• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
جدی میگی محمد؟
من که باورم نمیشه تو دوباره زیرابی میری میای اینجا:خنده2:

:خنده2::خنده2:،آره نوید جان،تا دو ماه اینجا نمیام{البته شاید هر چند هفته یکی دو ساعت بیام ولی نه مثل الان و قبل که بطور مداوم اینجا بودم}حتی اگه پدرم هم بگه بیا برو تو اینترنت؛نمیرم!!عزممو جذب کردم که دیگه نیام!!میخوام دو ماه درس بخونم تا 4 ماه راحت باشم،چون نوبت اول همش تو اینترنت و پشت لبتاب بودم واسه همین به درسام رسیدگی نکردم؛در نتیجه با افت بسیار زیادی در درس هام روبرو شدم،با مشاهده ی این افت توسط خانواده؛حرف ها و پندواندرز هاشون شروع شد و تا همین تالان هم ادامه داره!!میخوام دیگه به این حرف ها خاتمه بدمو خودمو راحت کنم،از فردا هم امتحانات میان ترم و مستمر شروع میشه،واسه همین امشب شب آخرمه{تا دو ماه دیگه}،اگر بار گران بودیم رفتیم...:گریه:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
13042012_2_1212.gif

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2::خنده2:،آره نوید جان،تا دو ماه اینجا نمیام{البته شاید هر چند هفته یکی دو ساعت بیام ولی نه مثل الان و قبل که بطور مداوم اینجا بودم}حتی اگه پدرم هم بگه بیا برو تو اینترنت؛نمیرم!!عزممو جذب کردم که دیگه نیام!!میخوام دو ماه درس بخونم تا 4 ماه راحت باشم،چون نوبت اول همش تو اینترنت و پشت لبتاب بودم واسه همین به درسام رسیدگی نکردم؛در نتیجه با افت بسیار زیادی در درس هام روبرو شدم،با مشاهده ی این افت توسط خانواده؛حرف ها و پندواندرز هاشون شروع شد و تا همین تالان هم ادامه داره!!میخوام دیگه به این حرف ها خاتمه بدمو خودمو راحت کنم،از فردا هم امتحانات میان ترم و مستمر شروع میشه،واسه همین امشب شب آخرمه{تا دو ماه دیگه}،اگر بار گران بودیم رفتیم...:گریه:

بدرود محمد عزیز بدرود:بای:

تا موسم امتحانات و آنهنگام که آفتاب تموز زمین تفتیده فلات ایران را چونان کوره آهنگران گرم و گداخته مینماید منتظرت خواهیم ماند:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بدرود محمد عزیز بدرود:بای:

تا موسم امتحانات و آنهنگام که آفتاب تموز زمین تفتیده فلات ایران را چونان کوره آهنگران گرم و گداخته مینماید منتظرت خواهیم ماند:گل:

:خنده2::احترام::احترام::aminkhan::aminkhan::دوست:

چاکر داش محسن عزیز،اینو بگم که تو این دوماه پیشرو حسابی مزاحمت خواهم شد!!:خجالت2:،فکر کنم خیلی ناراحتی که دو ماه نیستم نه؟؟!!{از این جهت که مزاحمت میشم!!}

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و در روزهای پیشرو چه بارش شدید داره اون منطقه!!!!!!!!!!!!

خدا به من رحم کنه:فرار:

13042012_2_1212.gif

mohamad$

کاربر ويژه
نمیخام دوباره شروع کنم ولی
تجربه نشان داده مثبت شدن شاخص نوسان اقیانوس اطلس شمالی ( NAO ) و خصوصا اقیانوس منجمد شمالی ( AO ) تنها موجب پربارشی شرق خاورمیانه و آسیای میانی خواهد شد !

از کجا با اطمینان میگی ؟ به نظر من در تهران هم منفیش هم مثبتش موجب بارش های خوب شده .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اوضاع داره پيچيده ميشه. لرزه ها به استان فارس هم سرايت كرد. زلزله اي به بزرگي 3.1 ريشتر فراشبند در استان فارس رويداد كه داراي حداكثر برگي 3.6 بود:

bo6mz3950jwjjl4de41.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهدی جان

کاملا درسته ، امروز از ظهر به بعد شرایط بینظیر بود ولی بنظرم رادیو سوند اطلاعات رو از روی خود شهر مخابره نکرده و باید ببینیم مختصات این برداشت دقیقا کجا بوده ولی امروز ابرهای بینظیر دور تا دور مشهد رو فراگرفته بودند. بعد دیگه ،خصوصیات بهار همینه بنظر من آغاز همرفت از مشهد بوده و چشم طوفان جای دیگه !!!!!!!!!!!!!!

با اين اسكيوتي كه شرايط را بسيار ناپايدار نشون ميده نميدونم چرا الان همه چي آرومه!!!!!!!
يعني مشهد از اين ناپايدار تر هم ميشه!!!!!

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2::احترام::احترام::aminkhan::aminkhan::دوست:

چاکر داش محسن عزیز،اینو بگم که تو این دوماه پیشرو حسابی مزاحمت خواهم شد!!:خجالت2:،فکر کنم خیلی ناراحتی که دو ماه نیستم نه؟؟!!{از این جهت که مزاحمت میشم!!}

مخلصتیم داداشی:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
همین بهمن ماه چند روزی مثبت شد بارش تهران خیلی خوب شد . همینجور از روی هوا یه چیزی نگید . تو پاییز هم خیلی روزا منفی این شاخص برای تهران بارش خوب داشت .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در ضمن بعد از امتحانات پايان ترم كارنامه ت رو اسكن كن بزار اينجا ببينم چكار كردي!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
همین بهمن ماه چند روزی مثبت شد بارش تهران خیلی خوب شد . همینجور از روی هوا یه چیزی نگید . تو پاییز هم خیلی روزا منفی این شاخص برای تهران بارش خوب داشت .

درود

محمد بي زحمت ببين منقطه خاصي از تهران جا نيوفتاده كه آب و هواش مهم باشه:

http://havayetehran.blogfa.com/post/819

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا