• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
نمای قله ی توچال از خیابان سپهر مرزداران روز 13 فروردین
nwgcicgbu1ym70ss41tq.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه آنومالی بارش و دمای بالا نشون میده که مدل اسمبل اعتقاد داره از 17 اپریل به بعد نوسان اقیانوس اطلس شمالی همچنان مثبت هست ولی دمای هوا در مناطق جنوبی ایران کاهش پیدا میکنه ومجددا با استقرار سردچال نواحی جنوبی و جنوب شرق ایران شاهد بارشهای سنگینی خواهند بود.

این پدیده پیشرو بازهم آنومالی با انحراف بالاست!!!!!!!!!!

ولی یک نکته آپدیت جی اف اس برای نوسان NAO صادر شده که روندی کاملا مثبت رو نشون میده ولی آپدیت مدل اسمبل این شاخص هنوز منتشر نشده:

آپدیت مدل جی اف اس:

06zgfsnao.gif

شاخص AO هم به ماشاء الله به جونش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06zgfsao.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نقشه آنومالی بارش و دمای بالا نشون میده که مدل اسمبل اعتقاد داره از 17 اپریل به بعد نوسان اقیانوس اطلس شمالی همچنان مثبت هست ولی دمای هوا در مناطق جنوبی ایران کاهش پیدا میکنه ومجددا با استقرار سردچال نواحی جنوبی و جنوب شرق ایران شاهد بارشهای سنگینی خواهند بود.

این پدیده پیشرو بازهم آنومالی با انحراف بالاست!!!!!!!!!!

ولی یک نکته آپدیت جی اف اس برای نوسان NAO صادر شده که روندی کاملا مثبت رو نشون میده ولی آپدیت مدل اسمبل این شاخص هنوز منتشر نشده:

آپدیت مدل جی اف اس:

06zgfsnao.gif

شاخص AO هم به ماشاء الله به جونش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06zgfsao.gif

درود بر شما استاد اميرمحسن گل
به نظر در مورد NAO كاملن هم عقيده شديم ولي چه شد كه در مورد اين شاخص نظرت را عوض كردي؟پارسال من اين شاخص را در منطقه شمال شرق مورد بررسي قرار دادم و به اين نتيجه رسيدم تقريبن هر گاه اين شاخص مثبت بوده سرما به شمال شرق نفوذ كرده!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

به نظر در مورد NAO كاملن هم عقيده شديم ولي چه شد كه در مورد اين شاخص نظرت را عوض كردي؟پارسال من اين شاخص را در منطقه شمال شرق مورد بررسي قرار دادم و به اين نتيجه رسيدم تقريبن هر گاه اين شاخص مثبت بوده سرما به شمال شرق نفوذ كرده!

البته اين سرما بجز در فصل گرم سال همراه بوده با بارش كه گاه بارش هم سنگين بوده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود هادی جان

راستش من در مورد شاخص ها زیاد اعتقادی نداشتم و به تاثیر یک شاخص به تنهایی در اقلیم یک منطقه خاص اعتقاد چندانی نداشتم و در موردش بررسی و تحقیقات آنچنانی هم نداشتم.

ولی در سال گذشته و سال جاری تاثیراتش رو در دنیا و ایران بوضوح دیدم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در ضمن اینرو هم بگم که برای مدلهای جی اف اس- ECMWF و اسمبل به صورت جداگانه هر 6 ساعت برای نوسانات این شاخص آپدیتی کاملا واضح و مشخص منتشر میشه و تغییرات در نقشه های الگوی بارش و دمای هر آپدیت کاملا منطبق و متاثر از این نوسانات هست.

IRAJ1

کاربر ويژه
با درود
چنتا از عکسای سفر به جنوب

مسیر بین یاسوج گچساران

گچساران و بارش شدید باران

جاده گچساران گناوه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود هادی جان

راستش من در مورد شاخص ها زیاد اعتقادی نداشتم و به تاثیر یک شاخص به تنهایی در اقلیم یک منطقه خاص اعتقاد چندانی نداشتم و در موردش بررسی و تحقیقات آنچنانی هم نداشتم.

ولی در سال گذشته و سال جاری تاثیراتش رو در دنیا و ایران بوضوح دیدم.

بسيار سپاسگذارم امير محسن جان
ولي من با امير تهرانپارس يك قراري گذاشتم كه آخر اين هفته اثرات مثبت شدن شاخص NAO را به وضوح در نيمه شمالي خواهيم ديد شايد با اين شرايط فعلي و شرايط هفته بعد ايشون يك كم نظرشون تغيير پيدا كند البته اميدوارم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا