دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
الگوی بارش دریک هفته اینده
ببینیددرست کپی کردم:خنده2:
مهردا ولی من برعکس تو دیگه از تو رویا بودن خسته شدم فرق رویا با توهم اینکه ادم واسه رویاش تلاش میکنه ولی اونی که تو توهم هستش مثل کرمی میمونه که فکر میکنه کل دنیا همون پیله ای هستش که دورش هست!!!
زندگي بدون اميد مردگي هست. حس اميد همچون نيروي محركه اي انگيزه اي بهت ميده كه براي رسيدن به اون ايده آل تلاش كني.
مجموعه بارش ها در یک هفته اینده
بچه ها بگید درست میذارم یانه ؟اگه اشتباه خیلی بدمیشدا:خجالت2:
:احترام:شما نذاشته كارتون درسته !
شب همه عزیزان بخیر
بقول اصل وعده که به آدم می دن ( کخصوصا تو ادارات و ... :من دیگه از این فردای خوشی که هی میگن میاد خسته شدم این روزای خوشی که تو ذهن میسازن و وعدشو به ما میدن تا ابد به روزهای اینده موکول میشه!!!!
از کجا معلوم اخر مهر پنج ماه دیگه باز موکول نشه به اول زمستون و اول زمستون موکول نشه به اول بهار!!!
بقول اصل وعده که به آدم می دن ( کخصوصا تو ادارات و ... :
ایشاله درست می شه ( ترجمه دیوانی ( حافظ ) باش صبح دولتت بدمد - و یا بی ادبی بمون زیر پات علف سبز شه )
حکایت انتظار ما هم شده این سعید جان
البته من متاسفانه دغدغه های آب و هوائی رو کم کردم ولی تو همین مدت یکم دچار کرختی شدم
امروز اصغری می گفت اوج بارش ها در غربه حتی اسم دامنه های گرین الشتر رو آورد مهمونی بویدم متاسفانه شلوغ پلوغ بود فکر کنم ملایر هم گفت نمی دونم نهاوند رو هم گفت یا نه دوستان گزارش اصغری رو شنیدید می دونید چی گفت ؟
هنوز موندم علت هك كردن سايت هاي هواشناسي چيه؟ چه سودي در بر داره ؟
خوب خودشون نوشته بودند دیگه مهرداد جان secure your site سایت هاشون امنیت نداره اینا هم می آن مچل شون می کنند هک می کنند تازه تا بنده های خدا بفهمند هک شدند یک هفته می گذره بعدش دیگه تعطیلش می کنند ( حال حوصله درست کردنشو ندارند ) حتی شاید سیا.ست هواشناسی ه تا یکم از این همه زحماتشون کم شه ( بنده های خدا خسته می شن )هنوز موندم علت هك كردن سايت هاي هواشناسي چيه؟ چه سودي در بر داره ؟
خوب خودشون نوشته بودند دیگه مهرداد جان secure your site سایت هاشون امنیت نداره اینا هم می آن مچل شون می کنند هک می کنند تازه تا بنده های خدا بفهمند هک شدند یک هفته می گذره بعدش دیگه تعطیلش می کنند ( حال حوصله درست کردنشو ندارند ) حتی شاید سیا.ست هواشناسی ه تا یکم از این همه زحماتشون کم شه ( بنده های خدا خسته می شن )
حالا می گم فردا یکی از دوستان زنگ بهشون بزنه بگه سایت هک شده شاید یکم پروسه فوق تسهیل و تسریع بشه
مهرداد جان این کسایی که این سایت اطلس رو هک کردن،خودشونم اومدن پایینش گفتن که امنیت سیستمتون رو بیشتر کنید،از 3 حالت خارج نیست،یا هکر آماتور هستن که دارن کار یاد میگیرن!یا هکرهای کلاه سفید هستن که برای نشون دادن ضعف های امنیتی سایت ها این کارو میکنن.یا هکرهایی هستن که مرض دارن هک می کنند!که این سایت فک کنم
حالت اول باشه
سايت هايي وجود دارن كه نبودشون بهتر هست اونها رو مي تونن مورد هدف قرار بدن. اين سايت رو من از روش نقشه برداشتم و چه خوب شد قبلا منهدم شدنش مطلب مربوط به ريز گردها رو نقشه ش رو از اين سايت بر داشتم.