• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
gln_animated.gif

سیبری

کاربر ويژه
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم!:گریه:

البته واسه 84 ساعت آینده است یعنی از این سیستم 0 میل اما از سیستم اخر هفته بارش زده واسه شمالشرق

13040818_2_0506.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم!:گریه:

البته واسه 84 ساعت آینده است یعنی از این سیستم 0 میل اما از سیستم اخر هفته بارش زده واسه شمالشرق

13040818_2_0506.gif

حاج محسن چند درصد احتمال میدی سیستم گردنه خماری و تونل رباط سنگ رد کنه بیاد سمت مشهد؟

felan123

New member
فکر کنم امین اباد اگه همین الان ابری شه برف بگیره نطرتون چیه؟
اگه یه کوه هاش ارتفاع ش به 600 یا 800 متر برسه دیگه تموم یعنی میشه ارتفاع ش 3800 فکر کنم تا تو اون ارتفاع رو کوه ش تا اخر اردیبهشت برف میاد !!

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن چند درصد احتمال میدی سیستم گردنه خماری و تونل رباط سنگ رد کنه بیاد سمت مشهد؟

نوید جان خیلی بعیده
تو خماری اینکه سیستم ، گردنه خماری تربت رود رد کنه خواهیم ماند!
البته بهتره ! چون به عقیده حقیر مشهدم جزو عرضهای شمالیه و کلا با سیستمهای شمالی هماهنگه و باید با عرضهای شمالی از ماکو و اردبیل تا سرخس همدرد و همدل باشه و دامنش رو به بارشهای سیستمهای جنوبی آلوده نکنه!:خنده2:

mehrafarin

کاربر ويژه
بارش شدید باران و تگرگ در خرم آباد خساراتی برجای گذاشت [h=3]خرم آباد – بارش شدید باران و تگرگ در شهرستان خرم آباد، ضمن شکستن شاخه درختان و بروز خسارت، موجب ترس مردم این شهرستان شد.
80601395-3839123.jpg
به گزارش ایرنا، بارش شدید باران و تگرگ که بعدازظهر جمعه در این شهر آغاز شده، در کمتر از جند دقیقه سطح شهر خرم آباد را سفید پوش کرد.

بارش شدید دانه های درشت تگرگ ضمن شکستن شاخه ها و ریختن برگ درختان، موجب آبگرفتگی معابر و جاری شدن آب در سطح خیابان ها و معابر عمومی شهر خرم آباد نیز شده است.

با این وجود، بارش نزولات آسمانی و باران رحمت الهی، موجی از شادمانی و خوشحالی را در اوایل سال جدید در میان مردم بویژه روستاییان استان لرستان ایجاد کرده است.

سازمان هواشناسی استان لرستان نیز برای 24 ساعت آینده آسمانی نیمه ابری تا تمام ابری همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید و گرد وخاک پیش بینی کرده است.

این سازمان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد در 24 ساعت آینده با توجه به گذر امواج ناپایدار، شاهد بارش هایی به صورت پراکنده همراه با رعد و برق در آسمان استان خواهیم بود.

در این اطلاعیه آمده است: این سامانه از ظهر روز جمعه با ورود موج اصلی سامانه بارشی به جو استان، باعث بارش باران همراه با رعد و برق و احتمال رگبارکوتاه مدت و موقتی تگرگ به همراه وزش باد شدید می شود.

برهمین اساس و با توجه به شدت بارش در روزهای جمعه و ساعاتی از روز شنبه، آبگرفتگی معابرعمومی و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه ها دور از انتظار نیست.

navid-mashhad

کاربر ويژه
نه نوید جان اون یک مسیله که از سمت کوه های جنوب شیروان میاد ، رودخانه اترک از تقریبا 10 کیلومتری شمال شهر شیروان رد میشه

من فکر می کردم اترکه
هیچ وقت هم آب نداره
همین 13 فروردین هم که از بالاش رد شدم آب نداشت!!
برای همین شک کردم به اعتقاد اترک بودن اونجا

mehrafarin

کاربر ويژه
سيراب شدن رودخانه " خشک " شيراز

شیراز / واحد مرکزی خبر / اجتماعی

سامانه بارشی اخیر در فارس موجب جاری شدن آب در رودخـانه خشک شیراز شد .
بسیاری از مسافران نوروزی و شهروندان شیرازی به دنبال بارش باران بهاری و جاری شدن آب در بستر این رودخانه به تماشای این جلوه از رحمت الهی نشستند.
مسیر کلی رودخانه فصلی خشک که 50 کیلومتر طول دارد، جنوب خاوری است.
این رودخانه که از ملحق شدن رودخانه های نهر اعظم و چنار سوخته تشکیل می شود، پس از عبور از شهر شیراز به دریاچه مهارلو می ریزد.
برای عبور از روی این رودخانه پل های متعددی ساخته شده است که از آن جمله می توان به پلهای نمازی ، باغ صفا ، معالی آباد ، زرگری و علی به حمزه اشاره کرد .
از آنجا که در 2 طرف بستر این رودخانه باغ ها و تاکستانهای بسیاری وجود داشت ، در گذشته این رودخانه خرم دره نامیده می شد .
براثر بارندگی شدید از شب گذشته برخی از مناطق شهر شیراز دچار آبگرفتگی شده است و تردد خودرو ها نیز به کندی انجام می شود.
بیش از 80 میلیمتر باران در 24 ساعت گذشته در استان فارس بارید .

سیبری

کاربر ويژه
امیدوارم بارشهای خوبی در انتظار نیمه جنوبی کشور باشه و کمترین خسارت رو داشته باشه:گل:

فعلا رفقا

ali.doosti

کاربر ويژه
پس سر ما تنها بی کلاه موند! :D
اینجا ابرا تیره شدن ولی ...یعنی میشه:دعا:

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بچه ها من الان یک ساعت گوشی بدست کنارپنجره ایستادم که عکس بارونو بگیرم ولی الان داره خورشید بیرون میاد:ناراحت:

وزش باد هم قطع شده وجوی ارام الان داریم:ناراحت:

navid-mashhad

کاربر ويژه
هر چه زودتر باید برای شهر جیرفت یک اخطاریه جداگانه و تمهیدات لازم داده بشه!!
شما فقط به عرض هلیل رود در حاشیه جنوبی این شهر ( که تو این تصویر خشکه) نگاه کنید
اوج بارش هم در سرچشمه های هلیل رود خواهد بود البته سد بسیار بزرگی روی اون بسته شده
اما به غیر از اون اثراتی از سیلاب های پیشین در حاشیه شمالی هم دیده میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا