aria_tehran
کاربر ويژه
تهران
خدارو شکر ما تو ایران گردباد نداریم واگرنه همیشه تو ماشین بودی و دنبال گردباد:خنده2:منتهی زیاد وحشت نکنید من در کنار این روستا مستقر میشم:فرار:
سلام بهروز جان
در مورد محل استقرار دوربین برای ثبت پدیده رعد و برق ازم سوال کردی و چشم اندازش که در واقع location زیر رو انتخاب کردم ولی خوب باید تصاویر ماهوار ای رو به همراه آخرین تصویر رعد و برق رو چک کنم و آنلاین باشم تا زمانیکه فرصت دارم و رعد و برقها ازم فاصله دارند بتونم چندتاشون رو ثبت کنم.
کار خطرناکیه ولی به ریسکش می ارزه و هر چی قسمت باشه:
خوب این عکسا هم به سفارش و درخواست بهروز عزیز
تنها معبر ورودی شهر کلات و دقیقا اونور تونل شهر شروع میشه:
بند نادری:
رودخانه دربند :
اینم فکر کنم شالیزار باش ولی از نوع کوچیکش چون بزرگتراش سمت لائین و ارتوکند و ارچنگان هستند:
خیلی ممنونم امیر جان،واقعا زیباست و اون بند هم خیلی جالبه باید خیلی قدمت داشته باشه.
الان یه توده ابر خوب بالا سر مت قرار داره و داره رعد وبرق می زنه بالا سرمون ولی دریغ از بارون خوبشمال غرب تهران رعدوبرق زد لحظاتی پیش
ابرا انسجام لازم رو دیگه ندارن
بسیار زیبا امیر جان فکر کنم بارش های شدیدی اینجا اتفاق می افته و فرسایش بالاست و فکر کنم برف اینجا هم خوب باشهسلام بهروز جان
در مورد محل استقرار دوربین برای ثبت پدیده رعد و برق ازم سوال کردی و چشم اندازش که در واقع location زیر رو انتخاب کردم ولی خوب باید تصاویر ماهوار ای رو به همراه آخرین تصویر رعد و برق رو چک کنم و آنلاین باشم تا زمانیکه فرصت دارم و رعد و برقها ازم فاصله دارند بتونم چندتاشون رو ثبت کنم.
کار خطرناکیه ولی به ریسکش می ارزه و هر چی قسمت باشه:
بهترین نقطه الوند بنظر من محمد جان تخت نادر هدره مراد بیک . همدان . تاریخش فکونم 12 فروردین
خوب پس گل دهی زردآلو در نهاوند و همدان همزمان بوده