آپدیت جدید برای بوشهر . چی بگم؟
محمد جان بزنم به تخته خوش عکس هستی ها:گل:
فکر کنم شما هم رفتی مسافرت ایام عید رو؟ امیدوارم شما و دیگر دوستان که رفتن مسافرت حساب خوش گذرونده باشید.
محمد جان
لطفا عكس هاي توچال رو برام توي پيغام خصوصي بفرست منتها خودم نباشم، براي بخش كوهستان وبلاگ مي خوام. :گل:
فکر نمیکنم این پیشبینی درست از آب دربیاد، بارشها کاملا رگباری هستند و سواحل خلیج همیشه پارس هم استعداد بارش های سنگین رو دارن.
درود مهرداد جان خوبی؟ خوش گذشته؟:گل:
خواهش میکنم ارش جان . اره من یسری رفتم قشم ( با ماشین ) و یسری همدان . قشم واقعا شلوغ بود از همه جای ایران اومده بودن . از آق قلا گلستان هم حتی با ماشین اون همه راه و اومده بودن
درود
ممنونم
آره خوب بود. :گل:
خدا رو شکر، نظرت در مورد بارش تهران چی هست؟ ما که امروز کاملا سورپرایز شدیم! از اصفهان تا تهران هوا گرم و آفتابی بود اما سر ظهر که رسیدم سعادت آباد رگبار شدید باران داشتیم!
فكر نمي كنم بارش خاصي داشته باشيم، جز رگبارهاي موقتي.
چرا؟ انتقال رطوبت خوبی داریم، شرایط صعود هم که داره مهیا میشه.
تهران در حاشيه فعاليت سيستم هست، دامنه اصلي سيستم بخش جنوبي كشور خواهد بود.
ولی نقشه های GFS بارش خوبی برای دامنه جنوبی البرز درنظر گرفتن.
محمد عزیز ار بجنورد، شما کجا بودی؟ خوش گذشته؟:گل:
من که دلم برای اینجا لک زده بود اما کلا دسترسی به نت نبود نمیشد بیام!:سوت:
ارادت آرش جان،بنده علی آباد کتول بودم{البته تا نهم عید}،بعدش هم{نهم تا دوازدهم}رفتیم سمت محمودآباد ویلای عموم{البته چترمون همش رو خونه ی عموم پهن نبود و جا داشتیم!!!}،13 رو هم علی آباد کتول و در دامنه ی های شرقی البرز{جنگل های بسیار سرسبزش}گذروندیم،از دیروز هم در خدمت شما و دوستان عزیز هستم،در کل میشد گفت خوب بود عیدی که بر ما گذشت!!!