محمد عکس تاریخش برای کی هستش؟
کجاست؟
دره مراد بیک . همدان . تاریخش فکونم 12 فروردین
محمد عکس تاریخش برای کی هستش؟
کجاست؟
نقشه آنومالی( ناهنجاری) دما
درود بر دوستان
نقشه آنومالی بارش و دمای بالا نشون میده که مدل اسمبل اعتقاد داره از 17 اپریل به بعد نوسان اقیانوس اطلس شمالی همچنان مثبت هست ولی دمای هوا در مناطق جنوبی ایران کاهش پیدا میکنه ومجددا با استقرار سردچال نواحی جنوبی و جنوب شرق ایران شاهد بارشهای سنگینی خواهند بود.
این پدیده پیشرو بازهم آنومالی با انحراف بالاست!!!!!!!!!!
ولی یک نکته آپدیت جی اف اس برای نوسان NAO صادر شده که روندی کاملا مثبت رو نشون میده ولی آپدیت مدل اسمبل این شاخص هنوز منتشر نشده:
آپدیت مدل جی اف اس:
شاخص AO هم به ماشاء الله به جونش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود بر شما استاد اميرمحسن گل
به نظر در مورد NAO كاملن هم عقيده شديم ولي چه شد كه در مورد اين شاخص نظرت را عوض كردي؟پارسال من اين شاخص را در منطقه شمال شرق مورد بررسي قرار دادم و به اين نتيجه رسيدم تقريبن هر گاه اين شاخص مثبت بوده سرما به شمال شرق نفوذ كرده!
درود بر شما استاد اميرمحسن گل
به نظر در مورد NAO كاملن هم عقيده شديم ولي چه شد كه در مورد اين شاخص نظرت را عوض كردي؟پارسال من اين شاخص را در منطقه شمال شرق مورد بررسي قرار دادم و به اين نتيجه رسيدم تقريبن هر گاه اين شاخص مثبت بوده سرما به شمال شرق نفوذ كرده!
درود هادی جان
راستش من در مورد شاخص ها زیاد اعتقادی نداشتم و به تاثیر یک شاخص به تنهایی در اقلیم یک منطقه خاص اعتقاد چندانی نداشتم و در موردش بررسی و تحقیقات آنچنانی هم نداشتم.
ولی در سال گذشته و سال جاری تاثیراتش رو در دنیا و ایران بوضوح دیدم.