• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
آپدیت جدید:(عبور جت قوی از منطقه)

9lNh36LRuam20

ali.doosti

کاربر ويژه
اون دو توده ای که مشخص کردم رفتار های کاملا عکس همدیگه دارن! توده سمت راستی مثل همه توده هایی هوای سرد که از سمت غرب وارد میشن هست، توده اصلی روی خط ناپایداری هست و امتداد ابر از غرب به شرق کشیده میشه اما توده سمت چپ کاملا برعکس داره رفتار میکنه و خط ناپایداری هست که به سمت شرق حرکت میکنه و امتداد ابر داره به غرب میره!
خط ناپایداری رو با رنگ زرد مشخص کردم و امتداد ابرها رو با رنگ قرمز.

ppfaoed9u1ftohgbbjco.jpg

آرش جان سلام رسیدن بخیر...ایشالا سال خوبی داشته باشید...
منظور از ناپایداری و ابرها چیه اون همونه که باید بیاد واس ما بباره!ناپایداری چطور سمت شرق میره؟منظورت گردش سیکلونه؟

سیبری

کاربر ويژه
هوای شمال شرق پاییزی است تا بهاری

هوای کاملا صاف و آبی ،یخبندان صبحگاهی ، سرمای شبانه ، رطوبت پایین ، اختلاف فاحش شبانه روز دقیقا هوای مهرگان است

هوای شمال شرق پاییزی است تا بهاری

هوای کاملا صاف و آبی ،یخبندان صبحگاهی ، سرمای شبانه ، رطوبت پایین ، اختلاف فاحش شبانه روز دقیقا هوای مهرگان است

محسن جون از این فونت شما خوشم اومده میشه بگید از چه فونتی استفاده کردید؟؟؟

Rastegari

Banned

یه لحظه انگشتتون رو بگذارید روی برج میلاد و تصور کنید که برج میلادی در کار نیست.

خدایش ساختمان سازیش با یه شهرستان دور افتاده مثل آبعلی یا دماوند چه فرقی داره؟

اصلا شکل شمایل یه شهر مدرن و پایتختی مثل ایران رو داره؟

فاجعه است.

ali.doosti

کاربر ويژه
چه رطوبتی داره رو سیستم خالی میشه!زیر20تا بیاد ستمه!ازخلیج فارسو سرخ داره رطوبت میریزه روش...جهت بادها خیلی جالبه!

آخرین ماهواره هواشناسی:
ابرهای تندری به شهرستان ملکان رسیدند و سرعت باد به طور لحظه ای افزایش پیدا کرده است...

9hy7im8ecxe3twqygxrq.png

شدت وزش باد همینک در ملکان تعجب برانگیز و وحشتناک می باشد....

من دلیل این وزش باد رو نزدیک شدن ابرهای تندری و تغییر ناگهانی توده های هوا میدونم...

ولی باد بسیار شدید و بارش پراکنده داریم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا