mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
کشف حشره ای در آمریکای شمالی که شباهت بسیاری به " آلبرت انیشتین " دارد. این حشره به علت داشتن پرزهای سفید رنگ، بلند "انیشتین" نام گذاری شده است.
کشف حشره ای در آمریکای شمالی که شباهت بسیاری به " آلبرت انیشتین " دارد. این حشره به علت داشتن پرزهای سفید رنگ، بلند "انیشتین" نام گذاری شده است.
سلام صبح همگی بخیر منم امدم:احترام:
ولی اصلا خبری ندارم چون اصفهان الان ارومه:icestar::atish::84::39::19::78::58::14::13::10::8:
سلام
خیلی خوش اومدی
راستی زاینده رود هم که دوباره پر آب شده مبارکتون باشه
عجب :تعجب2:سلام برشما
بله اصفهان انگارجون گرفته وداره نفس میکشه ولی من هنوز نرفتم ببینم اگه رفتم حتما عکس میگیرم وبراتون میذارم:گل:
Saturday13 April | Sunday14 April | Monday15 April | Tuesday16 April | Wednesday17 April | Thursday18 April | Friday19 April | Saturday20 April | Sunday21 April |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9° | 3° | -3° | -1° | 0° | 2° | 5° | 5° | 5° |
0.6 mm precipitation per 24 hours | 17 mm precipitation per 24 hours | 20 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.8 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 1.1 mm precipitation per 24 hours | 1.0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saturday13 April | Sunday14 April | Monday15 April | Tuesday16 April | Wednesday17 April | Thursday18 April | Friday19 April | Saturday20 April | Sunday21 April |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
11° | 4° | -3° | 0° | 2° | 4° | 7° | 7° | 6° |
4.3 mm precipitation per 24 hours | 11 mm precipitation per 24 hours | 24 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.2 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 1.4 mm precipitation per 24 hours | 0.3 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
عجب
من اگه اصفهان بودم هر روز غروب میرفتم کنار 33 پل
خیلی دوست دارم بیام مخصوصا الان که هنوز هوا گرم هم نشده ولی خب هم وقتش نیست هم اینکه اونجا جا نداریم ماشالا هتلاشم که. . . .بله منم دوستدارم برم ولی هنوز نشده که برم
خب شما چندروزی بیااصفهان وکنار33 پل اوقات خوشی سپری کن:گل:
سلول بسته ای که دیشب درموردش اساتید عزیز{مهردادجان و آرش جان}بحث میکردن؛بنظر میرسه داره تضعیف میشه و فکر کنم میخواد باز بشه!!حرکتش هم به سوی شماله!!:ناراحت:،خداکنه بیاد سمت ما{کشور}و روی کشور باز بشه؛حداقل بارندگی های خوب و گسترده ای رو شاهد باشیم،نظر اساتید عزیز فردا منتشر خواهد شد{طبق گفته ی خودشون}
خیلی دوست دارم بیام مخصوصا الان که هنوز هوا گرم هم نشده ولی خب هم وقتش نیست هم اینکه اونجا جا نداریم ماشالا هتلاشم که. . . .
ایشالا تو تیر با دوستام یه برنامه میزاریم میریم ولی بدیش اینه اون موقع هوا خیلی گرمه و زاینده رودم احتمالا. . .
شما لطف داری سپاسگزارمردم اصفهان همشون مهمان نواز وخون گرم هستند تشریف بیاری خوشحال میشیم
تشریف بیارید منزل ما چرا هتل کلبه خرابه ای هست پیشکش دوستان:گل:
آریا جان بنزینها مشکلی ندارن ولی خب باید یا باد باشه یا بارون تا هوا تمیز باشه زمستونو بهارو پاییزو تابستونم نمیشناسه ولی خب بازم میگم که به بنزینها هیچ ارتباطی نداره!:خنده2:سلام
تهران صبح هوا آلوده بود باز متاسفانه ولی الان کاملا تمیزه