• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من هم شنیدم قیمت رادیو سوند خیلی گرونه و چون مطمئن نیستم باید قیمتش رو بگیرم و بعد بگماما سیستمی که هم جی پی اس داشته باشه، هم فرستنده و هم کلی سنسور طبیعیه باید خیلی گرون باشه

دوست من GPS نداره، یکبار مصرف هست چون بعد از ترکیدن بالن، از اون ارتفاع سقوط میکنه و خراب میشه، حتی باطری ها هم یکبار مصرف هستند!

ضمنا این سیستم نیازی به GPS نداره چون پارامترهای هواشناسی رو به صورت عمودی اندازه گیری میکنه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
میری جان آقا آرش راست میگه باید ارزون باشه
چون داره به سفری میره که احتمال برگشتش کمه
یک ایستگاه هواشناسی مگه چقدر اعتبار داره که سالی N بار رادیوسوند تهیه کنه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
میری جان آقا آرش راست میگه باید ارزون باشه
چون داره به سفری میره که احتمال برگشتش کمه
یک ایستگاه هواشناسی مگه چقدر اعتبار داره که سالی N بار رادیوسوند تهیه کنه

نوید جان برگشتی در کار نیست، برای همین یکبار مصرف درست میکنند.

تمام ایستگاه هایی که برای سنجش جو بالا هستند راس ساعت مقرر (0 و 12 GMT) یکی ارسال میکنند.

بالن ها رو هم سازمان هواشناسی کشوری در اختیارشون قرار میده.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
رادیوسوند چیه یکی توضیح بده ماهم بفهیم؟؟؟

یک سیستم برای سنجش پارامتر های هواشناسی شامل دما، جهت و شدت وزش باد، رطوبت و . . . در ارتفاعات بالای جو هست که بر اساس سیستم ارسال و دریافت رادیوئی کار میکنه.

rahsazan

کاربر ويژه
دوست من GPS نداره، یکبار مصرف هست چون بعد از ترکیدن بالن، از اون ارتفاع سقوط میکنه و خراب میشه، حتی باطری ها هم یکبار مصرف هستند!

ضمنا این سیستم نیازی به GPS نداره چون پارامترهای هواشناسی رو به صورت عمودی اندازه گیری میکنه.

من در مورد این سیستم میتونم اطلاعات دقیقتری بگیرم منتها الان این امکان وجود نداره
جی پی اس رو هم شنیدم منتها اگر جی پی اس نداره باید به یه وسیله ای ارتفاع رو اندازه گیری کنه
یکبار مصرف هم که خوب بله صد درصد یکبار مصرفه

rahsazan

کاربر ويژه
GPS Advanced Upper-Air Sounding System (GAUS)
image_mini

Weather balloons with instrument packages attached have been a mainstay of atmospheric observing since the 1930s. The instruments measure temperature, pressure, and humidity at frequent intervals as they rise, and the readings are sent via radio to a control center. The location of the instrument package can be monitored by a Global Positioning System (GPS), which enables the wind speed and direction at each height to be inferred.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جای من خالی

می بینم که مشهد سی بی های برجی داره و من نیستم که تصویر ابرهای مشهد رو بروز کنم:ناراحت:

ali.doosti

کاربر ويژه
هم چنان میباره عالی یه سیستم عالی اومده...بعد از مدت ها یه بارش منظمو پیوسته با یه هوای عالی خیلی میچسبه!

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
چرا جایی که من با مختصاتی که امیر محسن دادن پیدا کردم با جایی که دوستان پیدا کردن فرق می کنه؟

8qiw9zkzsjux10x06h9.jpg

5iedno9jka26tdrazs3.jpg

من برای آزمایش این نقشه، فرودگاه های رشت و مشهد رو با توجه به مختصات شون توی ویکی پدیا پیدا کردم.

فرودگاه رشت با مختصات ‏۲۰٫۹۴″ ۳۶′ ۰۴۹°شرقی ‏۳۱٫۱۳″ ۱۹′ ۳۷°شمالی:

ekvgu05imxpo08lb8qb5.jpg

فرودگاه مشهد با مختصات ‏۲۷″ ۳۸′ ۵۹°شرقی ‏۰۶″ ۱۴′ ۳۶°شمالی:

n3hf515tmuj3x21qsyu.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
چرا جایی که من با مختصاتی که امیر محسن دادن پیدا کردم با جایی که دوستان پیدا کردن فرق می کنه؟
سلام بر جناب دکتر بهزاد
شما استاد من هستید اما فکر کنم به جهت اینه که مختصاتی که وارد کردید به درجه دقیقه و ثانیه هست و مختصات اعلامی امیرمحسن بصورت مثلا 59.36 و 36.16

AFSORDE

کاربر ويژه
چند ساعتيه كه باران اينجا شروع به باريدن كرده .... البته شدت چنداني نداره .... گاهي چند دقيقه اي مي باره و دوباره واميذاره :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا