• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ببخشید داداش گلم اینجا فقط باید عکسی که مربوط به هواشناسی میشه رو گذاشت؟؟؟ یانه
میشه عکس دیگه ای گذاشت؟؟ مثل برف و از این چیزا:تعجب:

اگر مربوط به هواشناسی باشه ایرادی نداره، برف هم که به هواشناسی مربوط هست.

mohamad$

کاربر ويژه
ببخشید داداش گلم اینجا فقط باید عکسی که مربوط به هواشناسی میشه رو گذاشت؟؟؟ یانه
میشه عکس دیگه ای گذاشت؟؟ مثل برف و از این چیزا:تعجب:

با عرض سلام خدمت شما . محیط این تاپیک جوری نیست که فقط نقشه های هواشناسی گذاشته بشه . عکس از طبیعت و کوه و مسافرت و هر چیزی که به اسمون و زمین مربوط بشه میشه گذاشت .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من یه کتاب خوندم. نوشته بود چند هزار سال پیش شبه جزیره عربستان مکانی بسیار سرسبز و پُربارش بوده

و بعد یهو خشک میشه و مردمش هر کدوم یه جا فرار می کنند و...

چه عاملی باعث خشکی و چه عاملی باعث پُربارش اش شده بوده؟

بنظر من که از دریای عرب و اقیانوس هند تغذیه میشده.

~~~

قاره استرالیا هم همینطور بوده. من خودم یه مستند دیدم که استرالیا سرسبز بوده و مثل الان خشک نبوده

بله من هم در مورد وجود بستر رودخانه ها زیر شن های عربستان خوندم.
به نظر میرسه قبلا مکان پرآب و سرسبزی بوده، از لحاظ زمینشناسی، عربستان قبلا روی خط استوا بوده و بعدا به سمت ارواسیا حرکت کرده و در محل عراق کنونی به صفحه ارواسیا برخورد کرده و نتیجه اش چین خوردن ترکیه و بوجود اومدن رشته کوه زاگرس هست.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
با عرض سلام خدمت شما . محیط این تاپیک جوری نیست که فقط نقشه های هواشناسی گذاشته بشه . عکس از طبیعت و کوه و مسافرت و هر چیزی که به اسمون و زمین مربوط بشه میشه گذاشت .

آهان
مرسی از لطفت برادر بزرگوار:8:

اگر مربوط به هواشناسی باشه ایرادی نداره، برف هم که به هواشناسی مربوط هست.
چه خوب:13:
ممنونم ازت:5:

چرا که نه عکس از پدیدهای جوی هم جزوه هواشناسیه
:ایول: داداش خودم
:احترام:

خب با اجازتون الان یکیشو میزارم ببین ایرادی داره یانه:5:
ممنون:13:

mohamad$

کاربر ويژه
ارتفاعات شهر تهران اسفند 91 / نمای دور از پناهگاه امیری ( 3350 متر ، ساختمون اطراف تخت سنگها )

عکس و از 3000 متری گرفتم

8q5ul46kj74eu0r8bx.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سرد چال آنچنان در ايران فراواني نداره. بنابر اين هم اكنون فرصت بسيار خوبي براي مطالعه چنين سيستم هايي بدست اومده.

نقشه ارتفاع ژئوپتانسيل تراز مياني

نقشه پر فشار جنب حاره اي در تسهيل تغذيه رطوبتي كم فشار به روشني مشخص هست:

n36zj67jzj8f3lx79a24.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چهار شنبه و به نحو مطلوبتر پنجشنبه سرتاسر نيمه شمالي از شمال غرب تا شمال شرق، سواحل خزر، استان هاي دامنه البرز جنوبي شاهد رگبار رعد و برق وزش باد شديد خواهند بود. :شاد2:

ali.doosti

کاربر ويژه
اون بحث عربستان کویر فکرکنم فراتر از میلیون ساله نه چندهزارسال و احتمالا مربوط به دوره ای بشه که دشت کویر ماهم دریا بود!
همون قضیس که میگن قبلا خوب بوده ما نبودیم...بعدنم خوبه باز ما نیستیم!تصور کنید آینده ایران جای روسیس نوه هامون چه حالی کنن (البته اگه دنیایی باشه)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چهار شنبه و به نحو مطلوبتر پنجشنبه سرتاسر نيمه شمالي از شمال غرب تا شمال شرق، سواحل خزر، استان هاي دامنه البرز جنوبي شاهد رگبار رعد و برق وزش باد شديد خواهند بود. :شاد2:

اثرات مثبت شدن NAO و AO به وضوح در آب و هواي اين روزاي كشور مشخصه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا