• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این رو هم فعلا از من داشته باشید، کلیسا سنت استپانوس، جلفا، آذربایجان شرقی:

akha656rpvri5jqovleh.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان بزنم به تخته خوش عکس هستی ها:گل:

فکر کنم شما هم رفتی مسافرت ایام عید رو؟ امیدوارم شما و دیگر دوستان که رفتن مسافرت حساب خوش گذرونده باشید.

خواهش میکنم ارش جان . اره من یسری رفتم قشم ( با ماشین ) و یسری همدان . قشم واقعا شلوغ بود از همه جای ایران اومده بودن . از آق قلا گلستان هم حتی با ماشین اون همه راه و اومده بودن

Rastegari

Banned
فکر نمیکنم این پیشبینی درست از آب دربیاد، بارشها کاملا رگباری هستند و سواحل خلیج همیشه پارس هم استعداد بارش های سنگین رو دارن.

نقشه ها طوری هستش که بارش های جنوب استان بوشهر + فارس شدید هستش.

فورکا دیروز بارش بوشهر رو 12 میلیمتر زده بود ولی الان 1 میلیمتر! خیلی عجیبه و هر دقیقه تغییر می کنه.

شانس گند ما که فعلا خبر خوبی نیست

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خواهش میکنم ارش جان . اره من یسری رفتم قشم ( با ماشین ) و یسری همدان . قشم واقعا شلوغ بود از همه جای ایران اومده بودن . از آق قلا گلستان هم حتی با ماشین اون همه راه و اومده بودن

wow قشم؟ ایام عید واقعا شلوغه، من جلفا بودم اونجا هم به نسبت خودش خیلی شلوغ بود اما فرق زیادی با قشم نداشت! از لحاظ قیمت و کیفیت تقریبا مثل هم هستند، دیگه مثل قدیم نیست که خرید بصرفه باشه، فقط شکلات و مواد غذایی خوب میشه خرید!

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود

ممنونم

آره خوب بود. :گل:

خدا رو شکر، نظرت در مورد بارش تهران چی هست؟ ما که امروز کاملا سورپرایز شدیم! از اصفهان تا تهران هوا گرم و آفتابی بود اما سر ظهر که رسیدم سعادت آباد رگبار شدید باران داشتیم!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد عزیز ار بجنورد، شما کجا بودی؟ خوش گذشته؟:گل:

من که دلم برای اینجا لک زده بود اما کلا دسترسی به نت نبود نمیشد بیام!:سوت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر، نظرت در مورد بارش تهران چی هست؟ ما که امروز کاملا سورپرایز شدیم! از اصفهان تا تهران هوا گرم و آفتابی بود اما سر ظهر که رسیدم سعادت آباد رگبار شدید باران داشتیم!

فكر نمي كنم بارش خاصي داشته باشيم، جز رگبارهاي موقتي.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد عزیز ار بجنورد، شما کجا بودی؟ خوش گذشته؟:گل:

من که دلم برای اینجا لک زده بود اما کلا دسترسی به نت نبود نمیشد بیام!:سوت:

ارادت آرش جان،بنده علی آباد کتول بودم{البته تا نهم عید}،بعدش هم{نهم تا دوازدهم}رفتیم سمت محمودآباد ویلای عموم{البته چترمون همش رو خونه ی عموم پهن نبود و جا داشتیم!!!}،13 رو هم علی آباد کتول و در دامنه ی های شرقی البرز{جنگل های بسیار سرسبزش}گذروندیم،از دیروز هم در خدمت شما و دوستان عزیز هستم،در کل میشد گفت خوب بود عیدی که بر ما گذشت!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ارادت آرش جان،بنده علی آباد کتول بودم{البته تا نهم عید}،بعدش هم{نهم تا دوازدهم}رفتیم سمت محمودآباد ویلای عموم{البته چترمون همش رو خونه ی عموم پهن نبود و جا داشتیم!!!}،13 رو هم علی آباد کتول و در دامنه ی های شرقی البرز{جنگل های بسیار سرسبزش}گذروندیم،از دیروز هم در خدمت شما و دوستان عزیز هستم،در کل میشد گفت خوب بود عیدی که بر ما گذشت!!!

قربانت محمد جان، خیلی خوشحالم که به همه خوش گذشته، جالبه که امسال با این که وضعیت پولی زیاد جالب نبود اما تقریبا میتونم بگم با هر کدوم از دوستان و آشنایان که صحبت کردم از عید راضی بودن، مخصوصا اونهائی که به مسافرت رفته بودن، من که تقریبا 3500 کیلومتر مسافرت کردم، 2 بار اصفهان و تا تبریز هم رفتم، حیف شماره ای از علی نداشتم تا در تبریز ملاقاتش کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا