• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
با گوشی نمی تونم لایک کنم فقط اومدم بگم خیلی گرمه. فکر کنم بریم بالای 30 درجه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سیکلون در منتهی علیه جنوب شرقی کشور روی شهرستان سراوان در حال چرخش هست، طبق نقشه ها تا مرز کوه های هیمالیا هم پیشروی خواهد کرد!

pokerface

متخصص هواشناسی
در تائید صحبت‌های مهدی و فولادی عزیز این مطلب که از این کتاب گرفته شده و کاملا evidence based و بر پایه مقالات نوشته شده
rp1e1r72q40ogbr0x97n.png
w62l83hfe2yox9zxnk2.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ضمن تشکر از دوستان و اساتید عزیزم

که به بررسی و اظهار نظر در خصوص شاخص دورپیوندی نوسان اقیانوس اطلس شمالی می پردازند استدعا دارم مطالب مفیدشون رو در لینک زیر قرار بدن تا دانشنامه ای که با کمک هم در حال تهیه و تکمیلش هستیم مثمر ثمر واقع بشه و قابلیت استناد در آینده رو داشته باشه.

بحث علمی و آکادمیک یعنی همین

یعنی اینکه نظرات و تحلیل های موافق و مخالف در محیطی ارام و بدون دقدقه بتونند تفاسیر خودشون رو ارائه بدن.

( مهرداد - مهدی- بهروز- امیر کوروش -علی دوستی و .....همه دوستان عزیزم ، بسم الله:گل:)

www.iranjoman.com/showthread.php?t=65688

خیلی ممنون از شما بزرگواران

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دمای هوای چند شهر ایران

اهواز 34!
تهران 24
مشهد/شیراز/اصفهان 22
تبریز 23

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان:گل:

چه خبرا؟

به سلامتی تا کی در ایران هستی؟

الان شمال بهشتیه برای خودش خوش یه حالت که گیلانی

درود ماهان عزیز، خوبی؟

خوش گذشته؟ تا کی هستی؟

سلام بر شما
جای شمال خالی تا الان خوب بود. فقط این گرما یه مقدار تعدیل بشه بد نیست!! حساسیت فصلی هم گرفتم!!
اگه اتفاق خاصی نیوفته تا 30ام ایرانم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرماندار ویژه رفسنجان از جاری شدن آب در رودخانه شور این شهرستان بعد از 20 سال خبر داد.
علی آرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، با اشاره به بارندگی‌های اخیر در شهرستان رفسنجان اظهار کرد: این منطقه که از خشکسالی‌های متمادی رنج می‌بُرد، امسال با ریزش نزولات جوی روبرو و این مسئله باعث شادی کشاورزان و مردم محلی شده است.
وی گفت: طی چندین سال گذشته، بارش‌ها در این شهرستان حتی به 20 میلی متر هم نمی‌رسید و این در حالی است که طی سه روز اخیر 50 میلی‌متر بارندگی در رفسنجان داشته‌ایم.
وی از جاری شدن آب در رودخانه شور در این شهرستان در اثراین بارش‌ها خبر داد و اظهار کرد: این رودخانه در 20 سال گذشته به خاطر حجم ناچیز بارش‌ها جاری نشده است.
معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرماندار ویژه رفسنجان با بیان اینکه مسیر این رودخانه از غرب و شمال رفسنجان شروع و از داخل شهر عبور می‌کند، ابراز کرد: بارش‌های اخیر رودخانه شور را جاری کرده است.
وی همچنین بیان کرد: مراتع و دشت رفسنجان نیز در اثر بارش‌های اخیر سیراب شده است.
آرمان در خصوص خسارات ناشی از این بارش‌ها در شهرستان رفسنجان هم گفت: خوشبختانه سیلاب در این منطقه نداشته‌ایم اما در روستاهای کوهستانی که بیشتر مناطق گردشگری هستند بخشی از راه‌های دسترسی از بین رفته است.

http://isna.ir/fa/news/92011905313/جاری-شدن-آب-در-رودخانه-شور-رفسنجان-پس-از

arak

New member
بنظر من ترکیه اصلا کشور رویائی که شما بیان می کنی نیست خوب ترکیه بیشترش یکی از خشن ترین آب و هوا های دنیا رو داره شاید کویر مثل ایران نداشته باشه اما میانگین بارشش فکر کنم مثل استان های زاگرس مرکزی 300 تا 400 باشه
خوب نیست تو ذهن اسطوره بسازه آدم همه چیز ماله همه است و یک نفر و عنصر هر چه هم متعالی باشه یکیه و تأثیری زیادی نداره و ...
البته تو حاشیه دریای سیاه بارش در حد شمال خودمون وحتی بالاتره،برای مثال بارندگی استان ریزه ترکیه چیزی حدود 2400mmدر ساله.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام بر شما
جای شمال خالی تا الان خوب بود. فقط این گرما یه مقدار تعدیل بشه بد نیست!! حساسیت فصلی هم گرفتم!!
اگه اتفاق خاصی نیوفته تا 30ام ایرانم.

پس تقریبا 10 روزی ایران هستی.
حساسیت فصلی بد چیزیه! من اهواز که بودم نفسم رسما به شماره می افتاد!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس واقعا برای ما که گل کاشت و با وجود مثبت شدن نوسان مذکور درسته که بارشهای ما افزایش پیدا کرده ولی سایر نقاط کشور بدون بارش نشدند خدا رو شکر

13041606_2_0806.gif

13041606_2_0806.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس واقعا برای ما که گل کاشت و با وجود مثبت شدن نوسان مذکور درسته که بارشهای ما افزایش پیدا کرده ولی سایر نقاط کشور بدون بارش نشدند خدا رو شکر

13041606_2_0806.gif

13041606_2_0806.gif

با این همه بارش روی افغانستان و بارشهای قبلی، اگر امسال هیرمند رو به سمت ایران رها نکنند واقعا بی انصافی کردن! دریاچه هامون چندین ساله خشک شده و متاسفانه دولت ما هم پیگیر حق آبه هیرمند که توافق نامه اش دهه 50 شمسی با دولت افغانستان تنظیم شده نیست!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارش روی سومالی ارتباطی با سیستم های بارشی روی منطقه ما نداره و مربوط به انتقال رطوبت از سمت شرق آفریقا به سمت سومالی هست.

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان
خدا رو هزار مرتبه شکر که نیمه جنوبی کشور یک بارش سراسری ، مداوم و چشمگیر رو پس از سالها تجربه کرد
خدا رو باز هم شکر که این حجم و گستردگی بارش با کمترین خسارات و تلفات داره به پایان میرسه که این مرهون هسته سرد سیستم و بارش برف در ارتفاعات بجای رگبار باران بوده ( در خیلی از مناطق کرمان و فارس از 2000 تا 2500 به بالا بارش برف رو داشتیم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا