• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
خدا کنه بارشای خوب هفته دیگه محقق بشه
واسه قوچان که خیلی حیاتیته
الان گندمزارها احتیاج به بارش و هوای خنک دارن
این عکس رو دیروز که میومدم مشهد از کنار پلیس راه گرفتم دانشگاه آزاد قوچان وسط گندمزارها دیده میشه

fwsguvmkth4qmh8noq5v.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد عزیزمان {امیرمحسن جان}

نظرتون در مورد این فاجعه ای که رخ داده چیه؟؟آیا بارش های یک شنبه و دوشنبه رو تحت تاثیر خودش قرار نمیده؟؟

18zgfsnao.gif

18zgfsao.gif

من تا پاسخمو دریافت نکنم از جام تکون نمیخورم!!:sanjaghi::اخطار::زبون::خنده1::خنده1::دوست::aminkhan:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

آپدیت ساعت 12:00 امروز NAO اینطوری بوده که میزان بارشها رو برای روزهای آینده کاهش داده و به حداقل رسونده ولی هنوز ساعت 18:00 این شاخص هنوز آپدیت نشده:

ساعت 12:00 Z امروز:

12zgfsnao.gif

درود بر استاد عزیزمان {امیرمحسن جان}

نظرتون در مورد این فاجعه ای که رخ داده چیه؟؟آیا بارش های یک شنبه و دوشنبه رو تحت تاثیر خودش قرار نمیده؟؟

18zgfsnao.gif

18zgfsao.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

آپدیت ساعت 12:00 امروز NAO اینطوری بوده که میزان بارشها رو برای روزهای آینده کاهش داده و به حداقل رسونده ولی هنوز ساعت 18:00 این شاخص هنوز آپدیت نشده:

ساعت 12:00 Z امروز:

12zgfsnao.gif

سپاس،یعنی میشه امیدوارم بود به مثبت شدنش در ساعت 18؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منتهی خدا رو شکر مدل اسمبل همچنان به مثبت بودن روند این شاخص اعتقاد داره در آخرین آپدیتش:

12zensnao.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان ارتباطی با موضوع نداره اما شبکه من و ....... داره سلی رو نشون میده، من که کاملا جا خوردم! بنده خدا خیلی پیر شده! من عاشق یکی از آهنگ هاش هستم . . حال که دیوانه شدم میرویم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل ecmwf هم خروجی مدل این شاخصش از صبح به اینرو آپدیت نشده و بارشها رو متاثر کرده و ترجیح داده برای روزهای آخر هفته آینده بارشی پیش بینی نکنه:

آپدیت صبحش خوب بوده بارش ما هم خوب بوده!

00zecmwfnao.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جای همگی خالی در مسیر بازگشت به مشهد رفتم سد شهر زاوین کلات و عجب طبیعت فوق العاده ای داشت. چند تا عکس خوشگل هم گرفتم انشاء الله در روزهای آینده یا شاید فردا بذارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی یادم رفت بگم که سیستم هشدار سیل زشک- ابرده و نغندر هم بارانسنج داره و احتمالا آمارش در آب منطقه ای موجوده
در هر صورت فکر کنم اندازه گیری باران رو خودمون بتونیم انجام بدیم

آره سامانه اونا هم فعاله.

باهشون هم یکبار صحبت کردم ولی گرفتن آمار و ارقام ازشون یک کم مشکله

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا