mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
هنوزم داره میاد؟؟
نه
هنوزم داره میاد؟؟
در یک گروه در ****** عضو شدم باهام خیلی خوب رفتار میکردن و خیلی بهم محل میدادن ولی متاسفانه وقتی پرسیدن بچه کجایی گفتم ایران من را از گروه بیرون کردن:سکوت:
چه شدیم ما....
ای شیر سلطان جنگل نمیخواهی از خواب بیدار شوی؟
باور کنید مثل یخ وا رفتم.
باعث شده که از همه چیز از جمله دنیای مجازی بدم بیاد دگ دوس ندارم در این دنیا که فقط تحقیر میشیم که خودمون هم باعثش بودیم بیام
در یک گروه در ****** عضو شدم باهام خیلی خوب رفتار میکردن و خیلی بهم محل میدادن ولی متاسفانه وقتی پرسیدن بچه کجایی گفتم ایران من را از گروه بیرون کردن:سکوت:
چه شدیم ما....
ای شیر سلطان جنگل نمیخواهی از خواب بیدار شوی؟
باور کنید مثل یخ وا رفتم.
باعث شده که از همه چیز از جمله دنیای مجازی بدم بیاد دگ دوس ندارم در این دنیا که فقط تحقیر میشیم که خودمون هم باعثش بودیم بیام
اينكه يك عده ما رو بپذيره يا نپذيره اصلا مهم نيست. ما اين دنيا نيومديم كه مورد پذيرش يه عده باشيم. انسان براي خودش زندگي مي كنه و مهم اينكه از دقايق زندگي ش لذت ببره.
البته مورد قضاوت قرار گرفتن از جانب ديگران و قبول انتقاد هايي كه ايراد هاي ما رو بر جسته مي كنه بسيار خوب و سازنده ست. مشورت پذير بودن هم به شكوفايي انسان كمك مي كنه. اما در نهايت اين خود فرد هست كه بايد تصميم نهايي بگيره و مهم خود آدم هست.
براي من كه اصلا مهم نيست مورد پذيرش قرار بگيرم يا نگيرم. اگه بدونم در يك جمع مورد پذيرش نيستم خودم زودتر اون رو ترك مي كنم. چون نمي خوام حس و امواج منفي بهم آسيب برسونه.
هوای فعلی مشهد صاف تا آفتابی همراه با وزش ملایم باد
بارشی تا 8 روز آینده نداریم
متوسط بارش فروردین مشهد 42 میلی متر
تا امروز یعنی 16 فروردین 2.5 میلی متر
با این وضعیت فکر نکنم بتونم نرمال سالیانمونو کسب کنیم
یه سوال امین اباد فیرزکوه کوه هم داره؟ ارتفاع کوه معمولا چند میشه؟
امیدوارم. یه روزی برسه که دنیا به ایرانی احترام بذارند و جرات بی ادبی نداشته باشنیک روز زیر چکمه هامون له میشن:خنده2:
اما در واقع باید گفت :ناراحت:
کانال 6 دو تا استانو گفت که توش بارش شدیده که یکیش خراسان رضوی بود!!
فکر کنم گوینده اشتباه خوند
آهان من فکر کردم کل خراسان رضوی بارش خاصی نداره
البته برای جنوب خراسان رضوی بارش های خوبی پیش بینی کرده اند.:گل:
یه سوال امین اباد فیرزکوه کوه هم داره؟ ارتفاع کوه معمولا چند میشه؟
امين اباد خودش روي ارتفاعات هست.
اگه توي امارهاي روزانه استان تهران كه من ميزارم دقت كني يه ايستگاه همديد داريم بنام امين آباد فيروزكوه (آلودگي فيروزكوه) كه ارتفاعش 2958 متر هست.
منم قبول دارم خیلی از حرفاتون را...ولی من شخصیت ایرانی قبل میخوام که همه بهش احترام میذاشتن. ..
منم قبول دارم خیلی از حرفاتون را...ولی من شخصیت ایرانی قبل میخوام که همه بهش احترام میذاشتن. ..