• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درودی دوباره

ترافیکم{حجم دانلودم}تموم شد؛واسه همین رفتم بیرون،هوا خیلی گرم بود!!

ولی الان ابرای سیاهی سمت غرب بجنورد قرار دارن.فکر کنم بارش خواهیم داشت.

felan123

New member
بلندترین کوه زمین کوه موناکی در هاواییه با ارتفاع بیش از 9000 متر که تنها حدود 4000 مترش از سطح دریا بیرونه اما بلندترین کوه منظومه شمسی کوه المپوس مونس مریخ است که آتشفشانی است خاموش با ارتفاعی حدود 3 برابر قله اورست!

یعنی 5000 متر ش زیر اب هست این یعنی چی ؟ فکر کنم اتشفشانی باشه ؟
پ ارتفاش میشه 4000 متر! راستی موناکی الان فعال یا خاموش؟
المپوس یعنی 24000 متر هست اوه:تعجب2: دما رو ش چند درجه؟

felan123

New member
ارتفاع، از سطح 0 دریا محاسبه می‌شه. اگه این‌طوری که شما می‌گین باشه، نزدیک‌ترین جزیره به گودال ماریاناس در فیلیپین، نسبت به این گودال 12000 متر مرتفع‌تره و بنابراین می‌تونه بلندترین بلندی روی زمین باشه!

ماهان جان از سطح دریا 12000 متر ارتفاع داره ؟

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
اون قسمتی که قرمز کردم به نظر شما درسته یا ناشی از جو زدگی بی سوادان مدرنه:خجالت2: من که فکر می کنم مورد دوم!!

مردم چاهه و جم ، کوه پرديس را فوق العاده مقدس و محترم مي شمارند ، و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا يکي از اولين مکانهايي بوده که نفت در آن سوزانده شده است .
نام اين کوه باستاني پرديس است در حومه شهرستان جم از توابع عسلويه استان بوشهر و در نيمه هاي راه بندر کنگان به فيروز آباد شيراز قرار دارد .

132316_497.jpg

نکات قابل توجهي كه در اين کوه باستاني وجود دارد :

1. قله اين کوه نزديک ترين نقطه زمين به خورشيد است چون بالاترين ارتفاع در نزديکي خط استواست .

2. آتشکده فوق العاده باستاني که در قله کوه قرار دارد ، محل تولد و غسل تعميد پدر جمشيد جم است .

3. مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص اسفالت با ماشين توقف کني و ترمز دستي را بخوابانيد ، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تا کنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرده اند .

4. پوشش گياهي منطقه نوعي خار بياباني گرمسيري منحصر به فرد است که خواص دارويي فراوان دارد و عسل حاصله از منطقه تماما" پيشخريد چند کارخانه داروسازي بزرگ جهان است يکي از ترکيبات اصلي مسکن Advil که يکي از بهترين قرصهاي شناخته شده براي ناراحتي هاي اعصاب و دردهاي ميگرني است از همين عسل تهيه مي شود .

5. اين منطقه خرماي ويژه نيز توليد مي کند كه به نام خرماي خصه معروف است و کاملا در شيره خود غرق مي شود يعني يک کاسه آن ظرف سه ساعت پر از شيره مي شود و اندازه اين خرما اندازه آلبالو بود و به جهت همان خواص دارويي منطقه تماما" براي ساخت قندهاي رژيمي براي بيماران ديابتي صادر مي شود، نکته جالب ديگر رويش درخت زيتون در دامنه شمالي کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهاي چاهه و دره پلنگي مي باشد که در آب و هواي آن منطقه بسيار بعيد مي نمود .

کلیمانجارو فکر کنم نزدیک ترینه.این کوه عددی نیست!

navid-mashhad

کاربر ويژه
یکی از پیج‌های فیس‌بوکی قبلن این نوشته رو تکذیب کرده بود

متاسفانه از این نوع نوشته های بی پایه در فضای مجازی زیاد شده و این سوزنیست در انبار کاه شایعات و اطلاعات نادرست ******ی !!

من راجع به بندهای دیگش ادعایی ندارم چون اطلاعاتی ندارم در موردشون
اما این ادعا که بلند ترین ارتفاع در نزدیکی استواست بسیار خنده دار ( این کوه 1405 متر ارتفاع داره یعنی از کوه های مکه کمتره !!!کلیمانجارو و آند و حتی اورست که با این کوه هم عرضه به جای خود )
تازه به نظرم نزدیک ترین نقطه به خورشید در زمین نقطه ثابتی نیست به دلیل حرکت وضعی زمین

navid-mashhad

کاربر ويژه
جنوب و جنوب غرب مشهد آسمان کاملا تیره شده
دوستان اون نقشه رعد و برق رو از کدوم سایت می گیرین میشه آدرسشو بدین؟؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
کل خراسان بزرگ ( شمالی-جنوبی-رضوی ) رعد و برق داره !!!
هفته قبل 80% کشور رعد و برق بود و اینجا هیچی

Rastegari

Banned
سِی ای زِنَک هُکو هاااا! :خنده2:

ای وَش اِگن قلیون دشتی که با تنباکو برازجون پُر آموت!

~~~

مو با گویش دشتی باتون گپ زِدُوم!

60614_226.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان از سطح دریا 12000 متر ارتفاع داره ؟
نه. منظورم این بود که گودال ماریاناس در اقیانوس آرام در حوالی فیلیپین که 12000 متر عمق داره، پس نزدیک‌ترین جزیره به‌اش از کف اون گودال 12000 متر بلندتره و می‌شه بلندترین کوه جهان. البته این رو با استناد به صحبت دوست‌مون نوشتم و حرفم درست نیست. ارتفاع کوه از سطح دریا سنجیده می‌شه.

Rastegari

Banned
اون قسمتی که قرمز کردم به نظر شما درسته یا ناشی از جو زدگی بی سوادان مدرنه:خجالت2: من که فکر می کنم مورد دوم!!

مردم چاهه و جم ، کوه پرديس را فوق العاده مقدس و محترم مي شمارند ، و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا يکي از اولين مکانهايي بوده که نفت در آن سوزانده شده است .
نام اين کوه باستاني پرديس است در حومه شهرستان جم از توابع عسلويه استان بوشهر و در نيمه هاي راه بندر کنگان به فيروز آباد شيراز قرار دارد .

132316_497.jpg

نکات قابل توجهي كه در اين کوه باستاني وجود دارد :

1. قله اين کوه نزديک ترين نقطه زمين به خورشيد است چون بالاترين ارتفاع در نزديکي خط استواست .

2. آتشکده فوق العاده باستاني که در قله کوه قرار دارد ، محل تولد و غسل تعميد پدر جمشيد جم است .

3. مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص اسفالت با ماشين توقف کني و ترمز دستي را بخوابانيد ، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تا کنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرده اند .

4. پوشش گياهي منطقه نوعي خار بياباني گرمسيري منحصر به فرد است که خواص دارويي فراوان دارد و عسل حاصله از منطقه تماما" پيشخريد چند کارخانه داروسازي بزرگ جهان است يکي از ترکيبات اصلي مسکن Advil که يکي از بهترين قرصهاي شناخته شده براي ناراحتي هاي اعصاب و دردهاي ميگرني است از همين عسل تهيه مي شود .

5. اين منطقه خرماي ويژه نيز توليد مي کند كه به نام خرماي خصه معروف است و کاملا در شيره خود غرق مي شود يعني يک کاسه آن ظرف سه ساعت پر از شيره مي شود و اندازه اين خرما اندازه آلبالو بود و به جهت همان خواص دارويي منطقه تماما" براي ساخت قندهاي رژيمي براي بيماران ديابتي صادر مي شود، نکته جالب ديگر رويش درخت زيتون در دامنه شمالي کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهاي چاهه و دره پلنگي مي باشد که در آب و هواي آن منطقه بسيار بعيد مي نمود .

من جم رفتم و این کوه رو از نزدیک دیدم.

قله این کوه نزدیک ترین... خیلی خیلی مسخره هستش. نمی دونم چه آدم بیماری اومده همچین ادعایی کرده؟!!!

آتشکده داره ولی من نرفتم. اون منطقه کلا آتشکده زیاد داره.

خرما خوبی داره. و من قبلا زیاد ازش شنیده بودم. کلا خرما خوبه و انواع خرما ها خواص دارویی دارند.

خاصیت مغناطیسی! البته داره ها ولی نه اینطور که می گن! یه چیز عادی هستش و بخواد شما رو بکشه و اینجور ها خیلی فانتزی بنظر میرسه!

اون بدبخت هایی هم که با کوه تصادف کردن دیگه سوال نداره! آخر جاده رو ببینید هیچ تابلویی نیست که آدم بفهمه باید به پیچه پس با سَر میره تو کوه! :خنده2:

البته این مغناطیس بودن یه چیز درست و علمی هستشا و خیلی از مناطق کوهستانی اینطور هستش ولی نه اینطوری دیگه!

~~~

راستی من یه سوال دارم. ما بوشهری ها زمانی که در جاده کوهستانی فارس داخل ماشین نشستیم یه دفعه گوشمون کِپ می کنه! بخاطر چیه؟ مخصوصا زمانی که بین دو کوه قرار گرفتیم!

samann

کاربر ويژه
واقعن برای بنده این سوال مهم و البته شرعی حادث شده که دخترهای انزلی هم دختر بندری به حساب می‌آن؟!

مشاهده پیوست 27030
البته من غلط میکنم در این باره نظر بدم اما واسه مجردین میگم ؛ شما با این همه نعمت در شهر اروپایی رشت باز در باره دخترای انزلی کندوکاش می کنین؟:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا