولانی بودن ببخشید...:گل:

پست سنگینی بود

ali.doosti

کاربر ويژه
پست سنگینی بود
نظر لطفته حاجی...
آخه از این که حتی برای دوروز بعد هم نمیتونم مقدار بارشو حدس بزنم حس بدی دارم...
هرروز enso و mjo و nao و ao و iod رو چک میکنم اخرش نفهمیدم واقعا اثرشون چیه و کی به نفع ماهستن!شاید این خلیج فارس خودمون یه شاخص داره که کل این بارش ها رو تنظیم میکنه!
کاش رشته تخصصیم بودو میتونستم تو این زمینه ها اطلاعاتی به دست بیارم...

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر:گل:

فکر کنم هوای مشهد، فروردین امسال از بهمن پارسال سردتره :تعجب2:
[h=4]Current weather observation
The report was made 31 minutes ago, at 04:30 UTC
Wind 04 kt from east
Temperature 9°C
Humidity 49%
Pressure 1019 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بررسي شاخص نوسان النينو _ نوسان جنوبي حاكي از اين واقعيت هست، كه مولفه اتمسفري اين شاخص بنام SOI تمايل به حالت لانينا داره بطوري كه آخرين مقدار اون به بيش از 10 + رسيده ست. اين در حالي ست كه مولفه اقيانوسي شاخص كه مشخصا ناهنجاري دماي سطح آب ناحيه nino 3.4 هست، به تازگي وارد حالت خنثي كامل شده ست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا