• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rastegari

Banned
اون بحث عربستان کویر فکرکنم فراتر از میلیون ساله نه چندهزارسال و احتمالا مربوط به دوره ای بشه که دشت کویر ماهم دریا بود!
همون قضیس که میگن قبلا خوب بوده ما نبودیم...بعدنم خوبه باز ما نیستیم!تصور کنید آینده ایران جای روسیس نوه هامون چه حالی کنن (البته اگه دنیایی باشه)

هِووِووهِووو :نه: :خنده1:

بنظر من زمان انسان ها هم همچین چیزی بوده.

مگه عصر یخبندان انسان نبوده؟؟؟

انسان ها خیلی تغییرات آب و هوایی دیدن و هروز باید شاهدش باشند

شاید در دوران ما هم اتفاق عجیبی بیوفتد! :49:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پنجشنبه _ بارش
78d02ap3y8q5fpg1xqea.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اون بحث عربستان کویر فکرکنم فراتر از میلیون ساله نه چندهزارسال و احتمالا مربوط به دوره ای بشه که دشت کویر ماهم دریا بود!
همون قضیس که میگن قبلا خوب بوده ما نبودیم...بعدنم خوبه باز ما نیستیم!تصور کنید آینده ایران جای روسیس نوه هامون چه حالی کنن (البته اگه دنیایی باشه)

دانشمندان احتمال جابه جايي شديد قطب هاي مغناطيسي زمين و در نتيجه جابه جايي محور زمين در آينده نزديك دادند كه در نتيجه قطب شمال زمين در مركز روسيه قرار ميگيره اروپا به عرض هاي جنوبي تر انتقال پيدا ميكنه و گرمتر و مرطوبتر خواهد شد و ايران عزيز هم به عرض جغرافيايي قزاقستان انتقال پيدا ميكنه!اين اتفاق ممكنه هر لحظه در اين كره خاكي بيفته كه موجت تلفات سنگيني ميشه و لازم به ذكر هست كه جابه جايي قطب هاي مغناطيسي زمين دوره هاي زماني خاص داره!

ali.doosti

کاربر ويژه

علیک سلام:گل:
سپاس فراوان:شاد2:

چرا داداش:ناراحت:

بقیه میتونن ببینن؟:تعجب:

بله مشخصن!اولی احتمالا مربوط به کانادا یا امریکاس دومیم غروب آفتابه...
ممنونم زهرا جان زیبا بودن ولی اگر از منطقه خودتون عکس بگذارید و کار خودتون باشه با استقبال زیادی روبه رو میشه...در این فروم سعی بر نوآوریه:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه

دانشمندان احتمال جابه جايي شديد قطب هاي مغناطيسي زمين و در نتيجه جابه جايي محور زمين در آينده نزديك دادند كه در نتيجه قطب شمال زمين در مركز روسيه قرار ميگيره اروپا به عرض هاي جنوبي تر انتقال پيدا ميكنه و گرمتر و مرطوبتر خواهد شد و ايران عزيز هم به عرض جغرافيايي قزاقستان انتقال پيدا ميكنه!اين اتفاق ممكنه هر لحظه در اين كره خاكي بيفته كه موجت تلفات سنگيني ميشه و لازم به ذكر هست كه جابه جايي قطب هاي مغناطيسي زمين دوره هاي زماني خاص داره!

هادی؟ جان جابه جایی مغناطیسی فکر نکنم تاثیری بر آب و هوا داشته باشه و جا به جایی قطبین مغناطیسی زمین روندی طبیعیه که با بازه های مشخص انجام میشه و الان هم هردوقطب در حال جابه جا شدنن.
بسته به سرعت جابه جایی مدت زمان خاصی طول میکشه تاکاملا جابه جا شن...

Rastegari

Banned
مثل اینکه ایران جزء آخرین کشور های بوده که تشکیل شده!

اون دریای شمال ایران هم اسمش تتیس بوده و به اسکاندیناوی اروپا وصل بوده. دریای مازندران هم بازمانده دریای تتیس هستش.

تصویر:

800px-Blakey_35moll.jpg

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
بله مشخصن!اولی احتمالا مربوط به کانادا یا امریکاس دومیم غروب آفتابه...
ممنونم زهرا جان زیبا بودن ولی اگر از منطقه خودتون عکس بگذارید و کار خودتون باشه با استقبال زیادی روبه رو میشه...در این فروم سعی بر نوآوریه:گل:
ممنونم:احترام:
چشم سعی میکنم :8:
:13:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی؟ جان جابه جایی مغناطیسی فکر نکنم تاثیری بر آب و هوا داشته باشه و جا به جایی قطبین مغناطیسی زمین روندی طبیعیه که با بازه های مشخص انجام میشه و الان هم هردوقطب در حال جابه جا شدنن.
بسته به سرعت جابه جایی مدت زمان خاصی طول میکشه تاکاملا جابه جا شن...

الان سرعت جا به جايي زياد شده علي جان درضمن اين جابه جايي در آينده نزديك باعث معكوس شدن قطب هاي مغناطيسي زمين ميشه كه باعث تغيير محور حركتي زمين ميشه!

Rastegari

Banned
اعتراض

اول به سراغ یهودی‌ها رفتند
من یهودی نبودم ، اعتراضی نکردم.
پس از آن به لهستانی‌ها حمله بردند
من لهستانی نبودم و اعتراضی نکردم.
آن‌گاه به لیبرال‌ها فشار آوردند
من لیبرال نبودم ، اعتراض نکردم.
سپس نوبت به کمونیست‌ها رسید
کمونیست نبودم ، اعتراضی نکردم.
سرانجام به سراغ من آمدند
هرچه‌ فریاد زدم ‌کسی‌ نبود که‌ اعتراض ‌کند.

6a00d8341c562c53ef0148c871c667970c-800wi

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
جزيره تاهيتي
meteogram.php

داروين استراليا

meteogram.php

با اين اوصاف شرايط براي ما مناسب هست.

Rastegari

Banned
شهرستان قروه در کردستان

کلا این جور دریاچه ها رو می پسندم.
خیلی حال میده مخصوصا برای پیاده روی با خانواده

800px-Sarab.jpg

mehrafarin

کاربر ويژه
رونق پيست اسکي سپيدان با بارش برف در بهار

[TD="align: left"] [/TD]

1392\01\18 - 6:34 PM

شیراز/ واحد مرکزی خبر / ورزشی

بارش 30 سانتیمتری برف در ارتفاعات سپیدان فارس به پیست اسکی پولاد کف سپیدان رونق دوباره ای بخشید .
بارش 30 سانتی متر برف در شب گذشته ارتفاعات شهرستان سپیدان را سفید پوش کرد .
بارش برف در سپیدان موجب شده است تا پیست اسکی پولاد کف این شهرستان رونق دوباره ای بگیرد و علاقه مندان به ورزش های زمستانی در بهار به ورزش اسکی و دیگر ورزش های زمستانی بپردازند.
سرد شدن هوا و بارش برف در این موقع از سال کم سابقه بوده و مردم را غافلگیر کرده است.
پیست اسکی پولادکف در 15 کیلومتری غرب سپیدان و حدود 100 کیلومتری شمال غربی شیراز واقع شده است و معمولا از اواخر پاییز با بارش نخستین برف تا اوایل فروردین میزبان علاقه مندان به ورزش مفرح اسکی است .

aznavar

کاربر ويژه
رفتم تا اون بالامالاهامتاسفانه بارندگیه اخیر تاثیری روی سرسبز شدن اطراف نداشته. گلهای زرد و سفید دارن جاشونو به خارو خاشاک میدن!

1ilixy83789o1xgk2y3z.jpg

rvpgqal8aw0j1r7wnmd.jpg

asbhyizifxuff3cpyacw.jpg

aznavar

کاربر ويژه
مهردا اون جزیره ای که گفتی پر بارشه فک کنم موریس باشه. با بارش سالیانه 2 متر:تعجب2:

rahsazan

کاربر ويژه

04/06/2013 at 15:00 UTC

بارش روز قبل

24 hours amount precipitation. 04/07/2013 at 15:00 UTC
(75 of 75 stations)

​​

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا