• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

در مورد مقدار كاهش دما بايد به نقشه هاي دمايي مراجعه كنم. بايد مقدار صبر كنيم ببينيم مسير هسته كم فشار كجا خواهد بود. چون يكي از ويژگي هاي بندال استقرار سامانه براي مدت هاي طولاني در يك منطقه ست . ممكنه اين سيستم براي چند روزي روي شرق مديترانه مستقر بشه و به كشور امواج متعددي رو ارسال كنه.

من اميدوارم هسته اصلي از فراز كشور عبور كنه كه قطعا با پديده هاي غير منتظره اي كه تجربه هاي قبليش رو هم داشتيم مواجه خواهيم شد.

پس لطفا يكم بزار زمان بگذره تا مطالعه روش بيشتر انجام بشه.

:احترام::احترام:،چشم،سپاس از پاسخت مهرداد عزیز:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درکل با این تفاسیر نظرتون در مورد این کفشار چیه؟؟

در مورد مقدار كاهش دما بايد به نقشه هاي دمايي مراجعه كنم. بايد مقدار صبر كنيم ببينيم مسير هسته كم فشار كجا خواهد بود. چون يكي از ويژگي هاي بندال استقرار سامانه براي مدت هاي طولاني در يك منطقه ست . ممكنه اين سيستم براي چند روزي روي شرق مديترانه مستقر بشه و به كشور امواج متعددي رو ارسال كنه.

من اميدوارم هسته اصلي از فراز كشور عبور كنه كه قطعا با پديده هاي غير منتظره اي كه تجربه هاي قبليش رو هم داشتيم مواجه خواهيم شد.

پس لطفا يكم بزار زمان بگذره تا مطالعه روش بيشتر انجام بشه.

کاملا با مهرداد عزیز موافق هستم، باید کمی زمان بگذره، امیدوارم مثل سیستم قبل تمام کشور رو سیراب کنه، الان دقیقا زمانی هست که برای گندم دیم به بارش نیاز داریم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اینقدر سرگرم این کمفشاره بودم یادم رفت ببینم نروژ چه آشی واسمون پخته!!

بجنورد

Friday12 AprilSaturday13 AprilSunday14 AprilMonday15 AprilTuesday16 AprilWednesday17 AprilThursday18 AprilFriday19 AprilSaturday20 AprilSunday21 April
03d.png
04.png
09.png
05d.png
02d.png
02d.png
09.png
03d.png
09.png
03d.png
20°24°10°13°16°17°12°20°24°
0 mm precipitation per 24 hours0.3 mm precipitation per 24 hours15 mm precipitation per 24 hours3.3 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.6 mm precipitation per 24 hours3.4 mm precipitation per 24 hours1.1 mm precipitation per 24 hours1.5 mm precipitation per 24 hours0.4 mm precipitation per 24 hours

مشهد

Saturday13 AprilSunday14 AprilMonday15 AprilTuesday16 AprilWednesday17 AprilThursday18 AprilFriday19 AprilSaturday20 AprilSunday21 April
05d.png
09.png
09.png
02d.png
02d.png
03d.png
03d.png
09.png
03d.png
24°18°10°12°13°13°14°17°24°
0.9 mm precipitation per 24 hours17 mm precipitation per 24 hours14 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.9 mm precipitation per 24 hours0.8 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.135.png
vindpil.0025.320.png
vindpil.0025.115.png
vindpil.0025.025.png
vindpil.0025.105.png
vindpil.0050.125.png
vindpil.0025.100.png
vindpil.0025.085.png
vindpil.0025.190.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
من گیج شدم جریان این ملاحظات چیه چرا امارو نمیدن مگه چه اتفاقی میوفته!!!
**********************************!!

من یه چیزهایی شنیدم در مورد گرفتن بودجه خشکسالی اما جدی نگرفتمش
مثلا چن سال پیش بودجه خشکسالی خراسان از بسیاری از استان های پر آب کمتر بوده !! چون ملاکشون نرمال بودن و میزان بارش مرکزه استانه ظاهرا !!!

saeed hh

کاربر ويژه
من یه چیزهایی شنیدم در مورد گرفتن بودجه خشکسالی اما جدی نگرفتمش
مثلا چن سال پیش بودجه خشکسالی خراسان از بسیاری از استان های پر آب کمتر بوده !! چون ملاکشون نرمال بودن و میزان بارش مرکزه استانه ظاهرا !!!

پس از خشکسالی هم کره میگیرن عجب!!!:تعجب2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
بارش سمت خونه ما قطعا از 10 میلی متر بیشتر بود
امیدوارم فردا بارانسنجی ها عدد و رقم اعلام کنند چون لج آدم در میاد

mohamad$

کاربر ويژه
من هم با نظر ارش موافقم . برف تو دامنه جنوبی توچال تا تیر باقی میمونه . حتی در بدترین سال ها . اگر کوه توچال جنوب شهر واقع شده بود اونوقت پوشش برف کوهای تهران بسیار بسیار افزایش پیدا میکرد و ابتدای فروردین تا پایین کوه رگه های برف به خود شهر میرسید . کمتر قله ای در ایران میشه پیدا کرد که دامنه جنوبیش به صورت عادی تا تیر ! برف داشته باشه . مثلا اون کوهای چهل نابالغان نهاوند که محمد جان لطف میکنند میزارند سمت دامنه شمالی - شمال غربی کوه هست که میبینید پشت به افتاب بودن چه تاثیری در ماندگاری برف داره . اون هم در کشور پر افتابی مثل ایران

محمد بجنورد

کاربر ويژه
کاملا با مهرداد عزیز موافق هستم، باید کمی زمان بگذره، امیدوارم مثل سیستم قبل تمام کشور رو سیراب کنه، الان دقیقا زمانی هست که برای گندم دیم به بارش نیاز داریم.

چشم،هرجور که اساتید عزیز مایل باشن:احترام:،دقیقا،اتفاقا دیروز رفیقم{بچه ی روستاهای اطراف بجنورده}؛ازم پرسید که بارش های خوبی نداریم؟؟گفتم چرا؟؟گفت که میخوایم زمین ها مونو کود بدیم{دیم هستن}،باید حتما بعد از کود دادن بارش خوبی بیاد،من گفتم که چرا داریم،یک شنبه و دوشنبه بارش های خوبی داریم،امیدوارم که بارش های پیش بینی شده اتفاق بی افتن وگرنه محصولشون خراب میشه!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
پس از خشکسالی هم کره میگیرن عجب!!!:تعجب2:

گفتم که من شنیدم!!!
اما خودم باور نکردم ( چون قطعا بارش شرق مشهد کمتره و کمتر می باره )
اما دلیل اینکه آمار باران سنجی ها اعلام نمیشه یا چرا هیچ آماری از بارش ییلاقات مشهد در دست نیست رو نمیدونم

mohamad$

کاربر ويژه
الان دو تا عکس از دامنه شمالی و جنوبی کلکچال میزارم مربوط به اوایل اسفند که تفاوت و احساس کنید .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
قوچان

Saturday13 AprilSunday14 AprilMonday15 AprilTuesday16 AprilWednesday17 AprilThursday18 AprilFriday19 AprilSaturday20 AprilSunday21 April
03d.png
09.png
09.png
02d.png
05d.png
03d.png
03d.png
09.png
04.png
22°11°11°13°14°15°18°22°
0.3 mm precipitation per 24 hours9 mm precipitation per 24 hours14 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours2.6 mm precipitation per 24 hours0.7 mm precipitation per 24 hours2.7 mm precipitation per 24 hours2.3 mm precipitation per 24 hours0.7 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.140.png
vindpil.0025.315.png
vindpil.0025.005.png
vindpil.0000.335.png
vindpil.0025.135.png
vindpil.0050.130.png
vindpil.0025.120.png
vindpil.0025.140.png
vindpil.0050.180.png

rahsazan

کاربر ويژه
گفتم که من شنیدم!!!
اما خودم باور نکردم ( چون قطعا بارش شرق مشهد کمتره و کمتر می باره )
اما دلیل اینکه آمار باران سنجی ها اعلام نمیشه یا چرا هیچ آماری از بارش ییلاقات مشهد در دست نیست رو نمیدونم
ای بابا نوید جان خودت رو ناراحت نکن
برای پایان نامه داشتم آمار تردد شماری میگرفتم، بعد دیدم از سال 88 موجود نیست، سوال کردم گفتن یه گپ داریم بین آمار(حدود 1 سال) از همون تاریخ به بعد هم آمار تو اینترنت موجود نیست
رفتم سازمان ترافیک برا 4 راه آزادشهر گفتم آمار سیستم هوشمند رو قبل و بعد از اجرای طرح بهسازی بدین ، گفتن که آمار ماه رمضون رو میدیم(این آمار به دلیل تغییر ساعت پیک نه به درد دنیا میخوره نه آخرت!)
هواشناسی که خوبه اگه معرفی نامه دانشگاه داشته باشی آماری رو که دارن بهت میدن

navid-mashhad

کاربر ويژه
ای بابا نوید جان خودت رو ناراحت نکن
برای پایان نامه داشتم آمار تردد شماری میگرفتم، بعد دیدم از سال 88 موجود نیست، سوال کردم گفتن یه گپ داریم بین آمار(حدود 1 سال) از همون تاریخ به بعد هم آمار تو اینترنت موجود نیست
رفتم سازمان ترافیک برا 4 راه آزادشهر گفتم آمار سیستم هوشمند رو قبل و بعد از اجرای طرح بهسازی بدین ، گفتن که آمار ماه رمضون رو میدیم(این آمار به دلیل تغییر ساعت پیک نه به درد دنیا میخوره نه آخرت!)
هواشناسی که خوبه اگه معرفی نامه دانشگاه داشته باشی آماری رو که دارن بهت میدن

من که خودمو ناراحت نکردم
اصلا 0 اعلام کنند توفیرش چیه!! مهم اینه که بارون اومده و آب کانال ها طغیان کرده ( بیشتر از پیش بینی ها )

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چشم،هرجور که اساتید عزیز مایل باشن:احترام:،دقیقا،اتفاقا دیروز رفیقم{بچه ی روستاهای اطراف بجنورده}؛ازم پرسید که بارش های خوبی نداریم؟؟گفتم چرا؟؟گفت که میخوایم زمین ها مونو کود بدیم{دیم هستن}،باید حتما بعد از کود دادن بارش خوبی بیاد،من گفتم که چرا داریم،یک شنبه و دوشنبه بارش های خوبی داریم،امیدوارم که بارش های پیش بینی شده اتفاق بی افتن وگرنه محصولشون خراب میشه!!

محمد جان اسمش روش هست، کشت دیم، یعنی همه چیزش با خداست! امیدوارم بارش به میزان کافی باشه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
اگه اون آقا تو ظرف حلوا ارده بارون اندازه گرفته منم تو ظرف سوهان اندازه میگیرم شبیه استوانه هم هست
در ضمن بارش ها رگباری و ماهیتش همینجوریه شاید همین فردا اگه بارون بیاد فرودگاه بیشتر ثبت کنه !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا