سلام علی جان
حالا منظورتون از فرهنگ رو نمی دونم چیه ولی کلا مشهدی ها مردم مهمان نواز و مهمان دوستی هستند.
یک دوست تهرانی دارم که منزلشون نیاوران هست و در زمان موشک باران تهران اومده بودند مشهد زندگی میکردند و به من میگفت اگه من یک روزی بخوام فقط زندگی کنم و اگه گرفتاری کاری نداشته باشم ، واسه آرامش و امنیتی که مشهد داره دوباره برمیگردم.
اینجا تنوع فرهنگی زیادی هم به چشم میخوره.
بعد هم یک چیزی رو من خیلی وقته میخوام بگم و اون اینکه مثلا کل مردم خراسان و حتی شهر و روستاهای کوچیک وقتی شهر دیگه ای باشند و یا حتی تو همین فوروم و یا حتی تو سربازی ، وقتی ازشون می پرسی که کجایی هستند میگن»»»»»»»»»»»»»»»»»»
بچه مشهد داداش!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اینو من اصلا نمی پسندم چون آدم باید به جاییکه درش متولد شده همواره افتخار کنه:تعجب2:
امیر و نوید عزیز من اولم گفتم خدای نکرده قصد جسارت ندارم که خودم یکی از صمیمی ترین دوستام مشهدیه و مهمونشونم بودنو بسیار مهمان نوازن ...
منظور فرهنگ غالب به یه جامعس که باید برای برقراری ارتباط و اینکه به قول معروف یکی از خودشون بشیو یاد بگیری!مثلا من تو خوزستان اهواز که میرم احساس تفاوت فرهنگی ندارم ولی آبادان این تفاوتو حس می کنم.
یا با دوستای ترکم که صحبت می کنم آداب و رسوم خاصی دارن که انطباق باهاشون زمان بره.
این فرهنگ ابدا بد نیست ولی یک چیز مخصوص مردم همون شهره...
مثال دیگه بحث ازدواجو در نظر بگیرید...برای مثال من بخوام با یک خانم کرد ازدواج کنم...قطعا با مشکلانی مواجه میشم که ناشی از عدم تطابق فرهنگیه...
در مشهد هم کم و بیش همین وجود یک فرهنگ خاصو حس کرد...
مثلا اصفهان این فرهنگ کم تر حس شد و در تهران و کرج که شهرهای مهاجر پذیری هستند و شهری با بافت قدیمی مثل مشهد نیست و از همه نوع فرهنگ توش اومدن فرهنگ خاصی غالب نیست
امیدوارم متوجه شده باشید وگرنه من ارادت خاصی به دوستان مشهدی دارم:گل:
اصلا به قول دوستان مشدی = بامرام...والا!