• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
L_plot_weather_map.jpg

سیبری

کاربر ويژه
اگه از نظر تطبیقی این نقشه ها دقیق باشن ابر تندری از شرق قوچان و چناران به سمت کلات هستش
و حدث می زنم حرکتش برعکس معموله یعنی شرقی غربی

afghan_sat_720_usen.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
141321801171312121761241502220216213414391.jpg

سلام برهمگی
الان که شب شده همگی هم که خسته هستید بفرمایید شام داغ داغه دست پختم خوشمزه اس بفرمایید:خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود بر علی عزیز:گل:
علی جان منم میدونم که شما منظورت تفاوتهای فرهنگیه ونه ضعفهای اخلاقی اما این تصورت از مشهد که شهری با بافت قدیمی و ترکیب جمعیتی یکسانی مثلا به نسبت اصفهان و یا کرج داره اشتباهه
اتفاق مشهد به دلایل تاریخی و برخی وقایع معاصر مثل جنگ تحمیلی تنوع قومی و جمعیتی بی نظیری داره از محله های عرب نشین خین عرب گرفته تا محله های کرمانج نشین شمال غرب مشهد
حتما حق با شماست و شما بیشتر از من اطلاع دارید حاجی و البته بگم من مشهدو با شهرستان ها مقایسه نکردم و فرهنگ خیلی خاصی وجود نداره بلکه با شهرهای بزرگ مثل تهرانو کرج مقایسه کردم.
و صحبت من هم کلی بودو این که فرهنگ شهر مقصد باید مورد توجه باشه...
و از همینجا هم اعلام کنم از خدامم هست یه زمانی این افتخار نصیبم شه در مشهد زندگی کنم که یه شهر باکلاسو متمدنه:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
جناب میری صندوق پیامهاتون پر شده متاسفانه پیام هام نمی رسه...
لطفا خالی می کنید؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
قربونت علی جان ما هم فهمیدیم شما منظوری نداری
ولی الان مشهدم 72 ملت شده
سال 35 جمعیت مشهد 250 هزار نفر بود الان 3 میلیون نفر شده و قطعا مهاجرت به مشهد از رشد جمعیت طبیعیش بالاتر بوده

سیبری

کاربر ويژه
حتما حق با شماست و شما بیشتر از من اطلاع دارید حاجی و البته بگم من مشهدو با شهرستان ها مقایسه نکردم و فرهنگ خیلی خاصی وجود نداره بلکه با شهرهای بزرگ مثل تهرانو کرج مقایسه کردم.
و صحبت من هم کلی بودو این که فرهنگ شهر مقصد باید مورد توجه باشه...
و از همینجا هم اعلام کنم از خدامم هست یه زمانی این افتخار نصیبم شه در مشهد زندگی کنم که یه شهر باکلاسو متمدنه:گل:

درود بر تواضع و معرفتت:گل:
مخلص علی آقا هم هستیم :احترام:

سیبری

کاربر ويژه
141321801171312121761241502220216213414391.jpg

سلام برهمگی
الان که شب شده همگی هم که خسته هستید بفرمایید شام داغ داغه دست پختم خوشمزه اس بفرمایید:خجالت2:

عجب آبجی با معرفت و وقت شناسی داریم ما:گل:
اتفاقا همین الان وقت شامه
بچه های هواشناس بفرمایین سر شام ، سفره بی ریاست:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم از چند عکس منتها باید رعد و برق ها نزدیک باشه تا با کیفیت و مناسب بشه ازش عکس گرفت:

t9e2zpwjf17ydssb5i06.jpg

hyr09n7uo48gz89g82q2.jpg

0bbuov3bflektmedhvue.jpg

m6n8cuvjbkzhmofvq45.jpg

rcp2s0n6iimed8xnpr5.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
یه قسمتایی از مسیر تو 3200 متری 1 متر برف تلمبار شده بود البته به صورت محلی اینطور بود و برفا رگه رگه شده بود

اینم در ابتدای مسیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا