• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
ای جان.....:گل:

LATEST.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه
دقایقی پیش یه رگبار شدید باران داشتیم
از سمت غرب بر تراکم ابرها افزوده میشه

تو این وضعیت اضطرار و خطرناک که ما نیاز به گزارش لحظه ای شما دوستان داریم همه با هم رفتین.....:ناراحت:

وضعیت فروم افتزاحه...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
فيروزكوه تهران بعنوان يكي از نقاط پاك جهان از نظر كيفيت هوا اعلام شد. :احترام:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیز. داشتم صفحات رو از دیشب میومدم جلو این دو تا رو دیدم یه لحظه فکر کردم رفتم تو پست های زمستون :خجالت2:
من استرس گرفتم یعنی چی میشه. 528 یخورده میاد پایین تر ما هم برف ببینیم :ایده:
برخی قدیمی ها نقل می کنند که در منطقه ای از گیلان کوزه ای پیدا شده بود که توش تکه چوبی بود به طول 30 سانتی متر و یادداشتی مبنی بر اینکه، به وقت برداشت سیر برف اومد اندازه این!! :51:

درود بر دکتر عزیز فروم ما،ارادتمند دکترجان

واللا منم تعجب کردم که همچین آبدیتی تو نقشه بوجود اومده!!:تعجب2:،ولی از حق نگذریم بارش برف زیانش خیلی بیشتر از سودشه!!البته من که عاشق برفم و از خدامه که همچین آبدیتی رخ بده ولی باید به فکر درختا و کشاورزا هم بود،منتظر میمانیم و ببینیم تقدیر چه چیزی واسمون رقم خواهد زد!!

درمورد اون کوزه هم نمیدونم چه مقدار صدق میکنه روایات ولی استان های گیلان و اردبیل استانهایی هستند که همیشه تعجب منو برمی انگیزن از نظر آب و هوا و بارش!!!{البته شاید واسه شما و سایر دوستان اینطوری نباشه!!}

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آخ جون!!اندکی رنگ آبی تو منطقه ی ما دیده میشه!!!:شاد2::شاد2:،البته مال بارش های هفته ی بعده!!!:تعجب2::زبون::سوت:

13041206_2_0406.gif

Dr.ben

کاربر ويژه

7kqnd4ss28s1omyt5oqe.jpg

vl82qfl1xtepsv00ep09.jpg
یا این توضیح:

0iagta9s5uq5vn3ewnzr.jpg

برداشت من از این جدول و توضیحات اینه که:
با TT کوچکتر از 44 احتمال همرفت و طوفان تندری بعید به نظر می رسه،
با TT بین 44 تا 45 احتمال طوفان تندری مقطعی وجود داره.
با TT بین 46 تا 47 احتمال طوفان های تندری پراکنده (نامنظم) وجود داره،
با TT بین 48 تا 49 احتمال طوفان تندری پراکنده (نامنظم) و طوفان تندری شدید مقطعی وجود داره،
با TT بین 50 تا 51 احتمال چند طوفان تندری، طوفان تندری شدید پراکنده (نامنظم) و تورنادوهای مقطعی وجود داره.
با TT بین 52 تا 55 احتمال چند طوفان تندری تا طوفان های تندری متعدد، چند طوفان تندری شدید پراکنده (نامنظم) و تورنادوهای مقطعی پراکنده وجود داره.
و با TT بزرگتر از 56 احتمال طوفان های تندری متعدد، چند طوفان تندری شدید و تورنادوهای پراکنده وجود داره.

x3z95r2v6rjp6gyv6ber.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
شهاب جان خبری شه میگیم.فروم.چشه مگه!خب هنوز سیستم.نیومده اینا پیش قراوله نقطه ای میباره!ماهم.سمت غربمون ابرای سیروسی متراکم.تر شدن!بارون بهارم یوهو شروع میشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا