• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
تهران
meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بهروز جان

در مورد محل استقرار دوربین برای ثبت پدیده رعد و برق ازم سوال کردی و چشم اندازش که در واقع location زیر رو انتخاب کردم ولی خوب باید تصاویر ماهوار ای رو به همراه آخرین تصویر رعد و برق رو چک کنم و آنلاین باشم تا زمانیکه فرصت دارم و رعد و برقها ازم فاصله دارند بتونم چندتاشون رو ثبت کنم.

کار خطرناکیه ولی به ریسکش می ارزه و هر چی قسمت باشه:

80fcb87nkm8c7bbbtqq4.jpg

lcc4rph0pauqssuaksag.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
سلام به دوستان عصری مناطق جنوبی و مرکزی تهران عجب بارونی باریدش جالبه من که تو شمال غرب شهر تو دانشگاه بودم فقط رعدوبرق میزدش و بارش کمی داشت سوار اتوبوس شدم هرچی میرفتم پایین تر بارش شدید و شدید تر مشدش!!!!

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام بهروز جان

در مورد محل استقرار دوربین برای ثبت پدیده رعد و برق ازم سوال کردی و چشم اندازش که در واقع location زیر رو انتخاب کردم ولی خوب باید تصاویر ماهوار ای رو به همراه آخرین تصویر رعد و برق رو چک کنم و آنلاین باشم تا زمانیکه فرصت دارم و رعد و برقها ازم فاصله دارند بتونم چندتاشون رو ثبت کنم.

80fcb87nkm8c7bbbtqq4.jpg

lcc4rph0pauqssuaksag.jpg

امیر جون محشر بود،عجب سدیه این کوه‌ها در برابر دشمنان کلات،منتظر عکسهای جنگلهای انبوه آرس و صخره‌های هزار مسجد هستم،فقط میری دنبال طوفان توی کوهستان خیلی‌ مراقب باش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این عکسا هم به سفارش و درخواست بهروز عزیز

تنها معبر ورودی شهر کلات و دقیقا اونور تونل شهر شروع میشه:

qo1n3cx70uaflj0xrm9p.jpg

بند نادری:

kazj1c27ci04n00ib3.jpg

رودخانه دربند :

ph2re6t2rjzt7k2v9582.jpg

4nx7ar1m3focgx53wds.jpg

rlky4t6f4zgb2qud0c13.jpg

j0n8j9uce34wtynhv4sb.jpg

اینم فکر کنم شالیزار باش ولی از نوع کوچیکش چون بزرگتراش سمت لائین و ارتوکند و ارچنگان هستند:

psls57ce4bvh43agln46.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی
این افرای ترکمنیه و در کوه‌های هزار مسجد و کپه داغ به میزان کمی‌ مونده.شاید بتونی‌ توی پارک تندوره یا سالوک پیداش کنی‌

2rr1edk0o600kfhgrww.png

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام به داداشای گل وخوبم اگه من سراغی ازشما بگیرم وگرنه شما که احوالی ازابجیتون نمیگیرید
(طرح شرمنده کردن داداشای انجمن
:خنده2:)

اینم یه عکس ببینید دلتون واشه:خنده2:

pokerface

متخصص هواشناسی
خوب این عکسا هم به سفارش و درخواست بهروز عزیز

تنها معبر ورودی شهر کلات و دقیقا اونور تونل شهر شروع میشه:

qo1n3cx70uaflj0xrm9p.jpg

بند نادری:

kazj1c27ci04n00ib3.jpg

رودخانه دربند :

ph2re6t2rjzt7k2v9582.jpg

4nx7ar1m3focgx53wds.jpg

rlky4t6f4zgb2qud0c13.jpg

j0n8j9uce34wtynhv4sb.jpg

اینم فکر کنم شالیزار باش ولی از نوع کوچیکش چون بزرگتراش سمت لائین و ارتوکند و ارچنگان هستند:

psls57ce4bvh43agln46.jpg

خیلی‌ ممنونم امیر جان،واقعا زیباست و اون بند هم خیلی‌ جالبه باید خیلی‌ قدمت داشته باشه.

nojeana

کاربر ويژه
شمال غرب تهران رعدوبرق زد لحظاتی پیش
ابرا انسجام لازم رو دیگه ندارن
الان یه توده ابر خوب بالا سر مت قرار داره و داره رعد وبرق می زنه بالا سرمون ولی دریغ از بارون خوب
البته رعد و برق ها از یک ساعت قبل کمتر شده ولی می زنه
سرشب خوب بود رعد و برق های عمودی داشتیم ولی بازم بدون بارش

saeed hh

کاربر ويژه
اینجا هم یه دونه زدش ولی خبری از بارون نیستش ولی باد هم شدتش نسبتا زیاد هست

nojeana

کاربر ويژه
سلام بهروز جان

80fcb87nkm8c7bbbtqq4.jpg

lcc4rph0pauqssuaksag.jpg
بسیار زیبا امیر جان فکر کنم بارش های شدیدی اینجا اتفاق می افته و فرسایش بالاست و فکر کنم برف اینجا هم خوب باشه
چون خاکش رو حسابی پیف کرده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا