• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
یا ابلفضل روی هرچی حوضه خلیج فارسی ه کم شد
خدایا شکرت اینم از ابر دومی تگرگ نداشت اما خودتون ببینید هر چند تو این عکسا عظمت واقعیشو نمیشه نشون داد

8m7vcw02xtc220b4yke2.jpg

iqccok647al3xlqz28wc.jpg

6lscfhp2qdpux295w1xe.jpg

aznavar

کاربر ويژه
سجاد جان تبریک مراقب باش :134:
چه تگرگ درشتی اندازه توشله (تیله ) هست هر کدوم

به به خيلي مباركه! دلم واسه رگبار و رعد و برق و تگرگ لك زده!

من تو خونه هم باشم همچین ابری ببینم دیگه جرات نمیکنم حتی لب پنجره برم!!

سلامی دوباره

نمیدونم منم به سجاد تبریک بگم یا نه؟؟!!!شوخی کردم،بارون یه نعمت زیباست و در هر صورت باید به خاطر نزولش شکرگزاری کرد و به هم دیگه تبریک گفت،سجادجان تبریک:گل:

امیدوارم لحظاتی زیبایی{بارونی} رو در پیش داشته باشی سجاد جان{همین طور علی عزیز}،دوستانی که بارش دارن و خواهند داشت؛توروخدا استفاده کنید از این هوا و بارون!!!مثل من پشیمان نباشید که زمانی که بارون میومد{شمال که بودم}حتی یه دقیقه هم زیر بارون نرفتم!!

از همتون ممنونم دوستان عزیزم:گل::گل:
ایشالانصیبتون بشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سَنَندَج

[h=4]شرایط فعلی
d420.png
+8 درجه سانتی گراد
w135.gif
3 متر بر ثانیه

پوشیده از ابر و رگبار
دمای مورد انتظار:+6°
بارومتر: 1013.0 هوای فشار بالا
نقطه شبنم: +6°
رطوبت: 87.1%
قابلیت دید: 6 کیلومتر
طلوع خورشید: 07:03
غروب خورشید: 19:46

mehrafarin

کاربر ويژه
بارش تگرگ شهرستان سنقروکلیایی را سفید پوش کرد [h=3]کرمانشاه - بارش شدید تگرگ در شانزدهمین روز از فصل بهار شهرستان سنقروکلیایی را سفید پوش کرد.
80601484-3839258.jpg
به گزارش خبرنگار ایرنا، بارش شدید و کم سابقه تگرگ به حدی شدید بود که در مدت زمان کمتر از چند دقیقه سطح زمین را کاملا سفید پوش کرد و چهره شهر دگرگون شد و زیبایی خاصی فضا را در بر گرفت.

بارش تگرگ خساراتی به مزارع کشاورزی و باغ های شهرستان سنقروکلیایی وارد کرد.

همچنین بارش باران بعد از حدود 20 روز در دیگر شهرستان های استان کرمانشاه کشاورزان و مردم را خوشحال کرد.

انیمیشن رعد و تندر امروز جمعه:
مناطقی که رنگ زرد و قرمز هستند دارای total-t بالایی بوده و مناطقی که دارای مثلث هستند رعدوبرق دارند...

gk1vt0026dy2ry67pgio.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

واقعا که زندگی بدون اینترنت خیلی سخته و خدا اون روز نیاره که این اطلاعات ناب دروازه اش به روی ما بسته بشه.

بگذریم .......

آپدیت امروز یک سری تغییرات جدید داشته که حالا یک مقدار بیشتر بررسی کنم حتما خبرش رو بهتون میدم ولی امروز و امشب استانهای بوشهر- فارس و هرمزگان هم بارشهای بسیار شدیدی رو بهمراه طوفان و رعد و برق تجربه خواهند کرد!!!!!!

بنظر بوشهر و هرمزگان امشب دچار آبگرفتگی شدید خواهند شد.

حالا بذارید ببینم!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
امیدوارم این موج رعدوبرق که مناطق گسترده غرب و مرکز کشور رو دربرگرفته تهرانم بگیره :aminkhan full apsh:

دوستان

واقعا که زندگی بدون اینترنت خیلی سخته و خدا اون روز نیاره که این اطلاعات ناب دروازه اش به روی ما بسته بشه.

بگذریم .......

آپدیت امروز یک سری تغییرات جدید داشته که حالا یک مقدار بیشتر بررسی کنم حتما خبرش رو بهتون میدم ولی امروز و امشب استانهای بوشهر- فارس و هرمزگان هم بارشهای بسیار شدیدی رو بهمراه طوفان و رعد و برق تجربه خواهند کرد!!!!!!

بنظر بوشهر و هرمزگان امشب دچار آبگرفتگی شدید خواهند شد.

حالا بذارید ببینم!!!!
امیر جان طبق انیمیشنی که از وقوع تندر گذاشتم کاملا مشخصه که بوشهر امشب و فردا بارش گسترده داره...

سایت جدیدی کشف کردم که همه چیز رو نشون میده...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیدوارم این موج رعدوبرق که مناطق گسترده غرب و مرکز کشور رو دربرگرفته تهرانم بگیره :aminkhan full apsh:

سلام هومن جان

اتفاقا تغییرات جدید شامل نواحی مرکزی کشور هم میشه و استانهای یزد - اصفهان- چهارمحال- لرستان- بویراحمد- فارس - سمنان تا حدودی شرق تهران هم در دامنه بارشها قرار خواهند گرفت.

کلا امشب شرق دامنه های جنوبی البرز به شدت مستعد رگبار و رعد و برق هستند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آخرین تصویر ماهواره ای رو ببینید.

ابرهای کومولونیمبوس واقعا زیبا هستند

او محدوده هایی که به رنگ قرمز مشخص کردم از امشب تا ساعت 00:00 Z بارشهای شدید تندری خواهند داشت و اون محدوده زرد رنگ هم به دامنه بارشهای امشب و بامداد شنبه اضافه خواهد شد.

در ضمن توده ای بزرگ از گرد و غبار از سمت شمال عربستان کویت و عراق در حال نزدیک شدن به ایران ماست!!!!!

7qz4cq3vg5xbbxv9o8q.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا