• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوباره.....

image.ashx

محمد بجنورد

کاربر ويژه
روزهای بسیار قشنگی در انتظار ماست!!!چهارشنبه تا جمعه ی هفته ی بعد،نقشه ی k-index واسه ی ما{شمالشرق}خیلی باحاله،عجب رعدوبرق هایی ببینیم{مخصوصا مشهد و قوچان}!!

nvg10.kidx.144.swasia.gif

nvg10.kidx.150.swasia.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اون دو توده ای که مشخص کردم رفتار های کاملا عکس همدیگه دارن! توده سمت راستی مثل همه توده هایی هوای سرد که از سمت غرب وارد میشن هست، توده اصلی روی خط ناپایداری هست و امتداد ابر از غرب به شرق کشیده میشه اما توده سمت چپ کاملا برعکس داره رفتار میکنه و خط ناپایداری هست که به سمت شرق حرکت میکنه و امتداد ابر داره به غرب میره!
خط ناپایداری رو با رنگ زرد مشخص کردم و امتداد ابرها رو با رنگ قرمز.

ppfaoed9u1ftohgbbjco.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
اون دو توده ای که مشخص کردم رفتار های کاملا عکس همدیگه دارن! توده سمت راستی مثل همه توده هایی هوای سرد که از سمت غرب وارد میشن هست، توده اصلی روی خط ناپایداری هست و امتداد ابر از غرب به شرق کشیده میشه اما توده سمت چپ کاملا برعکس داره رفتار میکنه و خط ناپایداری هست که به سمت شرق حرکت میکنه و امتداد ابر داره به غرب میره!
خط ناپایداری رو با رنگ زرد مشخص کردم و امتداد ابرها رو با رنگ قرمز.

ppfaoed9u1ftohgbbjco.jpg

ارش رسیدنت بخیر بارش اصلی برای نیمه جنوبی هستش یعنی اون تودهی ابر که جنوب کشور هستش اصل کاری هستش وقدرت فراوان داره؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا