پس سر ما تنها بی کلاه موند!
اینجا ابرا تیره شدن ولی ...یعنی میشه:دعا:
شايد شد علي جان شايد...
پس سر ما تنها بی کلاه موند!
اینجا ابرا تیره شدن ولی ...یعنی میشه:دعا:
اوه اوه!میگن اونجا سیل اومده سجاد الان تو قایقه :چشمک:
معلوم نیس چی شکار کرده!
بچه ها من الان یک ساعت گوشی بدست کنارپنجره ایستادم که عکس بارونو بگیرم ولی الان داره خورشید بیرون میاد:ناراحت:
وزش باد هم قطع شده وجوی ارام الان داریم:ناراحت:
هر چه زودتر باید برای شهر جیرفت یک اخطاریه جداگانه و تمهیدات لازم داده بشه!!
شما فقط به عرض هلیل رود در حاشیه جنوبی این شهر ( که تو این تصویر خشکه) نگاه کنید
اوج بارش هم در سرچشمه های هلیل رود خواهد بود البته سد بسیار بزرگی روی اون بسته شده
اما به غیر از اون اثراتی از سیلاب های پیشین در حاشیه شمالی هم دیده میشه
سجاد کشاورزا!!!
اینا چین!نمیدونم تبریک بگم یا نه...اگه آسیبی نزده باشه تبریک میگم...بارشتان مستدام!دستی هم بر سر ما بکش
صدای رعد میومد رفتم پشت بوم که عکس بگیر همینکه رفتم بالا با این صحنه مواجه شدم. به عمرم چنین ابر سیاهی رو از نزدیک ندیده بودم
و بعد از چند دقه تگرگ شدید شروع شد. اگه چتر باهام نبود سرم سوراخ شده بود. یه دستم به چتر بود عکسایی که میخواستم نشد..
اینم بعد از ماجرا در حال آب شدن بود
من تو خونه هم باشم همچین ابری ببینم دیگه جرات نمیکنم حتی لب پنجره برم!!صدای رعد میومد رفتم پشت بوم که عکس بگیر همینکه رفتم بالا با این صحنه مواجه شدم. به عمرم چنین ابر سیاهی رو از نزدیک ندیده بودم
صدای رعد میومد رفتم پشت بوم که عکس بگیر همینکه رفتم بالا با این صحنه مواجه شدم. به عمرم چنین ابر سیاهی رو از نزدیک ندیده بودم
و بعد از چند دقه تگرگ شدید شروع شد. اگه چتر باهام نبود سرم سوراخ شده بود. یه دستم به چتر بود عکسایی که میخواستم نشد..
اینم بعد از ماجرا در حال آب شدن بود
سجاد کشاورزا!!!
اینا چین!نمیدونم تبریک بگم یا نه...اگه آسیبی نزده باشه تبریک میگم...بارشتان مستدام!دستی هم بر سر ما بکش
تهران هوا صافه
محمد تهران درسته که هوا صافه ولی فکر کنم آرامش پیش از طوفان باشه
Fri, Apr 5 |
| Sunny. Mild. | 23°C | 8°C | 7 km/h / E | 11% | 23°C | Moderate | 0% | |
Sat, Apr 6 |
| High level clouds. Mild. | 23°C | 12°C | 15 km/h / NNE | 12% | 23°C | Moderate | 0% | |
Sun, Apr 7 |
| Sunny. Mild. | 23°C | 9°C | 12 km/h / E | 9% | 22°C | Moderate | 0% | |
Mon, Apr 8 |
| Sunny. Mild. | 24°C | 9°C | 5 km/h / NE | 13% | 23°C | Moderate | 0% | |
Tue, Apr 9 |
| Sunny. Pleasantly warm. | 26°C | 13°C | 13 km/h / SSW | 14% | 25°C | Moderate | 0% | |
Wed, Apr 10 |
| High level clouds. Pleasantly warm. | 26°C | 12°C | 13 km/h / W | 15% | 25°C | Moderate | 0% | |
Thu, Apr 11 |
| High level clouds. Pleasantly warm. | 28°C | 14°C | 9 km/h / E | 16% | 26°C | Moderate | 0% | |
Fri, Apr 12 |
| High level clouds. Pleasantly warm. | 28°C | 14°C | 8 km/h / WNW | 31% | 27°C | Moderate | 15% | |
Sat, Apr 13 |
| More sun than clouds. Warm. | 27°C | 12°C | 13 km/h / NNW | 46% | 27°C | Moderate | 0% | |
Sun, Apr 14 |
| Mostly sunny. Warm. | 25°C | 12°C | 6 km/h / N | 44% | 26°C | Moderate | 15% | |
Mon, Apr 15 |
| Sunny. Pleasantly warm. | 26°C | 14°C | 9 km/h / N | 40% | 26°C | Moderate | 15% | |
Tue, Apr 16 |
| Sunny. Pleasantly warm. | 26°C | 14°C | 13 km/h / ENE | 38% | 26°C | Moderate | 10% | |
Wed, Apr 17 |
| High level clouds. Pleasantly warm. | 27°C | 15°C | 17 km/h / SE | 24% | 26°C | Moderate | 10% | |
Thu, Apr 18 |
| High level clouds. Pleasantly warm. | 29°C | 15°C | 3 km/h / N | 23% | 27°C | Moderate | 0% | |
Fri, Apr 19 |
| More sun than clouds. Pleasantly warm. | 29°C | 15°C | 13 km/h / N | 34% | 28°C | Moderate | 10% |