• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آخه همه مردم ایران مشهدو دور حرم میبینن
مثل اینکه همه بیان تهران بعد فقط شابدولعظیم و راه آهن اون ورا برن
تا چند سال پیش اصفهان و شیراز خیلی تمیزتر و سرتر بود نسبت به مشهد اما مشهد تو این 3-4 سال انقلاب شده اصلا از این رو به اون رو

واقعن چند سالي است خيلي به مشهد ميرسه شهرداري البته پول اينها رو داره از جيب مردم به صورت وحشتناك ميكشه بيرون! آخه كجاي ايران عوارض ساليانه 2 يا 4 بار در سال مياد يا كجاي ايران براي ساخت 4 واحد 100 متري بايد 100 ميليون پول پروانه ساخت بدي؟دليل اين همه پيشرفت در شهر پول ھای گنده اي است كه شهرداري از مردم ميگيره!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

واقعن چند سالي است خيلي به مشهد ميرسه شهرداري البته پول اينها رو داره از جيب مردم به صورت وحشتناك ميكشه بيرون! آخه كجاي ايران عوارض ساليانه 2 يا 4 بار در سال مياد يا كجاي ايران براي ساخت 4 واحد 100 متري بايد 100 ميليون پول پروانه ساخت بدي؟دليل اين همه پيشرفت در شهر پول ھای گنده اي است كه شهرداري از مردم ميگيره!

بخدا

الان تنها براي پسماند 75 تومن قبض اومده. بقيه عوارض هم روي هم 115 تومن اومده. آخه چرا ؟

ماهان.

کاربر ويژه
ببخشید بوشهر از نظر شما مشکلی داره...
شهر به این خوبی و تمیزی و زیبا...
هیج جا مثل بوشهر نمیشه حتی آذربایجان خودم...

بعله، احتمالن فقط منِ شمالی که به شرجی عادت دارم، توی هوای تیرماه‌اش کم آوردم و فشارم افتاد و نفس‌ام تنگ شد! اسفند هم اومده بودم و گرد و خاک امان نمی‌داد. اردی‌بهشت‌اش هم دما 45+ بود.

aznavar

کاربر ويژه
سلام سجاد جان
پشت بوم خونه ما همتراز طبقه سوم خونه های اطرافه و من دید بسیار محدودی به اطراف دارم
از طرفی اگه بخوام برم سمت امیرمحسن، انقدر ترافیک هست که کلا باید عطای عکس گرفتن رو به لقایش ببخشی

خیلی حیف شد میدونم که عکسای خوبی میتونستی بگیری
محمد رضا این ویو رو ببین. بهترین منظره برای ثبت رعدو برق اینجاست. خب اگه کسی پایه بود و همراهیم میکرد میتونستم عکسای خوبی بگیرم. تنها رفتن خطرناکه!

y71xmr9732wm5q3e03d.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

بخدا

الان تنها براي پسماند 75 تومن قبض اومده. بقيه عوارض هم روي هم 115 تومن اومده. آخه چرا ؟

مهرداد جان اين عوارضي كه ميگم عوارض نوسازي است كه شهرداري واسه ملك هاي زير 100 متر 2 بار در سال و بالاي 100 متر 4 بار در سال قبض ميفرسته! بعدش روش نوشته عوارض نوسازي ساليانه!تاكيد ميكنم نوشته ساليانه! مدل هاي ديگه عوارض گرفتن هم خيلي داره!

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

حالا منظورتون از فرهنگ رو نمی دونم چیه ولی کلا مشهدی ها مردم مهمان نواز و مهمان دوستی هستند.

یک دوست تهرانی دارم که منزلشون نیاوران هست و در زمان موشک باران تهران اومده بودند مشهد زندگی میکردند و به من میگفت اگه من یک روزی بخوام فقط زندگی کنم و اگه گرفتاری کاری نداشته باشم ، واسه آرامش و امنیتی که مشهد داره دوباره برمیگردم.

اینجا تنوع فرهنگی زیادی هم به چشم میخوره.

بعد هم یک چیزی رو من خیلی وقته میخوام بگم و اون اینکه مثلا کل مردم خراسان و حتی شهر و روستاهای کوچیک وقتی شهر دیگه ای باشند و یا حتی تو همین فوروم و یا حتی تو سربازی ، وقتی ازشون می پرسی که کجایی هستند میگن»»»»»»»»»»»»»»»»»»

بچه مشهد داداش!!!!!!!!!!!!!!!!!

و اینو من اصلا نمی پسندم چون آدم باید به جاییکه درش متولد شده همواره افتخار کنه:تعجب2:
امیر و نوید عزیز من اولم گفتم خدای نکرده قصد جسارت ندارم که خودم یکی از صمیمی ترین دوستام مشهدیه و مهمونشونم بودنو بسیار مهمان نوازن ...
منظور فرهنگ غالب به یه جامعس که باید برای برقراری ارتباط و اینکه به قول معروف یکی از خودشون بشیو یاد بگیری!مثلا من تو خوزستان اهواز که میرم احساس تفاوت فرهنگی ندارم ولی آبادان این تفاوتو حس می کنم.
یا با دوستای ترکم که صحبت می کنم آداب و رسوم خاصی دارن که انطباق باهاشون زمان بره.
این فرهنگ ابدا بد نیست ولی یک چیز مخصوص مردم همون شهره...
مثال دیگه بحث ازدواجو در نظر بگیرید...برای مثال من بخوام با یک خانم کرد ازدواج کنم...قطعا با مشکلانی مواجه میشم که ناشی از عدم تطابق فرهنگیه...
در مشهد هم کم و بیش همین وجود یک فرهنگ خاصو حس کرد...
مثلا اصفهان این فرهنگ کم تر حس شد و در تهران و کرج که شهرهای مهاجر پذیری هستند و شهری با بافت قدیمی مثل مشهد نیست و از همه نوع فرهنگ توش اومدن فرهنگ خاصی غالب نیست
امیدوارم متوجه شده باشید وگرنه من ارادت خاصی به دوستان مشهدی دارم:گل:
اصلا به قول دوستان مشدی = بامرام...والا!

rahsazan

کاربر ويژه
خیلی حیف شد میدونم که عکسای خوبی میتونستی بگیری
محمد رضا این ویو رو ببین. بهترین منظره برای ثبت رعدو برق اینجاست. خب اگه کسی پایه بود و همراهیم میکرد میتونستم عکسای خوبی بگیرم. تنها رفتن خطرناکه!

y71xmr9732wm5q3e03d.jpg

مخلصم سجاد جان
من یه مدتی زیاد عکاسی میکردم اما نمیدونم چندساله چرا اینقدر تنبل شدم تو عکاسی
عجب منظره ای!
جون میده صاعقه بزنه و ازش عکس بگیری

ماهان.

کاربر ويژه
سازمان هواشناسي به اين نزديكي هنوز توي اين چند ساله همت نكردم برم از نزديك باهاشون صحبت كنم ببينم علت اين همه عقب ماندگي چيه؟

بعد از هك شدن سايت سازمان تو سال 90، انگيزه شون به شدت كم شده و ديگه دل و دماغي براي كار ندارن.

مگه میدون آزادی نیست؟ همون حوالی سازمان نقشه‌برداری که تابلوش از تمام میدون دیده می‌شه!

tima ir

کاربر ويژه
با سلام خدمت همه دوستان مثل اینکه فرودگاه مشهد هم خبری شده و رگبار باران گزاش کرده ولی منطقه ما خبری خاصی نیست
2ml8saty11fgptffu5u3.bmp
[/URL][/IMG]

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
علي جان همه دوستان شما رو ميشناسن و ميدونن چه پسر گلي هستي!راستي رعد و برق ها به سمت شمال غرب مشهد شيفت كرده!

ماهان.

کاربر ويژه
هوای امروز رشت خنک متمایل به سرد بود. رادیاتورهای شوفاژ رو دوباره روشن کردیم!

دمای فعلی:

اهواز: 31
کیش: 28
بوشهر: 27
سمنان: 24
یزد: 24
زاهدان: 24
کرمان: 23
مهر‌آباد: 23
شیراز: 21
اصفهان: 21
قزوین: 20
مشهد: 19
تبریز: 19
کرمانشاه: 18
همدان: 17
بجنورد: 17
زنجان: 17
گرگان: 15
ارومیه: 15
رشت: 14
ساری: 14
نوشهر: 14
رامسر: 14
اردبیل: 7

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
علي جان همه دوستان شما رو ميشناسن و ميدونن چه پسر گلي هستي!راستي رعد و برق ها به سمت شمال غرب مشهد شيفت كرده!

به سمت خيام شمالي در حركتم و اميدوارم بتونم چند تا صاعقه خفن رصد كنم از اين فاصله(مركز شهر) كه خيلي وحشتناك به نظر ميرسن

ماهان.

کاربر ويژه
هوای به نسبت خنک تا هفته‌ی آینده در شمال برقراره. از هفته‌ی آینده کمی دماها می‌ره بالا و به 20 می‌رسه.

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای ماگدبورگ در راستای رکورد زدن، امروز به 16.2+ رسید که این دما از روز 1 آبان 1391 بی‌سابقه‌ست. 9 میلی‌متر هم بارون باریده.

سیبری

کاربر ويژه
امیر و نوید عزیز من اولم گفتم خدای نکرده قصد جسارت ندارم که خودم یکی از صمیمی ترین دوستام مشهدیه و مهمونشونم بودنو بسیار مهمان نوازن ...
منظور فرهنگ غالب به یه جامعس که باید برای برقراری ارتباط و اینکه به قول معروف یکی از خودشون بشیو یاد بگیری!مثلا من تو خوزستان اهواز که میرم احساس تفاوت فرهنگی ندارم ولی آبادان این تفاوتو حس می کنم.
یا با دوستای ترکم که صحبت می کنم آداب و رسوم خاصی دارن که انطباق باهاشون زمان بره.
این فرهنگ ابدا بد نیست ولی یک چیز مخصوص مردم همون شهره...
مثال دیگه بحث ازدواجو در نظر بگیرید...برای مثال من بخوام با یک خانم کرد ازدواج کنم...قطعا با مشکلانی مواجه میشم که ناشی از عدم تطابق فرهنگیه...
در مشهد هم کم و بیش همین وجود یک فرهنگ خاصو حس کرد...
مثلا اصفهان این فرهنگ کم تر حس شد و در تهران و کرج که شهرهای مهاجر پذیری هستند و شهری با بافت قدیمی مثل مشهد نیست و از همه نوع فرهنگ توش اومدن فرهنگ خاصی غالب نیست
امیدوارم متوجه شده باشید وگرنه من ارادت خاصی به دوستان مشهدی دارم:گل:
اصلا به قول دوستان مشدی = بامرام...والا!

درود بر علی عزیز:گل:
علی جان منم میدونم که شما منظورت تفاوتهای فرهنگیه ونه ضعفهای اخلاقی اما این تصورت از مشهد که شهری با بافت قدیمی و ترکیب جمعیتی یکسانی مثلا به نسبت اصفهان و یا کرج داره اشتباهه
اتفاق مشهد به دلایل تاریخی و برخی وقایع معاصر مثل جنگ تحمیلی تنوع قومی و جمعیتی بی نظیری داره از محله های عرب نشین خین عرب گرفته تا محله های کرمانج نشین شمال غرب مشهد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه در مسئولین مشهد اراده و مدیرت لازم برای استفاده از همه پتانسیل های مشهد و آشنایی ، زوار و توریستهای داخلی و خارجی با تمام نقاط مشهد و جاذبه های طبیعی خارج این شهر و پراکنش و توزیع این مسافر میلیونی در تمام خیابانها و مراکز خرید مشهد وجود نداره غالب برنامه تورها محدود به زیارت و حداکثر بازدید از چند مکان تاریخی است
پیشرفت و رونق گردشگری و احداث مجتمعهای بزرگ تجاری و اقامتی در گوشه و کنار شهر و حتی ییلاقات در سالهای اخیرهم نه به اراده دولت بلکه به دلیل جاذبه فوق العاده این مکانها و به اراده ملت و اقبال سرمایه گزاران خصوص بوده
حتی برخی نظیر آقای علم الهدی در مقابل همین اراده و تمایل ملت هم واکنش نشان میدن و مرتبا از مسئولین میخوان از تبدیل شدن مشهد به یه شهر تجاری - سیاحتی به جای زیازتی جلوگیری کنن!

محسن جان با اين افراد عصر حجر مشهدي ها خيلي مكافات دارند ولي طي يك سال بي ارزش شدن پولمون خيلي به نفع مشهد شده و سيل عظيم مسافران خارجي خيلي به اقتصاد شهر كمك كرده ولي من خودم با چندتا از اين مسافران صحبت كردم متاسفانه اونا هم فقط مشهد را محدود به اطراف حرم ميكنن!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان رعد و برقهای از سمت بینالود ب سمت هزار مسجد و مشخصا کلات قله های هزار مسجد متمایل شدند.

موفق شدم چند تا عکس با اینکه فاصله زیاد بود بگیرم که الان میذارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا