92 ناهنجار
Banned
ناهنجاری دمای آب های جنوب در یک هفته اتی:
سلام دکترسلام بر محمد عزیز. داشتم صفحات رو از دیشب میومدم جلو این دو تا رو دیدم یه لحظه فکر کردم رفتم تو پست های زمستون :خجالت2:
من استرس گرفتم یعنی چی میشه. 528 یخورده میاد پایین تر ما هم برف ببینیم :ایده:
برخی قدیمی ها نقل می کنند که در منطقه ای از گیلان کوزه ای پیدا شده بود که توش تکه چوبی بود به طول 30 سانتی متر و یادداشتی مبنی بر اینکه، به وقت برداشت سیر برف اومد اندازه این!! :51:
استاد بهروز عزیز (اگر اسمتونو درست گفته باشم) از اینکه وقتتونو برای سوال من گذاشتید ممنونم!
چند نکته در مطالب و عکس های شما بود که برای من مجددا سوالاتی ایجاد شد.
همونطور که بهتر از بنده اطلاع دارید تشکیل جت استریم ها در اثر اختلاف دمای ترازهای بالای جوه. ولی ما در این نوع برخورد با وجود پتانسیل بالا برای جابه جایی شاهد سکون هوا هستیم.علت این رخداد چی هست؟
سوال بعدی اینکه این جبهه ها به دلیل عدم جابه جایی هوای مرطوب نباید بارش قابلی ایجاد کنن چرا که در واقع ادغام دو جبهه رو نداریم درسته؟ولی در مطلب امیر جان گفته شد که بارش ها و ناپایداری ها شدید خواهد بود!
همون طور که در اکثر ناپایداری های ایران ما نفوذ جبهه سرد و یا گرم و مرطوبو به داخل داریم و تا زمانی که ادغام نشن بارشی نداریم!و اینکه اصولا این نوع جبهه ها در ایران تشکیل میشن و یا شرایط خاصی می خوان؟
بی نهایت از شما ممنونم
cut off lowها سیستم هایی هستن کهدر واقع نوعی بلاک جوّی ایجاد میکنن.در واقع ما الان در شمال کشور پشته و در جنوب این سرد چال رو داریم که مجموعاً ایجاد یک rex block کردن.جریانات جت در چند روز آینده (حد آقل ۵ روز) از روی کشور عبور نمیکنن و ۲ شاخه میشن.اینها در واقع سرد چالهأی هستن که از جریانات شمالی جدا شدن و به عرضهای پایینتر اومدن. در سطح زمین شما ممکنه اصلا جبهه نداشته باشی یا حتا یک پر فشار حاکم باشه ولی این سردچالها حرکت سیکلونی دارن و باعث مکش هوا به سمت بالا و واگرأیی جوّ بالایی میشن پس شرایط برای همرفت مهیّاست علاوه بر اینکه به دلیل ریزش هوای سرد همراه شرایط برای ناپایداری و تشکیل کومولونیمبوس در فصل گرم مهیا میشه.اتفاقا در این سیستم روبرو شارش هوای مرطوب در تراز ۸۵۰ به طرز بارزی به چشم میخوره.در ۲ روز آینده کم فشار آفریقائی از طریقه خلیج عدن به این سیستم کم فشار میپیونده و فوقالعاده قوی میشه.طوری که روی عمان فشارش به ۹۹۹ میلیبار میرسه.بارشها از نوع جبهه کلاسیک نیستن و بیشتر به صورت shower هستن.
سلام دکتر
این فرمایش شما رو که خوندم به یاد این بیت افتادم که
ز بعد هفتاد یک برفی افتاد
بحق این پیر بقد این تیر.
در این لینک هم اشاره شده
استاد بهروز عزیز سلام،خسته نباشید
میخواستم نظر شما رو در مورد بی بارشی منطقه ما{شمالشرق} و دلایل آن بدونم،ممنون از پاسختون:گل:
cut off lowها سیستم هایی هستن کهدر واقع نوعی بلاک جوّی ایجاد میکنن.در واقع ما الان در شمال کشور پشته و در جنوب این سرد چال رو داریم که مجموعاً ایجاد یک rex block کردن.جریانات جت در چند روز آینده (حد آقل ۵ روز) از روی کشور عبور نمیکنن و ۲ شاخه میشن.اینها در واقع سرد چالهأی هستن که از جریانات شمالی جدا شدن و به عرضهای پایینتر اومدن. در سطح زمین شما ممکنه اصلا جبهه نداشته باشی یا حتا یک پر فشار حاکم باشه ولی این سردچالها حرکت سیکلونی دارن و باعث مکش هوا به سمت بالا و واگرأیی جوّ بالایی میشن پس شرایط برای همرفت مهیّاست علاوه بر اینکه به دلیل ریزش هوای سرد همراه شرایط برای ناپایداری و تشکیل کومولونیمبوس در فصل گرم مهیا میشه.اتفاقا در این سیستم روبرو شارش هوای مرطوب در تراز ۸۵۰ به طرز بارزی به چشم میخوره.در ۲ روز آینده کم فشار آفریقائی از طریقه خلیج عدن به این سیستم کم فشار میپیونده و فوقالعاده قوی میشه.طوری که روی عمان فشارش به ۹۹۹ میلیبار میرسه.بارشها از نوع جبهه کلاسیک نیستن و بیشتر به صورت shower هستن.
نیمهٔ شمالی ایران به جز سواحل به دلیل شرایط خاصشون زیر پشتهٔ تراز فوقانی و همزمان حضور پر فشار سطح زمین هستن .
اوه!!بابا عجب رفیقای خوشتیپ و خوش عکسی دارم من!!!:قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::83::ایول::شاد2: ،البته اگه ما رو قابل بدونن به عنوان رفیق:احترام::aminkhan:
ای بابا لطف دارید محمد جان . تشکر:گل: