• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
در یک گروه در ****** عضو شدم باهام خیلی خوب رفتار میکردن و خیلی بهم محل میدادن ولی متاسفانه وقتی پرسیدن بچه کجایی گفتم ایران من را از گروه بیرون کردن:سکوت:
چه شدیم ما....
ای شیر سلطان جنگل نمیخواهی از خواب بیدار شوی؟
باور کنید مثل یخ وا رفتم.
باعث شده که از همه چیز از جمله دنیای مجازی بدم بیاد دگ دوس ندارم در این دنیا که فقط تحقیر میشیم که خودمون هم باعثش بودیم بیام

navid-mashhad

کاربر ويژه
در یک گروه در ****** عضو شدم باهام خیلی خوب رفتار میکردن و خیلی بهم محل میدادن ولی متاسفانه وقتی پرسیدن بچه کجایی گفتم ایران من را از گروه بیرون کردن:سکوت:
چه شدیم ما....
باعث شده که از همه چیز از جمله دنیای مجازی بدم بیاد دگ دوس ندارم در این دنیا که فقط تحقیر میشیم که خودمون هم باعثش بودیم بیام

یک روز زیر چکمه هامون له میشن:خنده2:

اما در واقع باید گفت :ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چه شدیم ما....

اينكه يك عده ما رو بپذيره يا نپذيره اصلا مهم نيست. ما اين دنيا نيومديم كه مورد پذيرش يه عده باشيم. انسان براي خودش زندگي مي كنه و مهم اينكه از دقايق زندگي ش لذت ببره.

البته مورد قضاوت قرار گرفتن از جانب ديگران و قبول انتقاد هايي كه ايراد هاي ما رو بر جسته مي كنه بسيار خوب و سازنده ست. مشورت پذير بودن هم به شكوفايي انسان كمك مي كنه. اما در نهايت اين خود فرد هست كه بايد تصميم نهايي بگيره و مهم خود آدم هست.

براي من كه اصلا مهم نيست مورد پذيرش قرار بگيرم يا نگيرم. اگه بدونم در يك جمع مورد پذيرش نيستم خودم زودتر اون رو ترك مي كنم. چون نمي خوام حس و امواج منفي بهم آسيب برسونه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
هوای فعلی مشهد صاف تا آفتابی همراه با وزش ملایم باد
بارشی تا 8 روز آینده نداریم
متوسط بارش فروردین مشهد 42 میلی متر
تا امروز یعنی 16 فروردین 2.5 میلی متر

با این وضعیت فکر نکنم بتونم نرمال سالیانمونو کسب کنیم

mohamad_73

کاربر ويژه

اينكه يك عده ما رو بپذيره يا نپذيره اصلا مهم نيست. ما اين دنيا نيومديم كه مورد پذيرش يه عده باشيم. انسان براي خودش زندگي مي كنه و مهم اينكه از دقايق زندگي ش لذت ببره.

البته مورد قضاوت قرار گرفتن از جانب ديگران و قبول انتقاد هايي كه ايراد هاي ما رو بر جسته مي كنه بسيار خوب و سازنده ست. مشورت پذير بودن هم به شكوفايي انسان كمك مي كنه. اما در نهايت اين خود فرد هست كه بايد تصميم نهايي بگيره و مهم خود آدم هست.

براي من كه اصلا مهم نيست مورد پذيرش قرار بگيرم يا نگيرم. اگه بدونم در يك جمع مورد پذيرش نيستم خودم زودتر اون رو ترك مي كنم. چون نمي خوام حس و امواج منفي بهم آسيب برسونه.

منم قبول دارم خیلی از حرفاتون را...ولی من شخصیت ایرانی قبل میخوام که همه بهش احترام میذاشتن. ..

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هوای فعلی مشهد صاف تا آفتابی همراه با وزش ملایم باد
بارشی تا 8 روز آینده نداریم
متوسط بارش فروردین مشهد 42 میلی متر
تا امروز یعنی 16 فروردین 2.5 میلی متر

با این وضعیت فکر نکنم بتونم نرمال سالیانمونو کسب کنیم

سلام.من نمی دانم چرا وضعیت هوای مشهد اینقدر خر تو خر است صبح بارش خوبی را پیش بینی می کنند فردای آن روز یا بارشی حاصل نمی شود ویا پیش بینی ها به کل تغییر می کند.:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
کانال 6 دو تا استانو گفت که توش بارش شدیده که یکیش خراسان رضوی بود!!
فکر کنم گوینده اشتباه خوند

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یه سوال امین اباد فیرزکوه کوه هم داره؟ ارتفاع کوه معمولا چند میشه؟

امين اباد خودش روي ارتفاعات هست.

اگه توي امارهاي روزانه استان تهران كه من ميزارم دقت كني يه ايستگاه همديد داريم بنام امين آباد فيروزكوه (آلودگي فيروزكوه) كه ارتفاعش 2958 متر هست.

mohamad$

کاربر ويژه

امين اباد خودش روي ارتفاعات هست.

اگه توي امارهاي روزانه استان تهران كه من ميزارم دقت كني يه ايستگاه همديد داريم بنام امين آباد فيروزكوه (آلودگي فيروزكوه) كه ارتفاعش 2958 متر هست.

امین اباد کوهپایه هست

navid-mashhad

کاربر ويژه
منم قبول دارم خیلی از حرفاتون را...ولی من شخصیت ایرانی قبل میخوام که همه بهش احترام میذاشتن. ..

انسان در به وجود اوردن سه مورد در خودش هیچ نقشی نداره
1-ملیت و نژاد
2-چهره و فیزیولوژی بدن
3-زبان

پس هیچ انسانی رو نباید بر اساس این فاکتورها سنجید و در موردش قضاوت کرد یا مورد سرزنش و تمسخر قرار داد
متاسفانه با اینکه تکنولوژی پیشرفت قابل توجهی کرده اما هنوز بعضی ها افکارشون پوسیده است
البته رسانه ها هم در القا کردن این نوع قضاوت ها موثرند

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

ما كه نمي دونيم طرف مقابلمون هدف واقعيش چيه از روي ظاهر نمي شه باطن رو شناخت. مريض الحوال ها زياد هستن اين دليل نميشه كه به خودمون خرده بگيريم.

بايد هر فرد از خودش شروع كنه به درون خودش برگرده ببينه چند مرده حلاجه. اونوقت كه يك فرد انسان هست و بهش احترام ميزان، تك تك افراد ، جامعه و در نهايت يك ملت و كشور رو تشكيل ميدن.

آخرین ویرایش:

mehrafarin

کاربر ويژه
giy1vkvnwppew2z74ee.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا