• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
mmb6ptv0jsnxmelr5wf9.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
شلام دوستان پریدن بارش ها...
من که فکرمی کنم دوره بارش ها واقعا تموم شدبرای اینجا واگربباره ناشی از ناهنجاریه!بهار دورگبارکه سرجمع حدود10م.م برای اینجاداشت تموم شد دیگه...صفی آبادم صفرم.م ثبت کرده!

ماهان.

کاربر ويژه
ارتفاع روزانه برف در ایستگاه ماگدبورگ از 1 آذر 91 تا 20 فروردین 92

در این مدت، 81 روز برف روی زمین در این ایستگاه ثبت شد

Untitled.jpg

aznavar

کاربر ويژه
با دوربین کامپکت بدون سه پایه عکس گرفتن تو شب خیلی سخته
خب این عکس خوب نشد. اما برای اینکه عکس بعدی معنی پیدا کنه لازم بود که بزارمش(قسمتی از کوه مدبه با زوم زیاد)

cvnzydpl9w19710qfqw.jpg

متفاوت کردن عکس بالا

unu5vbooscawd4u4a676.jpg

mohamad$

کاربر ويژه

مشاهده پیوست 27027

فرودگاه مهراباد فقط 2 روز برف روی زمین داشت :خجالت2: ولی تو همون دو روز غیورانه و دلاورانه کار کرد 14 سانت اومد:ایرانجمن:

ماهان.

کاربر ويژه

مشاهده پیوست 27027

نمودار تغییرات دمای بیشینه از 2 آبان 91 تا 20 فروردین 92

بیشینه‌ی دما در این بازه‌ی زمانی 14+‌ بود.

klibild

نمودار تغییرات دمای کمینه در مدت مشابه

حداقل مطلق دما 13.6- ثبت شد.

klibild

mohamad$

کاربر ويژه
رشت بنده‌ی خدا همون دو روز رو هم نداشت. حتا به چند ساعت هم نرسید!

91 که ایران به واقع زمستونی نداشت چه البرز چه زاگرس . نیمه شرقی ایران نسبت به نرمال خودش وضعیت مناسبی داشت . بیرجند و کرمان و یزد و مشهد و قوچان و ...

arak

New member
دوستان کسی امار داره بزرگ ترین کوه دنیا چیست؟
بلندترین کوه زمین کوه موناکی در هاواییه با ارتفاع بیش از 9000 متر که تنها حدود 4000 مترش از سطح دریا بیرونه اما بلندترین کوه منظومه شمسی کوه المپوس مونس مریخ است که آتشفشانی است خاموش با ارتفاعی حدود 3 برابر قله اورست!

ماهان.

کاربر ويژه
واقعن برای بنده این سوال مهم و البته شرعی حادث شده که دخترهای انزلی هم دختر بندری به حساب می‌آن؟!

DSC_0511.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بلندترین کوه زمین کوه موناکی در هاواییه با ارتفاع بیش از 9000 متر که تنها حدود 4000 مترش از سطح دریا بیرونه اما بلندترین کوه منظومه شمسی کوه المپوس مونس مریخ است که آتشفشانی است خاموش با ارتفاعی حدود 3 برابر قله اورست!

ارتفاع، از سطح 0 دریا محاسبه می‌شه. اگه این‌طوری که شما می‌گین باشه، نزدیک‌ترین جزیره به گودال ماریاناس در فیلیپین، نسبت به این گودال 12000 متر مرتفع‌تره و بنابراین می‌تونه بلندترین بلندی روی زمین باشه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
اون قسمتی که قرمز کردم به نظر شما درسته یا ناشی از جو زدگی بی سوادان مدرنه:خجالت2: من که فکر می کنم مورد دوم!!

مردم چاهه و جم ، کوه پرديس را فوق العاده مقدس و محترم مي شمارند ، و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا يکي از اولين مکانهايي بوده که نفت در آن سوزانده شده است .
نام اين کوه باستاني پرديس است در حومه شهرستان جم از توابع عسلويه استان بوشهر و در نيمه هاي راه بندر کنگان به فيروز آباد شيراز قرار دارد .

