• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
نه بابا دما رو 22 الان بهشتیه!
احتمالا مهرداد یا فشارش بالاست یا فلفل و ادویه خورده!

شایدم صبح کله پزی بوده به رو نیاورده که ما هوسمون نکنه
شایدم فرمول کله پاچه + 1 ساعت بعد نون خامه ای = انفجار و قلیان درونی
شایدم اثرات ترک چای باشه:خنده2:

amir tehranpars

کاربر ويژه
نمیخام دوباره شروع کنم ولی
تجربه نشان داده مثبت شدن شاخص نوسان اقیانوس اطلس شمالی ( NAO ) و خصوصا اقیانوس منجمد شمالی ( AO ) تنها موجب پربارشی شرق خاورمیانه و آسیای میانی خواهد شد !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نه بابا دما رو 22 الان بهشتیه!
احتمالا مهرداد یا فشارش بالاست یا فلفل و ادویه خورده!

خونه ما آفتابگيره، از صبح تا شوم.

اتاق خوابها تماما ضلع جنوبي هستن در نتيجه آفتاب تا ته اتاق مي تابه خدا رو شكر تابستونها چون تابش عمود ميشه آفتاب به لبه پنجره عقب نشيني ميكنه.

پذيرايي هم غربي هست تا موقع غروب آفتاب هست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شایدم صبح کله پزی بوده به رو نیاورده که ما هوسمون نکنه
شایدم فرمول کله پاچه + 1 ساعت بعد نون خامه ای = انفجار و قلیان درونی
شایدم اثرات ترک چای باشه:خنده2:

نه بابا

من تو رژيم هستم. بايد اين اضافه وزن ايام عيد رو از بين ببرم. شلوارم بهم تنگ شده مجبورم تا 2 ماه ديگه لباس نخرم تا سايز كم كنم بعد.

amir tehranpars

کاربر ويژه
خوب به سلامتی بارش دورقمی میل اوایل هفته آتی پایتخت مدل ecm به تک رقمی میل تغییر موضع داد !:ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تجربه نشان داده مثبت شدن شاخص نوسان اقیانوس اطلس شمالی ( NAO ) و خصوصا اقیانوس منجمد شمالی ( AO ) تنها موجب پربارشی شرق خاورمیانه و آسیای میانی خواهد شد !

نمي خوام شروع كنم ولي شروع كردم !! :سکوت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوب به سلامتی بارش دورقمی میل اوایل هفته آتی پایتخت مدل ecm به تک رقمی میل تغییر موضع داد !:ناراحت:

همش هم به خاطر منفی شدن NAO بود!!دیروز منفی شد!!ولی امروز مثبت شده و مطمئن باش که در آبدیت های جدید بارش های پایتخت دوباره دو رقمی میشه امیرجان:گل::احترام:

پسرخاله

کاربر ويژه

خونه ما آفتابگيره، از صبح تا شوم.

اتاق خوابها تماما ضلع جنوبي هستن در نتيجه آفتاب تا ته اتاق مي تابه خدا رو شكر تابستونها چون تابش عمود ميشه آفتاب به لبه پنجره عقب نشيني ميكنه.

پذيرايي هم غربي هست تا موقع غروب آفتاب هست.
مهرداد اکثره خونه ها همینجوریه دیگه اتاق خوابها جنوبیه و اتاقه منم جنوبه ولی الان دیگه آفتاب تا ته نمیفته رمستون تا حدی این طور بود. نه عزیز جان بررسی کن ببین مشکل از کجاست!:خنده1::خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
مهرداد اکثره خونه ها همینجوریه دیگه اتاق خوابها جنوبیه و اتاقه منم جنوبه ولی الان دیگه آفتاب تا ته نمیفته رمستون تا حدی این طور بود. نه عزیز جان بررسی کن ببین مشکل از کجاست!:خنده1::خنده2:

اتاق من شمالیه - زمستونا از جاهای دیگه خونه سردتر - تابستونا خنکتره -:زبون:

amir tehranpars

کاربر ويژه
فک کن تا الان مهرآباد در این ماه آپریل 5-6 میلی اومده و از این سیستم پیشرو هم اگه حدود 5-6 میل بارش بگریم به 10-12 میل میرسیم این درحالی است که حدود 15 روز تا پایان این ماه باقی مونده و بطور نرمال باید حدود 33 میل بارش بداریم !
یعنی ... !:ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

واقعا ؟ :تعجب2:

نه خونه قبليمون پذيرايي شمالي بود هيچ وقت آفتاب نميوفتاد.

آفتاب خيلي تو گرم شدن محيط تاثير داره.

يعني ممكنه من داغ كردم ؟ :نه:

پسرخاله

کاربر ويژه

واقعا ؟ :تعجب2:

نه خونه قبليمون پذيرايي شمالي بود هيچ وقت آفتاب نميوفتاد.

آفتاب خيلي تو گرم شدن محيط تاثير داره.

يعني ممكنه من داغ كردم ؟ :نه:
بله شما داغ کردی!
مهرداد شنبه غروب تهران بارشش شروع میشه یعنی غروب بارندگیه؟

ماهان.

کاربر ويژه

و سواحل شمالی.
منفی بودن NAO سبب پربارشی اروپا می‌شه. در نتیجه طبق قانون الاکلنگ بارش شمال ایران هم کم می‌شه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نروژ بارش‌های رشت رو تقریبن پرپر کرد!

سلام ماهان جان

نمیدونم چرا اینطوریه ولی بجاش بارش های شرق سواحل و گرگان تقویت شد!!دیروز هم که بارش های رشت تقویت شده بود بارش های گرگان بشدت تضعیف شده بود!!دلیلش چیه که در آن واحد غرب و شرق سواحل بارش های خوبی ندارن؟؟

گرگان!!

Saturday13 AprilSunday14 AprilMonday15 AprilTuesday16 AprilWednesday17 AprilThursday18 AprilFriday19 AprilSaturday20 AprilSunday21 April
09.png
09.png
09.png
09.png
09.png
05d.png
09.png
09.png
09.png
19°13°15°16°15°16°13°16°15°
4.4 mm precipitation per 24 hours26 mm precipitation per 24 hours4.5 mm precipitation per 24 hours2.6 mm precipitation per 24 hours5 mm precipitation per 24 hours2.4 mm precipitation per 24 hours3.0 mm precipitation per 24 hours4.1 mm precipitation per 24 hours8 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.340.png
vindpil.0025.310.png
vindpil.0025.340.png
vindpil.0025.340.png
vindpil.0025.350.png
vindpil.0000.340.png
vindpil.0025.345.png
vindpil.0025.340.png
vindpil.0025.350.png

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان

نمیدونم چرا اینطوریه ولی بجاش بارش های شرق سواحل و گرگان تقویت شد!!دیروز هم که بارش های رشت تقویت شده بود بارش های گرگان بشدت تضعیف شده بود!!دلیلش چیه که در آن واحد غرب و شرق سواحل بارش های خوبی ندارن؟؟

گرگان!!

گرگان با رشت سر ناسازگاری داره! بعدش بگو چرا با گرگان مشکل داری! :سکوت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گرگان با رشت سر ناسازگاری داره! بعدش بگو چرا با گرگان مشکل داری! :سکوت:

:خنده2:،ولی گرگانی ها خیلی خیلی رشتی ها رو دوست دارن!!:گل:،حاضرن بارش های خودشون کم بشه ولی رشتی ها بارش های خوبی داشته باشن!!چون غرب سواحل و رشت نماد پرباران بودن سواحل شمالی و شمال ایرانه!!:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بله شما داغ کردی!
مهرداد شنبه غروب تهران بارشش شروع میشه یعنی غروب بارندگیه؟

ببين هومن بارش هاي بهار حساب كتا ب نداره كه بشه براش زمان دقيق تعيين كرد.

از فردا بعد ازظهر احتمال بارش تهران وجود داره و روز يكشنبه هم كه اصل بارش هاست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا