• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
داداشی ممنونم خیلی شرمنده کردی:خجالت2::احترام:

شاید درست نباشه من اینجا بیام ولی خب یه جورایی به هواشناسی علاقه مندم:احترام:

چه صبورانه تحمل مي كني غفلت بي رحم ما رو دخترك

ما داريم گلات و آتيش مي زنيم

تو داري با التماس مي گي كمك كمك :گل:

Abbath

New member
eceu26sdhwy3stewd07p.jpg

درود بر امیرمحسن عزیز،آقا ادرس سایت حاوی این نقشه رو لطف می فرمایید :خجالت2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
چه صبورانه تحمل مي كني غفلت بي رحم ما رو دخترك

ما داريم گلات و آتيش مي زنيم

تو داري با التماس مي گي كمك كمك
چقدر قشنگ اینوخودتون گفتین:گل:
ببخشیدا ولی اصلا فکر نمیکردم کسانی که توی بحث هواشناسی باشن از این چیزا هم بلد باشن:تعجب2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ممنونم از خوشامدگویتون:گل:
بله اقا هادی قراربر این بود که از نیمه دوم فروردین ماه اب به زاینده رود برگرده واصفهان جان تازه ای بگیره.......
همه مردم اصفهان واقعا خوشحال هستن امیدوارم بارش داشته باشیم تازاینده رود زیبای ماهم همیشه جاری باشه
:گل:
به نظر يك شنبه آب به اصفهان خواهد رسيد

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود !
در حالی که ecm برا اراک بارش ضعیفی در نظر گرفته بود ولی دراقدامی لر پسندانه با 14 میل بارش یکی از بیشترین بارشهای مراکز استانی رو به خودش اختصاص داد !

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه شاهین شهر به مدت تقریبا 20دقیقه بارش باران تگرگ به همراه رعدوبرق ووزش باد را تجربه کرد قطرات باران واقعا درشت بودند. الان مجددا از سمت غرب داره ابریی میشه ولی ابرا سیاه نیستند.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چقدر قشنگ اینوخودتون گفتین:گل:
ببخشیدا ولی اصلا فکر نمیکردم کسانی که توی بحث هواشناسی باشن از این چیزا هم بلد باشن:تعجب2:

نه

اين شعر رو رها اعتمادي گفته

اينجا جاش نيست و گرنه هنر از هر انگشت بچه هاي اينجا مي باره !

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
به نظر يك شنبه آب به اصفهان خواهد رسيد
چقدر دیر مگه چقدر راه:تعجب2:

نه

اين شعر رو رها اعتمادي گفته

اينجا جاش نيست و گرنه هنر از هر انگشت بچه هاي اينجا مي باره !
چقدر جالب که داداشای به این مهربونی وباصفایی اینجا داره باید ایولا گفت به همتون:گل:

برفی

کاربر ويژه
سلام بر ریحانه خانم من هم از شاهین شهر اصفهان هستم. خوشبختم از اشنایی باشما.

Rastegari

Banned
این چه طرز ورود ابر به کشوره؟ :قاطی:

گرد و خاک هم که حالمون رو بهم زد. ما مثلا منتظر بارون بودیم! من فکر می کردم این بادی که داره میاد باد قبل از بارونه! بعد چند دقیقه پیش رفتم بیرون تا حیاط خونه شده مثل شن زار های کویر :52:

یادمه زمانی که تمدن جیرفت کشف شده یه همچین بارونی داخل کرمان بارید که سیل راه انداخت و شهر گمشده و اشیاء باستانی هم همراه آب ها پیدا شد

اینبار هم شاید بشه! چون اونجا هنوز دارن حفاری می کنند. و خیلی دست نخورده هستش. پروژه اش هم دست سپاه هستش تا مردم محلی اشیاء قیمتی رو ندزدن...

بوشهر هم فکر کنم از این بارون های میاد که ماشین و خیابان های شهر رو کثیف می کنه :25:

meteogram.php

ali.doosti

کاربر ويژه
ابرهابی بس بی خار ساعتیست بر زمین اینجا سایه افکنده!این نقشه رعدوبرق یعنی شمال ما داره منفجر میشه؟سجادخبریه اونجا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا