• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
13042018_2_1218.gif

13042018_2_1218.gif

13042100_2_1300.gif

nojeana

کاربر ويژه
دامنه های غربی گرین تا 70 میلی بارش خواهند داشت
البته سامانه قبلی هم همین شکلی بود که یکباره تغییر کرد و کم شد فکر کنم امروز دوباره بارش ها زیاد شده.
تو بعضی سایت ها بارش اراک حدود 30 و نهاوند تا 20 میلی و خرم آباد تا 15 میلی ه جالبه رقم هاش عجیبه فکر کنم پیش بینی اونا یک سامانه شرق لرستانیه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به اطلاعات رادیو سوند و نمودار اسکیوتی مشهد، امروز هم رطوبت خیلی خوبی در ترازهای مختلف داریم و جو مشهد ناپایدار هست فقط یک مقدار CIN مون از کیپ بیشتره ولی با بالا اومدن خورشید و گرم شدن هوا کیپ افزایش چشمگیری خواهد یافت و امیدواریم که CIN هم کمتر بشه ،بهرحال احتمال وقوع رگبار و رعد و برق در ساعات بعداز ظهر و اوایل شب در مشهد دور از انتظار نیست.

2013041300.40745.skewt.gif

nojeana

کاربر ويژه
تو بعضی سایت ها بارش اراک حدود 30 و نهاوند تا 20 میلی و خرم آباد تا 15 میلی ه جالبه رقم هاش عجیبه فکر کنم پیش بینی اونا یک سامانه شرق لرستانیه
همیشه تهران از این سامانه ها بارش های خوبی دشت می کنه رو خزر وضعیت فشار چجوریه مخصوصا اگه یک پرفشار داشته باشیم که نور علی نوره دیگه مثل پارسال آخر بهار که اومدم تهران و اون بارش های محشر رقم خورد همچنین تهران اومدن خودم کلیک خورد
ایشاله تهران هم خوب می باره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان. آبدیت جدید GFS فکر کنم بارشا رو یکمی تضعیف کرد. ولی خدا کنه همون مقدار هم بیاد.

درود بر شما آرش جان و بقيه دوستان
بارش ها در مدل عددي جي اف اس كم كه نشده زيادتر هم شده واسه مشهد و حدود 30 ميل از امروز تا 3 شنبه واسمون در نظر گرفته كه با توجه به محافظه كار بودن اين مدل بايد حداقل انتظار اين مقدار بارش را در فرودگاه داشته باشيم چون مدل عددي واسه فرودگاست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان همین الان با اداره پیش بینی استان صحبت کردم و در مورد اطلاعات رادیو سوند دیروز مشهد و بارشهای دیروز ازشون سوال پرسیدم و خوب همانطوریکه حدس میزدم ظاهرا اطلاعات ارسالی دیروز با توجه به وزش بادی که داشتیم از محدوده فریمان بوده و گفتند که دیروز بعدازظهر شهر فریمان بارش شدید تگرگ رو تجربه کرده.

در ضمن در مورد احتمال وقوع سیل هم از شون پرسیدم و گفتند در 2 روز آینده احتمال وقوع سیل در نقاط زیادی از استان وجود داره

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
هوا ابری ولی انسجامی ندارن...
چقدر خنکه آدم حال میکنه نسیم خنکی داره میاد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل نیروی دریایی از دیشب اپدیت نشده ولی برای مشهد حدود 33 میلیمتر بارش پیش بینی کرده بوده:

13041812_2_1212.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
اوه اوه!بارش ها تا حدودی رومنطقه ما شیفت کرده...
امیرجان خوشحالم که در شمال شرق بارش ها خداروشکر درون مرز ایران رخ میدو و بعدازخروجه که ضعیف میشه...اون بارش هایی هم که تو ترکمنستان رخ میده باتوجه به شیب کوه ها و نزدیکی به ما باید وارد مرز ایران شه نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا