• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
بررسی نقشه ها و مدل هاي هواشناسي همچنان نشان دهنده ادامه بارشهای رگباری همرا ه با وزش باد نسبتا شدیدطی امروز(جمعه 23/1/92) و فردا در سطح استان می باشد، اما از روز یکشنبه هفته آتی (25/1/92) گسترش و تقویت سیستم پر فشار و مرطوب اروپایی برروی استان ضمن کاهش دما (بین 5تا 10درجه سانتیگراد)باعث افزایش حجم بارندگی درسطح استان می گردد،که سیلابی شدن مسیل ها و آبگرفتگی معابر را در پی خواهد داشت.
 

aria_tehran

کاربر ويژه
انصافا عجب عکس قشنگیه
دماوند
fwlziycm6ut9kfa86p3y.jpg
 

محمد بجنورد

کاربر ويژه
قشه هاي پيش يابي هواشناسي و همچنين تصاوير ماهواره اي بیانگر عبور متناوب امواج كم دامنه سطوح مياني جو تا اوايل هفته آتي است كه پي آمد آن در سطح استان وزش باد (گاهي نسبتا شديد)، ابرناكي آسمان و بارش متناوب خواهد بود. با عبور اين امواج كاهش دما را نيز در سطح استان انتظار داريم. تغييرات احتمالي اوضاع جوي، در بولتن پيش بيني روزهاي آينده لحاظ خواهد شد.​
يك شنبه ۱۳۹۲.۱.۲۵



ragbar-rad-bargh.png
نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد، در پاره اي نقاط رگبار و رعد و برق، به تدريج كاهش ابر
کمینه : ۳
بیشینه : ۱۷
شنبه ۱۳۹۲.۱.۲۴
nime-abri-baresh.png
قسمتي تا نيمه ابري همراه با وزش باد، به تدريج افزايش ابر و بارش پراكنده
کمینه : ۴
بیشینه : ۲۵
جمعه ۱۳۹۲.۱.۲۳



nime-abri-baresh.png
كمي ابري گاهي وزش باد، به تدريج افزايش ابر و بارش پراكنده
کمینه : ۴
بیشینه : ۲۶







[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
 

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شرمنده،اینترنتم قطع شد یه چنددقیقه ای

سلام مهردادجان،چطور؟؟من هرچی نیگا میکنم به نقشه ها؛حرفتو متوجه نمیشم!!:خجالت2:،یه توضیح مختصر میدید؟؟

سلام محمد

امگاي شكل گرفته. امگا به دليل ساختاري كه داره، داراي 2 ناحيه ناوه در طرفين و يك پشته وسط هست. شمال غرب و شمال شرق در منطقه ناوه ها واقع ميشن. پس با پديده بارش مواجه خواهند بود.

e43k2ry660gdz07fdcpd.png
 

محمد بجنورد

کاربر ويژه


سلام محمد

امگاي شكل گرفته. امگا به دليل ساختاري كه داره، داراي 2 ناحيه ناوه در طرفين و يك پشته وسط هست. شمال غرب و شمال شرق در منطقه ناوه ها واقع ميشن. پس با پديده بارش مواجه خواهند بود.

e43k2ry660gdz07fdcpd.png

مهردادجان همونطور که خودت مشخص کردی شمالشرق هم تو پشته قرار داره که!!!افغانستان تو ناوه قرار داره!!شایدم من اشتباه میکنم!!:احترام::گل:
 

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود !

پیش بینی شرایط مونسون هندوستان در تابستان سال 2013
با توجه به اینکه بخش های جنوب شرقی کشورمان تا حدودی از پدیده مونسون هندوستان متاثر می باشند، لذا پیش بینی آن برای بارش های تابستان سال 1392 در بخش هایی از جنوب و جنوب شرق کشور حائز اهمیت می باشد، لذا مطلب ذیل برای اطلاع علاقه مندان به فعالیت مونسون در وبگاه پژوهشکده اقلیم شناسی درج مي شود: برخی سازمان ها و مراکز پیش بینی غیردولتی، فعالیت مونسون جنوب غرب آسیا-هند را در فصل مونسون سال 2013 (جولای تا سپتامبر 2013) در حد نرمال پیش بینی نموده اند. Jatin Sing ، رئیس موسسه خدمات هواشناسی skymet می گوید به دلیل قرار داشتن انسو در فاز خنثی، به احتمال 80 درصد در سال 2013 مونسون در فاز خنثی خود خواهد بود. او می گوید رفتار مونسون بسیار از انسو تاثیرپذیر است؛ به طوریکه در 112 سال گذشته فقط در 5 سال همراه با فاز انسو خنثی شرایط خشکسالی در هند رخ داده است. آخرین باری که در فاز خنثی شرایط شبه خشکسالی رخ داد، مربوط به سال 1979 بوده است. قبل از آن در سال های 1974، 1968، 1920 و 1901 نیز همزمان با انسوی خنثی، وضعیت خشکسالی در هندوستان وجود داشته است. اما پيش بيني هاي فصلي صادره براي تابستان سال 1392 توسط دو مركز مهم بين المللي يعني مركز پيش بيني اروپا و مركز هادلي انگليس نشان مي دهند كه بارش هاي مونسون هندوستان و مناطق همجوار آن در پاكستان كمي بيش از نرمال خواهدبود.
 

amir tehranpars

کاربر ويژه
پیش بینی نینو 4/3 از فروردین تا خرداد 1392
پس پردازش برونداد مدل MRI-CGCM3 براي پيش بيني انسو حاكي از کاهش بیش از نیم درجه سلسيوس دمای اقیانوسی در منطقه نينو 4/3 از اسفند 1391 تا اردیبهشت 1392 و سپس افزايش آن تا حد صفر درجه سلسیوس در خرداد ماه می باشد؛ به طور کلی تا خرداد ماه سال 1392 آنومالي دماي سطح آب پهنه هاي اقيانوسي منفي می باشد.



 

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود !

پیش بینی شرایط مونسون هندوستان در تابستان سال 2013
با توجه به اینکه بخش های جنوب شرقی کشورمان تا حدودی از پدیده مونسون هندوستان متاثر می باشند، لذا پیش بینی آن برای بارش های تابستان سال 1392 در بخش هایی از جنوب و جنوب شرق کشور حائز اهمیت می باشد، لذا مطلب ذیل برای اطلاع علاقه مندان به فعالیت مونسون در وبگاه پژوهشکده اقلیم شناسی درج مي شود:برخی سازمان ها و مراکز پیش بینی غیردولتی، فعالیت مونسون جنوب غرب آسیا-هند را در فصل مونسون سال 2013 (جولای تا سپتامبر 2013) در حد نرمال پیش بینی نموده اند. Jatin Sing ، رئیس موسسه خدمات هواشناسی skymet می گوید به دلیل قرار داشتن انسو در فاز خنثی، به احتمال 80 درصد در سال 2013 مونسون در فاز خنثی خود خواهد بود. او می گوید رفتار مونسون بسیار از انسو تاثیرپذیر است؛ به طوریکه در 112 سال گذشته فقط در 5 سال همراه با فاز انسو خنثی شرایط خشکسالی در هند رخ داده است. آخرین باری که در فاز خنثی شرایط شبه خشکسالی رخ داد، مربوط به سال 1979 بوده است. قبل از آن در سال های 1974، 1968، 1920 و 1901 نیز همزمان با انسوی خنثی، وضعیت خشکسالی در هندوستان وجود داشته است. اما پيش بيني هاي فصلي صادره براي تابستان سال 1392 توسط دو مركز مهم بين المللي يعني مركز پيش بيني اروپا و مركز هادلي انگليس نشان مي دهند كه بارش هاي مونسون هندوستان و مناطق همجوار آن در پاكستان كمي بيش از نرمال خواهدبود.



درود

امير منبع ؟
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا