• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام
تهران امروز هم به خصوص صبح هوا آلوده بود!
با وجود اینکه الان خیلی وقته باد هم میاد ولی نمیدونم چرا شفاف نیست
((شایدم گردوخاک عراق باشه))

ماهان.

کاربر ويژه
راستی من یه سوال دارم. ما بوشهری ها زمانی که در جاده کوهستانی فارس داخل ماشین نشستیم یه دفعه گوشمون کِپ می کنه! بخاطر چیه؟ مخصوصا زمانی که بین دو کوه قرار گرفتیم!
والا هر کس در تغییرات ناگهانی فشار هوا دچار گرفتگی گوش می‌شه. مخصوصن کسانی مثل شمالی‌ها و جنوبی‌ها که به فشارهای زیاد هوا عادت دارن، با کاهش فشار دچار این مشکل می‌شن. در جاهایی مثل تونل، جاده‌های کوهستانی و هواپیما.

navid-mashhad

کاربر ويژه
خیلی منتظرم که بارونا شروع بشه
از چهارشنبه سوری یک بارون درست و حسابی ندیدیم:ناراحت:

arak

New member
یعنی 5000 متر ش زیر اب هست این یعنی چی ؟ فکر کنم اتشفشانی باشه ؟
پ ارتفاش میشه 4000 متر! راستی موناکی الان فعال یا خاموش؟
المپوس یعنی 24000 متر هست اوه:تعجب2: دما رو ش چند درجه؟
آره آتشفشانه،اطلاعات بیشتر رو میتونی تو ویکی پدیا مشاهده کنی.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mauna_Kea
Mauna Kea (/ˌmɔːnə ˈk.ə/ or /ˌmnə ˈk.ə/; Hawaiian: [ˈmɔunə ˈkɛjə]) is a volcano on the island of Hawaii. Standing 13,796 ft (4,205 m) above sea level, its peak is the highest point in the U.S. state of Hawaii. However, much of Mauna Kea is below sea level; when measured from its oceanic base, its height is 33,500 ft (10,200 m)—more than twice Mount Everest's base-to-peak height of 3,650 to 4,650 meters (11,980 to 15,260 ft). Mauna Kea is about one million years old, and thus past the most active shield stage of life hundreds of thousands of years ago. In its current post-shield state, its lava is more viscous, resulting in a steeper profile. Late volcanism has also given it a much smoother appearance than its neighboring volcanoes: contributing factors include the construction of cinder cones, the decentralization of itsrift zones, the glaciation on its peak, and the weathering effects of the prevailing trade winds. Mauna Kea last erupted 4,600 years ago. According to the USGS, as of January 2012, the Volcanic-Alert Level is "Normal".[SUP][4]
[/SUP]
منظور من بلندترین کوه از کف بود وگرنه ازیه بچه مدرسه ای هم بپرسی میدونه که اورست بلندترین ارتفاع رو از سطح دریا داره.
در ضمن نزدیکترین جزیره به گودال ماریانا جزیرهfaisاست که 298 کیلومتر با آن فاصله دارد.بنابراین مقایسه آن با کوه موناکی یکم بی ربط به نظر میرسه،در ضمن این جزیره از یک طرف به این گودال محدود میشه (جنوب غربی این گودال قرار داره)و گودی قسمتهای دیگری که نزدیک جزیره اند اون قدر زیاد نیست که بخواد ارتفاع کلی این جزیره از کف اقیانوس ازکوه موناکی بیشتر باشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
حمله ی رعدوبرق ها به سمت مشهد و قوچان!!!از شمال و جنوب!!بجنورد که نیمه ابری شد ولی شرق فکرکنم حسابی داره میباره!!سیاه شده در حد تیم ملی{شرق بجنورد}

L_plot_weather_map.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش عزیز

من با شما موافقم نیستم و با توجه به مروری که روی نقشه ها در چند روز گذشته دارم امروز ، بهترین آپدیت رو برای مشهد داشتیم که حداقل بارش متصور برای روز های آینده 31 میلیمتر هست که رقم درشتیه.

در ضمن حاج محسن از قوچان باهم تماس گرفتم و خبر از رویت ابرهای کومولونیمبوس از شرق قوچان و بر روی بینالود و به نفع مشهد داد و گفت امروز ظاهرا روز مشهد باید باشه

سلام محسن. خسته نباشی. ان شا الله که همینطور باشه و بعد این گپ بارشی بارشای خوبی رو دشت کنیم. نروژ که هنوز به بارش 40 میلیمتری مشهد در شب بکشنبه و صبح دوشنبه اعتقاد داره!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خیلی منتظرم که بارونا شروع بشه
از چهارشنبه سوری یک بارون درست و حسابی ندیدیم:ناراحت:

همه مشهدي ها منتظر بارش بارون هستند 20 روزي هست بارون نديديم ولي آسمون غرب واقعن تيره و تار شده!اگه تگرگ هم با رعد و برق داشته باشيم كه عاليه!

Abbath

New member
درود بر عزیزان،صبح بخیر میگم بهتون(البته با ساعت خواب خودم):خنده1:

@Mohammad-rasht

محمد جان این جونورا چین؟افتادن به جون درخت آلو و ول کن هم نیستن،سم پاشی هم کردم اما از بین نمیرن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام محسن. خسته نباشی. ان شا الله که همینطور باشه و بعد این گپ بارشی بارشای خوبی رو دشت کنیم. نروژ که هنوز به بارش 40 میلیمتری مشهد در شب بکشنبه و صبح دوشنبه اعتقاد داره!

البته آرش جان جي اف اس در آپ صبحش بارش دوشنبه را كم نكرده بود بلكه بارش امروز را كم كرده بود!

tima ir

کاربر ويژه
سلام خدمت همه دوستان منطقه ما هم الان هوای ابری و صدای رعد برق از اطراف به گوش میرسه اما هنوز بارندگی رخ نداده .

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجااتفاقای عجیبی میفته!
هفته پیش لامپای خیابونوباسرپیچ دزدیدن دوشب پیشم درای چدنی فاضلاب هاروکه توخیابونه:D
میترسم فردابیدارشم ببینم دزدیدنم!به هیچی رحم نمیکنن دیگه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا