Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
اینهم از نوسان قطبی و آپدیت جدیدش:
سلام برادرای عزیز:احترام:
امیدوارم حالتون خوب باشه:5:
خب منم که خوبم:نیش:
گفتم بیام یه عکسی بذارم با اجازه شما و مدیر گرامی....
همش خوب بود بغیر از آخری!
می دونستید اصفهان در واقع رودخونه نداره؟زاینده رود یه شاخه از کارونه که زمان صفویه به اصفهان منتقل شده؟کد خبر: ۱۴۵۹۰۵
۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۴
مدیر کل حوادث غیر مترقبه استانداری اصفهان گفت: در حال حاضر جریان آب زاینده رود به اصفهان رسیده است.
منصور شیشه فروش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه از خرداد ماه سال گذشته تا کنون ما شاهد عبور هیچ جریان آبی در رودخانه نبوده و اکنون بستری خشک دارد، افزود: به همین سبب سرعت آب برای رسیدن به سمت شهر اصفهان کند است و پیش بینی میشود تا بعد از ظهر امروز به پلهای تاریخی برسد.
وی همچنین به حجم سد زاینده رود نیز اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر حجم زاینده رود نزدیک به 380میلیون متر مکعب است.
مدیرکل حوادث غیرمترقبه استانداری اصفهان در ادامه سخنان خود اظهار داشت: کارگروه لازم برای رصد دائمی موضوع نیز تشکیل شده است.
شیشه فروش :خنده2:گفت: جریان آب زاینده رود به سبب تامین آب باغات و کشاورزان است و از بخشهای مختلف تقاضا میشود تا نهایت صرفه جویی را در این خصوص داشته باشند.
گفتنی است در پی جاری شدن زاینده رود در اصفهان پس از ده ماه، مردم شهر با تجمع در کنار این رود، ابراز شادمانی کرده و اشک شوق ریختند.
می دونستید اصفهان در واقع رودخونه نداره؟زاینده رود یه شاخه از کارونه که زمان صفویه به اصفهان منتقل شده؟
تو تاریخ فقط از خوزستان آب بردن!:سکوت:
می دونستید اصفهان در واقع رودخونه نداره؟زاینده رود یه شاخه از کارونه که زمان صفویه به اصفهان منتقل شده؟
تو تاریخ فقط از خوزستان آب بردن!:سکوت:
:خنده2:ما هر چی بد بختی میکشیم از این صفویه گوربه گور شدست:خنده2:
چهارمحالو خوزستانو لرستان نداره!مسیرشون اینه که بیانو بریزن تو خلیج پارس!البته بهتره بگیم هردو تاش مال چهارمحال و بختیاری هستش.
بهت پیشنهاد می کنم این وبسایت دیده بان طبیعت بختیاری رو بخونی که این سدسازی ها و انتقال آب به استان های اصفهان و خوزستان چه بلایی سر طبیعت بختیاری آورده
http://www.tabiatbakhtiari.com/archives/tag/%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C
چهارمحالو خوزستانو لرستان نداره!مسیرشون اینه که بیانو بریزن تو خلیج پارس!
تازه یه سد بختیاری دارن میزنن رو دز نمیدونم چه بلایی سر این بیاره!نمی دونم این همه سد واسه چیه والا محیط زیستو نابود میکنه!فردا خوزستان خودش چشمه گردوخاک میشه!
حالا این هیچ
ترکیه می خواد یه سد بزنه روی رورخانه های که به دجله و فرات میرسند و تا اروند میادش...
اگه ترکیه این سد رو بزنه خوزستان با خاک عراق یکسان میشه!
:غش::غش::غش2::9::15::10::10::10:از همه مخسره تر اتقال اب به قم هستش باور کن مردم قمو منتقل میکردن خیلی سودش بیشتر هستش تازه مردم قم هم از دست اب و هوای جهنمی قم راحت میشن!!!
بحث جنگ آبه که به زودی شروع یشه...عزیز من
خود ایران هم داره حتی رو کوچکترین ابراهه هایی که از مرز ایران خارج میشه سد میسازه و در این میون مسئله ترس و ضعف اصلا مطرح نیست!!!!
عزیز من
خود ایران هم داره حتی رو کوچکترین ابراهه هایی که از مرز ایران خارج میشه سد میسازه و در این میون مسئله ترس و ضعف اصلا مطرح نیست!!!!