132316_497.jpg

نکات قابل توجهي كه در اين کوه باستاني وجود دارد :

1. قله اين کوه نزديک ترين نقطه زمين به خورشيد است چون بالاترين ارتفاع در نزديکي خط استواست .

2. آتشکده فوق العاده باستاني که در قله کوه قرار دارد ، محل تولد و غسل تعميد پدر جمشيد جم است .

3. مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص اسفالت با ماشين توقف کني و ترمز دستي را بخوابانيد ، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تا کنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرده اند .

4. پوشش گياهي منطقه نوعي خار بياباني گرمسيري منحصر به فرد است که خواص دارويي فراوان دارد و عسل حاصله از منطقه تماما" پيشخريد چند کارخانه داروسازي بزرگ جهان است يکي از ترکيبات اصلي مسکن Advil که يکي از بهترين قرصهاي شناخته شده براي ناراحتي هاي اعصاب و دردهاي ميگرني است از همين عسل تهيه مي شود .

5. اين منطقه خرماي ويژه نيز توليد مي کند كه به نام خرماي خصه معروف است و کاملا در شيره خود غرق مي شود يعني يک کاسه آن ظرف سه ساعت پر از شيره مي شود و اندازه اين خرما اندازه آلبالو بود و به جهت همان خواص دارويي منطقه تماما" براي ساخت قندهاي رژيمي براي بيماران ديابتي صادر مي شود، نکته جالب ديگر رويش درخت زيتون در دامنه شمالي کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهاي چاهه و دره پلنگي مي باشد که در آب و هواي آن منطقه بسيار بعيد مي نمود .

ماهان.

کاربر ويژه
اون قسمتی که قرمز کردم به نظر شما درسته یا ناشی از جو زدگی بی سوادان مدرنه:خجالت2: من که فکر می کنم مورد دوم!! مردم چاهه و جم ، کوه پرديس را فوق العاده مقدس و محترم مي شمارند ، و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا يکي از اولين مکانهايي بوده که نفت در آن سوزانده شده است . نام اين کوه باستاني پرديس است در حومه شهرستان جم از توابع عسلويه استان بوشهر و در نيمه هاي راه بندر کنگان به فيروز آباد شيراز قرار دارد .
132316_497.jpg
نکات قابل توجهي كه در اين کوه باستاني وجود دارد :1. قله اين کوه نزديک ترين نقطه زمين به خورشيد است چون بالاترين ارتفاع در نزديکي خط استواست .2. آتشکده فوق العاده باستاني که در قله کوه قرار دارد ، محل تولد و غسل تعميد پدر جمشيد جم است .3. مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص اسفالت با ماشين توقف کني و ترمز دستي را بخوابانيد ، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تا کنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرده اند .4. پوشش گياهي منطقه نوعي خار بياباني گرمسيري منحصر به فرد است که خواص دارويي فراوان دارد و عسل حاصله از منطقه تماما" پيشخريد چند کارخانه داروسازي بزرگ جهان است يکي از ترکيبات اصلي مسکن Advil که يکي از بهترين قرصهاي شناخته شده براي ناراحتي هاي اعصاب و دردهاي ميگرني است از همين عسل تهيه مي شود .5. اين منطقه خرماي ويژه نيز توليد مي کند كه به نام خرماي خصه معروف است و کاملا در شيره خود غرق مي شود يعني يک کاسه آن ظرف سه ساعت پر از شيره مي شود و اندازه اين خرما اندازه آلبالو بود و به جهت همان خواص دارويي منطقه تماما" براي ساخت قندهاي رژيمي براي بيماران ديابتي صادر مي شود، نکته جالب ديگر رويش درخت زيتون در دامنه شمالي کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهاي چاهه و دره پلنگي مي باشد که در آب و هواي آن منطقه بسيار بعيد مي نمود .
یکی از پیج‌های فیس‌بوکی قبلن این نوشته رو تکذیب کرده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا